2019. november 19.

Erre lehet építeni!

Ugyan az első félidőben a csapatkapitány, Bodnár Dominik bombagólja ellenére háromgólos hátrányba került az Érdi VSE U17-es együttese a Komárom elleni hazai találkozón, a mérkőzésen mutatott teljesítményre azonban bátran építhet Kajdy György.

– A Komárom U17-es csapata ellen nagyon érdekes mérkőzést játszottunk. Különböző okok miatt a két belső védőnk most játszott először együtt ezen a poszton és ez az első félidőben meglátszott játékukon, nem volt meg az összhang egymással és kapusunkkal a felívelt labdáknál. Középpályásaink gyámoltalanok voltak támadásnál és védekezésnél is. Támadásainknál inkább a jobb szélen tudtuk megbontani az ellenfél védelmét. Egy nagyszerű szabadrúgásból sikerült szorossá tennünk a mérkőzést. Bemutatkozott az U17-esek között öt U15-ös játékos is, akiknek külön gratulálok, mert lelkes és odaadó játékkal mutatkoztak be a nagyobbak között – Kajdy György.

Bodnár Dominik bombagólja

U17-es csapatunk kapitánya, Bodnár Dominik a hétvégi Komárom elleni találkozón nem akármilyen gólt szerzett! Szép volt, Boci! Szép volt srácok!https://erdivse.hu/2019/11/19/erre-lehet-epiteni/

Közzétette: Érdi VSE – 2019. november 19., kedd

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 12. forduló
Érdi VSE–Komárom VSE 1–5 (1–4)
Gól: Bodnár Dominik (20. perc)