Remek győzelem!

Hazai környezetben 3–1-re legyőzte a Csákvári TK-t, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül nyolcadik helyen végez az Érdi VSE U14-es csapata.

Remekül kezdődött a Csákvár elleni utolsó hazai meccse Habos Gergely együttesének. De hiába voltak meg a helyzetek, ezek kimaradtak, ebből pedig a huszadik percben megszerezte a vezetést a vendég csapat. De előnye nem tartott sokáig, mivel fél óra játék után Zalavári Gergely jó harmincról bevette a vendégek kapuját. Sőt, a szünetben már a hazaiak vezettek, miután egy kapu előtti kavarodás után a bombaformában játszó Zalavári ismét betalált.

A második félidőben aztán mindkét csapatnak meg voltak a lehetőségei, a kiegyenlített találkozón ugyan valamivel többet volt a vendégeknél a labda, ám a nagyobb helyzetek az érdiek előtt adódtak. Sőt, két perccel a lefújás előtt egy kontrát Szilágyi Levente váltott gólra, eldöntve ezzel a mérkőzést. Az érdiek 3–1-es sikerükkel így a záró fordulóbeli, Tatabánya elleni idegenbeli meccsüktől függetlenül a tabella nyolcadik helyén végeznek.

„Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink a vezető gól megszerzésére. Sajnos ezek kimaradtak és a foci íratlan szabálya szerint ezek megbosszulták magukat, és ellenfelünk egy szép egyéni akció végén előnybe is került. Az ivószünet után viszont még nagyobb iramot tudtunk diktálni és ennek meg is lett a gyümölcse. A második félidő sem telt másként, a Csákvár próbált kontratámadásokra építeni, mi pedig játszottuk a futballt. Türelmesen, magabiztosan, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok csapatomnak a 8. hely megszerzéséhez, helyezésileg célunkat elértük, abszolút rászolgáltak erre a fiúk!” – nyilatkozta Habos Gergely.

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 25. (utolsó előtti) forduló
Érdi VSE–Csákvári TK 3–1 (2–1)
Gól: Zalavári Gergely (30., 39.), Szilágyi Levente (78.)
Jók: az egész csapat
Kiemelten jó: Zalavári Gergely