Öt meccs lesz a felkészülés során

A január 14-i héten kezdi meg a felkészülést az Érdi VSE labdarúgó csapata az NB III Nyugati csoportjának tavaszi idényére, ezt követően a bajnoki rajt előtt öt felkészülési mérkőzés vár Kertész Ferencékre.

Limperger Zsolt együttese az első héten a szokásokhoz híven Martfűn edzőtáborozik néhány napot, amely után a március 3-i, THSE-Szabadkikötő elleni bajnoki nyitány előtt öt edzőmeccset játszanak Melczer Vilmosék.

Kezdésként a korábbi érdit, Kárász Krisztiánt is soraiban tudó, NB II-es Cegléddel vívnak meg idegenben az érdiek január 27-én, 14 órától. Ezt követően február 2-án, 11 órától hazai pályán a harmadosztály Közép csoportjában szereplő Szekszárdi UFC látogat Érdre.

A harmadik héten, február 9-én, egyelőre ismeretlen helyszínen és kezdési időpontban a Keleti csoportos Jászberényi FC lesz az ellenfél, amelyet a Közép csoportban érdekelt Dunaújvárosi PASE elleni, 11 órakor kezdődő idegenbeli mérkőzés követ február 16-án.

Az utolsó edzőmeccsre február 24-én, a Pest megyei első osztályú Viadukt SE-Biatorbágy ellen kerül sor, ám a Jászberényhez hasonlóan ennek a mérkőzésnek a helyszíne és kezdési időpontja még egyeztetés alatt áll.

Felkészülési mérkőzések, 2018/2019 tél
01.27., 14.00:
Ceglédi VSE (NB II)–Érdi VSE
02.02., 11.00: Érdi VSE–Szekszárdi UFC (NB III)
02.09.: Jászberényi FC (NB III)
02.16., 11.00: Dunaújváros PASE (NB III)–Érdi VSE
02.24.: Viadukt SE-Biatorbágy (megyei I. o.)
(A változás joga fenntartva!)