PESTI SPORT – TAVASZVÁRÓ CSOKI KUPA

A diákolimpia március 29. és 31. között rendezendő országos döntőjére hazai versennyel készülnek az érdi tollaslabdázók. Az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában tartja a Tavaszváró Csoki Kupát március 24-én az intézmény tornacsarnokában.

Diákolimpiai felkészülési verseny
Időpont: 2019. március 24. 9.00
Döntnök: Tinka Lajos, Titkár: Tornai Tibor
Versenyszámok: (a diákolimpiai kiírás alapján):
I. kcs: 2011/2010; II. kcs: 2009/2008; III. kcs: 2007/2006; IV. kcs: 2005/2004
A 2003-ban és az előtt születettek a NYÍLT kategóriákban indulhatnak.

Akik a legutóbbi diákolimpián „A” kategóriában indultak, születési évükből levonunk 1 esztendőt, és ennek megfelelően kerülnek besorolásra!
Felversenyzés van. A nyílt „A” kategóriába diákok is nevezhetnek!

Résztvevők: A verseny egyéb kategóriájú, ranglista pont nem szerezhető, azon bárki indulhat. Játékengedély, illetve sportorvosi nem szükséges, az indulókért szüleik, illetve saját maguk vállalnak felelősséget.

Bonyolítás: A versenyt megfelelő létszám (8 fő / csoport) esetén svájci rendszerben rendezzük – 6 fordulóval. Rájátszás nincs! A végső sorrendet a szoftver által megadott lista alapján állapítjuk meg. 8-nál kevesebb nevező esetén körmérkőzést játszunk.

Labda: APACS AS 808 – ZÖLD SZALAGOS MŰANYAG LABDA (vagy saját YONEX labda). Saját toll labda is használható, ha a felek kölcsönösen megegyeznek.
A verseny végén kiosztásra kerül a „LEGEREDMÉNYESEBB LÁNY ill. FIÚ VERSENYZŐ” díj is, akik az I-IV. korcsoport nevezői közül kerülnek ki.

Nevezés: az erditollas@gmail.com címre vagy 8.45-ig a helyszínen

Nevezési díj: 500 Ft + egy tábla csokoládé; Felnőtt kategóriákban: 500 Ft!

Díjazás: Minden kategóriában 2 harmadik helyet osztunk ki! Minden dobogós érem díjazásban részesül, illetve a diákok visszakapnak egy tábla csokoládét!

A küzdőtérre csak a játékosok léphetnek! A verseny ideje alatt büfé üzemel.