Érdi VSE-Videoton FC II – élő!

Megkezdi szereplését az NB III Nyugati csoportjának 2018/2019-es kiírásában az  Érdi VSE és a Videoton FC II. Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Az Érdi VSE hazai környezetben 2-1-re legyőzte a Videoton FC II-t! Összefoglaló és értékelések hamarosan!

92. perc: ugyan eljut az érdi alapvonalig a Vidi II, de nem jut helytetig, kezezés miatt az érdiekhez kerül a labda.

90. perc: véget ért a rendes játékidő. A játékvezető három percet hosszabbít.

87. perc: Kertész Ferenc időhúzás miatt kap sárga lapot, mert megvárta, hogy Pintér Nikola felkeljen a földről. Itt az érdiek újabb, egyben utolsó cseréje, Melczer Vilmost Honti Attila váltotta.

85. perc: a fehérváriak támadásából az érdiek veszélyesek, miután Kónya ugratta ki Kelement, aki pedig Mojzerhez passzolt, de az ő lövése a blokkról ment szögletre. A jobboldali beadásnál azonban a kapu előtti szabálytalanság miatt a vendégekhez került a labda.

82. perc: ezúttal Pallagi Botond próbálkozott, de húszméteres, jobblábas lövése nem talált kaput. Közben úgabb csere a vendégeknél, Pápai Kristóf helyére Tamás Attila Tamás érkezett.

81. perc: újabb érdi csere, Kónya Benjámin érkezett Koós Gábor helyére.

79. perc: Pintér Nikola baloldali beadására ugyan jól érkeztek a társak, de a védők mentettek.

78. perc: Balázsovics Máté érkezett Kalmár Domonkos helyére az érdieknél.

77. perc: Mojzer György is sárga lapot kapott.

74. perc: Kelemen ezúttal az oldalhálót találta el…

73. perc: GÓL! Szépít a Vidi, egy lesgyanús helyzet után Pápai Kristóf volt eredményes.

72. perc: Mojzer is ziccerben mehetett volna, ha nem lett volna lesen.

71. perc: Mojzer remekül ugratta ki Kalmárt a jobbszélen, aki a kapura is vezethette volna a labdát, de Kelemenhez bökte, aki viszont nem tudta jól átvenni. Ebből kontrázott a vendég együttes, de Kertész jól lépett ki és védett.

70. perc: folytatódott a mérkőzés.

69. perc: ivószünetet rendel el a játékvezető, pedig elég csúnya viharfelhők gyülekeznek és az idő is lehűlt.

66. perc: Szabó Bálint is besárgult.

65. perc: Takács Martin és Melczer Vilmos is besárgult, miután Takács vesztette el türelmét és nyomdafestéket nem tűrően beszélt az érdi középpályással.

64. perc: Kelemen Patrik és Mojzer György újabb jó összjátéka után Kelemen ezúttal beadás helyett megcélozta a rövidet, de Németh védett.

62. perc: Galacs Erik és Lencsés Balázs érkezett a Vidi II-be.

61. perc: Kelemen Patrik alakított ki saját magának ziccert, de öt méterről, éles szögből épphogy nem talált kaput.

59. perc: szépen építette támadását a házigazda, de a visszazárő védők miatt csak a bal szélt tudták megjátszani, Pintér Nikola beadását azonban Mojzer és Koós elől mentették a vendégek.

57. perc: a szögletet Koós a hosszún üresen álló Pallaginak lőtte be, aki kapásból nem talált kaput…

56. perc: remek helyzerfelismerés után távolról próbálkoztak az érdiek egy lövéssel, amelyet Németh bravúrral mentett szögletre.

53. perc: egyik fél sem áll le! Előbb Kalmár Domonkos volt talán túlságosan is harcos, Csiszár Zoltán ívelésénél, majd a túloldalon Pápai Kristóf volt lesen.

50. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Mojzer György remek kiugratása után a jobbszélen Kelemen Patrik vitte el a labdát, majd az alapvonalról adott középre, s a védők bizonytalanságát Koós Gábor néhány méterről ki is használta! 2-0!

48. perc: jobbról jön szöglettel a Vidi II, de beadás helyett a második hullámban érkező Zeke Márió lőtt a blokkba, amely után felszabadul az érdi kapu.

47. perc: ezúttal Pintér Nikola kezére pattan a labda. A kéz ugyan nem kereste a labdát, de a szabadrúgás ismét nem jó, Takács pörgetését Csiszár mentette, majd egy lapos kísérletet Pallagi mentett szögletre.

46. perc: Egy rossz érdi passz után Csiszár az érdi kaputól szűk harminc méterre buktatta Szabó Bálintot, azonban Takács Martin tekerését Kertész Ferenc könnyűszerrel védte.

46. perc: folytatódik a mérkőzés. Az érdiek kezdik a játékrészt. Egyik szakvezető sem változtatott csapatán.

Véget ért az első félidő! Az érdiek kreatívan játszanak, s ugyan mindkét együttesnek meg voltak a lehetőségei, a rutin hiánya érezhető a vendégeken, akik emberhátrányba kerültek.

45. perc: a székesfehérváriak megfogyatkozva visszaálltak védekezni, majd ugyan egy szabadrúgás után gyorsan indultak volna, de Takács Marton cipőkötése miatt erre nem került sor…

42. perc: Kelemenbe rúgják a vendégek a labdát, de nem tudott kapura törni, mert kézzel avatkozott közbe…

39. perc: Bozsoki folytatni tudja.

36. perc: Komódi Kevin csúnyán letalpalta Bozsokit, aki ápolásra szorul, míg Komódit piros lappal kiállítja a játékcezető.

32. perc: újabb remek akció a hazaiaktól, amely után Pallagi Botond lövése akadt el a blokkban, de a labda Bogdánhoz került, aki jól vette észre a hosszún üresen álló Kalmárt, aki viszont az átvétel után elcsúszott, de így lett jó Melczernek, akinek lövését Németh Botond védte. A túloldalon Pápai Kristóf volt lesen.

30. perc: szép érdi támadás Bogdán remek megelőző labdaszerzése után, de Mojzer György nem tudja visszajátszani a labdát Koós Gábornak az  ellenfél büntetőterületén belül. Nem sokkal később Koós kapott labdát, de lesről jött vissza az érdi középpályás.

26. perc: Csiszár Zoltánnak utánarúgtak, emiatt lent marad, de hamar kiderült, tudja folytatni!

25. perc: érdi szöglet a szusszanás után, majd a második hullámban álló Pallagi Botond lőtt fölé.

24. perc: ivószünet.

23. perc: Bozsoki Imre ívelése után Kalmár Domonkos vette le a labdát, majd lövés helyett a második hullámban érkező Mojzert kereste a labdával, de a fehérvári védők mentettek. A túloldalon a Vidi tizenegyest próbált kihasználni, de Szigetvári Márk játékvezető sípja néma maradt.

22. perc: Kelemen Patrik cselek után lőtt a blokkba, az érdiek játéka egyre nyugodtabb, s szépen járatják a labdát.

19. perc: Bozsoki Imre szabálytalanság és sárga lap árán épp a tizenhatos vonala előtt buktatta ellenfelét, Komódi Kevint, így a Vidi szabadrúgáshoz jutott, amelyet Takács Martin ballal tekert kapura, majd Kertész Ferenc a kapufára paskolt. A szögletből viszont nem volt veszélyes a fehérvári együttes.

16. perc: Bogdán Erik az ellenfél tizenhatosától néhány méterre vállalkozott lövésre, de a labda lecsúszott a lábáról, így csúnyán mellément.

15. perc: Kalmár Domonkos ismét meglépett a jobbon, de beadása nem volt jó senkinek.

13. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Melczer Vilmos rendkívül higgadtan gurít a kapu jobb sarkába! 0-1! A kapus meg sem tudott mozdulni!

12. perc: Mojzer György egy remek csellel lépett át ellenfelén és került a tizenhatoson belülre, ahol felrúgták, így büntetőhöz jut a házigazda. A tizeneghyes jogosságához nem fér kétség.

11. perc: Bogdán Erik kapott egy labdát a jobbszélen Koós Gábortól, beadására pedig Mojzer György érkezett középen, de Németh Botond, a vendégek kapusa szögletre mentett. Melczer Vilmos végzi el a sarokrúgást, amely a túloldalon bedobásra csúszik ki.

7. perc: Szabó Bálint lépett el Bozsoki Imre mellől, s vihette volna kapura a labdát, de Csiszár Zoltán nagyot mentett, majd a túloldalon az érdiek  beadása nem talál társat.

5.perc: Pintér Nikola szép cselei után Mojzer György sarokkal ugratta volna ki, de túl hosszú volt a labda. Egyelőre a vendégeknél van többet a labda, de támadásépítéseikbe rendre hiba csúszik, ezt pedig az érdiek próbálják megbosszulni.

1.perc: veszélyes érdi kontra balon, Kalmár Domonkos beadását a védők mentik Mojzer elől, de a labda a jobbon Kelemen Patrikhoz kerül, a beadás még a kapura is veszélyes volt, de nem lett eredménye.

0. perc: a vendégek kezdik a mérkőzést, felívelt labdájukat Bogdán Erik lopta le.

-1. perc: A hazaiak új zöld felszerelésükben, a vendégek tiszta pirosban lépnek pályára.

Limperger Zsolt bízik a hagyományokban, azaz az elmúlt évekhez hasonlóan ismétetlen győzelemmel kezdené az idényt. Erre remek alkalom lehet a nyáron alaposan átalakuló Videoton FC II elleni mérkőzés, ahol több U19-es játékos is pályára lép, míg az első csapatból nem játszik vissza senki.

NB III, Nyugati csoport, 1. forduló
Érdi VSE – Videoton FC II
Érdi VSE: Kertész F. – Bogdán, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Pallagi, Melczer – Kalmár, Mojzer, Kelemen P.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Videoton FC II: Németh B. – Tarnóczi, Pető, Mocsi, Zeke – Takács M., Szabó Bence – Kojnok, Szabó Bálint, Pápai – Komódi
Vezetőedző: Toldi Gábor