Érdi VSE–VLS Veszprém – élő!

Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában, szezonbeli utolsó előtti hazai mérkőzésén a VLS Veszprém ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen. Cikkünk folyamatosan frissül!

92. perc: Véget ért a mérkőzés! Az Érdi VSE kétgólos győzelmet aratott. Összefoglaló és értékelések hamarosan!

91. perc: Tárkányi vállalkozott lövésre, de csúnyán fölément….

90. perc: remek indítás a balon Pál Szabolcsnak, aki a második hullámban lévő Hegedüsnek adott, aki viszont csak arcon lövi ellenfelét…

89. perc: véget ért a rendes játékidő.  Két perc a ráadás.

88. perc: Borek jött ki jól, s mentett bedobásra.

87. perc: Pallagi szöglete nem jó a társaknak.

86. perc: érdi szögletből nincs fejes…

85. perc: Pál Szabolcs kapott remek labdát Kelemen Patriktól, majd Kis Tamás épp annyira tudott a labdába érni, hogy az ne találjon kaput… Kihasználja harmadik cseréjét is Limperger Zsolt, Tárkányi Gergő érkezik Kelemen Patrik helyére.

84. perc: nagy veszprémi bedobás a jobbról, de az érdiek felszabadítanak.

83. perc: Dobsa rúg bedobásra, miután Hegedüs zavarta meg. Az érdi támadásban nincs helyzet, mivel Pintér kicsúszott a labdával a vizes talajon.

82. perc: Pallagi kereste a labdával Kalmárt a bal oldalon, de a vendégek menteni tudnak.

80. perc: Melczer szöktette Pált, aki két üres emberhez adhatott volna középre, de az egyetlen védő blokkolt… Melczer rúghat szögletet. Jól megy középre, Kárász fejesét kiöklözte Kiss, majd Pallagi kísérletét követően az érdi fejes már a veszprémi kapusé.

79. perc: az érdi térfél közepén Pallagi húzta vissza Prágait, így szabadrúgáshoz jut a vendég együttes, amely továbbra sem tud helyzetbe kerülni.

78. perc: érdi labdavesztésből  nem jut lövésig a VLS, hanem csak egy bedobásig jobból. Prágai bedobását azonban mentik a hazaiak és kontráznak, de Kelemen Patrik nem talált kaput…

77. perc: Kalmár Domonkos érkezik a pályára Németh Gábor helyett Limperger Zsolt együttesébe.

76. perc: még nem végzi el apontrúgást a VLS, hiszen közben Bozsoki kapott sárgát. Aztán mégis Irmes lőtte el, de nem talált kaput.

75. perc: VLS-szabdarúgás 18-ról, enyhén balról, de inkább középről Gunther a labda mögött.

74. perc: Irmes egészen a hosszúig ad be, ahol Gunther vállalkozott kapáslövésre, de elakadt a blokkban, így bedobás, amelyet pedig Kárász mentett.

73. perc: Pallagi beadását a röviden mentik a vendégek, majd Melczer lőtte fölé a kipattanót. A túloldalon pedig veszprémi szöglet, Bozsoki mentette a beadást.

72. perc: Melczer ad pazar labdát Némethnek, aki kissé kisodródik, így csak szögletet tud kiharcolni… Pallagi végzi el balról.

72. perc: Pintér remekül tekert a hosszú felé, ahol egy fél ütemmel maradt le Kárász Krisztián…

70. perc: Csiszár levonul a pályáról, hogy kicsit összeszedje magát, de tudja folytatni. A veszprémi indítás pedig közben túl hosszú volt.

69 .perc: Csiszár Zoltán maradt lent. Előbb ütközött ellenfelével, majd ugyan felkelt, de amint elindult a játék, vissza is borult a földre. Ápolásra szorul.

67. perc: Kárász Krisztián nagy bedobása után Pál Szabolcs sarokkal rúgta az ellenfél védőjébe a labdát. Az újabb érdi beadás Kelemen vette le szépen és lőtte a blokkba. Aztán egy megpattanót Kis Tamás vetőtve ment szögletről bedobásra.

66. perc: Balázs Richard harcolt ki szögletet jobbról, miután Csiszár mentette a beadást. Az újabb vendég beadást Bozsoki menti.

65. perc: Szabó Bence is a pályán a vendégeknél.

64. perc: Pintér Nikola remekül passzolt erősen középre, majd a hosszún Kárász Krisztián lövését blokkolták.

64. perc: ismét Balázs Richard adhatott be jobbról, de lövésszerű beadása nem okozott gondot Boreknak.

63. perc: Balázs jobboldali beadását Borek könnyedén húzza le.

62. perc: Pintér Nikola beadását bedobásra fejelik a vendégek. Nincs érdi lövés…

59. perc: szép vendég keresztlabda, de Bozsoki is szépen akasztotta meg Prágai Jurajt, így nem jut lövésig a VLS. A túloldalon Németh baloldali beadását Pál Szabolcs elől mentették a veszprémiek. Érdi csere: Koós Gábor helyett Hegedüs Norbert érkezik.

58. perc: Kelemen cselezgetett és vezette a labdát a kapura, majd fölélőtt…

58. perc: Borek Norbert öklözi ki a vendégek beadását, majd veszprémi szabálytalanság miatt az érdiek jöhetnek.

57. perc: szabadrúgáshoz jut a VLS a bal oldalon. Közben cserél is a vendég együttes, Lupták Lukas helyett Irmes Dávid érkezett.

55. perc: Kelemen lábát húzta ki Gulyás a vendég térfél közepén. Az érdi beadás azonban sikertelen…

53. perc: oktatnivaló érdi támadás után Kelemen Patrik egy kicsivel hosszú labdát ad Pálnak, aki így nem tudott beleérni – és valószínűleg gólt szerezni….

52. perc: Koós indult meg remekül, majd a félpályán Dobsa Gergő sárga lapot érően buktatta.

51. perc: Kelemen ismét indítja Némethet, aki ezúttal sem lőtt a kapu torkában, hanem középre adott, ahol nem érkezett társ…

50. perc: VLS-szabadrúgás balról, de nincs belőle helyzet.

48. perc: VLS-csere: Gulyás Gergő érkezett Vágó Attila együttesébe, Erőss Csabát váltja.. Közben  Melczer szöglete érdi kezet ért, így a VLS jöhet.

47. perc: Kelemen indította Némethet, aki gyönyörűen gyalogolt a kapuig, de lövés helyett bevárta a társakat. Pintér adott a hosszú felé balról, Kis ütközik csapattársaival. Érdi szöglet jobbról, ami veszélyes, de kis egy újabb szögletre ment.

46. perc: elkezdődött a második játékrész, a VLS nyitotta meg.

Véget ért az első félidő!

44. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Érdi kontra! Kárász adott be, majd a vendégek csal megállítják a labdát, amelyre Koós csapott le, szépen lőtt, Kis Tamás belepaskolt, de Kelemen Patrik elé, akiről előbb a kapufára pattant, majd másodjára már bepaskolta! 2-0!

42. perc: Prágai Juraj dob be egy nagyot jobbról, de az érdiek egy újabb bedobásra mentenek.

40. perc: Koós szépen passzolt Némethhez, ám az ő beadása után a hosszún Kárász és Koós egymást zavarta…

39. perc: szép érdi labdakihozatal, de Pintér Nikolát beelőzik, s bedobásra mentenek a vendégek.

38. perc: Pál Szabolcs és Kelemen Patrik összjátéka után Kis Tamás nem lépett ki a labdára, de végül nem volt veszélyben a vendég kapu. A VLS is vezet egy támadást, de nem jut el az érdi tizenhatosig.

37. perc: vendég szabadrúgás a félpályánál, majd az előreívelt labdát Balázs Borek kezébe csúsztatta. A túloldalon az érdiek is szabadrúgáshoz jutnak.

37. perc: Koós vállalkozotott távolról, nem sokkal fölé….

36. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Melczer Vilmos higgadtan a kapu bal oldalába gurít, Kis jobbra ment. 1-0!

35. perc: Kelemen harcol ki büntetőt, Gunther húzta ki a lábát.

34. perc: Kelemen Patrik is besárgul. Erőss Csabával húzták-vonták egymást, majd már elkerült onnan a labda, aztán mégis visszafújta a helyzetet a játékvezető….

33. perc: Prágai Juraj kapott sárga lapot az érdi térfélen elkövetett szabálytalanságért. Az érdi akciónál azonban a hazaiak is szabálytalanok voltak.

32. perc: ebben több volt. Kelemen Patrik remekül indult meg, bejut a tizenhatoson belülre, majd csúnyán fölélő…

31. perc: baloldali érdi szögletnél hazai szabálytalanságot lát a játékvezető, így a VLS-é a labda.

30. perc: Koós Gábor a labda mögött. Jól  ad középre, de a vendégek szögletre mentenek.

28. perc: parádés beadás Koós Gábortól, hiába lett volna tökéletes labda Kelemennek, a védők tisztáztak, majd a balszélen Némethet csúnyán lerúgják. Erőss Csaba kap sárga lapot.

27. perc: Németh próbálta laposan indítani Kelement, de túl hosszú volt a labda. Majd Kárász mentett remekül a kilépő ellenféllel szemben.

26. perc: közben nemrég az eső is elállt. Az érdiek támadásába ezúttal is hiba csúszik.

23. perc: Németh Gábor Vince harcolt ki szabadrúgást a hazai térfélen. Pallagi ívelése sem Pálnak, sem Kelemennek nem volt jó. Aztán Kelemen lépett ki, de hosszan tolta meg, Kis viszont nem tudta fogni a labdát, ám a vendégek menteni tudtak.

22. perc: Pál Szabolcs egyik baloldali beadása sem volt jó, a vendégek kontráznának, de Pintér Nikola szépen zárt vissza.

20. perc: MELCZER! Szépen vezette a labdát, majd 20-ról lőtt laposan. Kis Tamás szögletre tornázta… A jobboldali érdi sarokrúgás nem talál kaput….

20. perc: Balázs Richárd érdi labdavesztés és veszprémi indítás után volt lesen.

19. perc: szép érdi támadás, de Pál Szabolcs lövés helyett jobbról, a tizenhatosról a hosszú felé löbbölt. Melczer Vilmos fejese viszont éppen fölé ment….

18. perc: nem tud kontrázni a vendég csapat, Csiszár Zoltán kíséri ki a labdát.

17. perc: Gunther buktatta Kelemen Patrikot a vendég térfél közepén. Koós és Pallagi a labda mögött. Pallagi szépen nyeste Kárász Krisztiánnak a labdát, aki jól is fejelt, de lesen volt…

16. perc: egy veszprémi játékos lent marad a félpályánál. Ápolásra szorul, de tudja folytatni.

15. perc: Bozsoki Imre szép megelőző szerelése után indult meg, majd Pál Szabolcs már az ellenfél kapuja előtt csúsztatta elé a labdát, Bozsoki beadására érkezett is Pál, de nem találta el jól.

14. perc: Dobsa Gergő ugratta volna ki Prágai Jurajt, de egyrészt lesen volt a vendég csatár, másrészt nem is érhette el.

12. perc: szép vendég akció, de Balázs Richárd szabálytalan volt Németh Gáborral szemben, így az érdieké lett a labda.

11. perc: Pintér Nikola baloldali beadása után az egyik vendég védő javítja a másik hibáját. Az érdi ismétlés nem sikerül, Németh Gábor Vince csak kint érte el a labdát.

10. perc: jobbról rúghat szabadrúgást a VLS, a tizenhatos magasságából, de egészen az oldalvonal mellől. Aztán Gunther csak Borek kezébe emel.

8. perc: két veszprémi támadó lépett ki jól, de egymást zavarták, így Bozsoki segített be Borek Norbertnak. Majd Csiszár mentett bedobásra.

7. perc: vendég hiba után az érdi kontrába hiba csúszik, majd a VLS Balázs Richardot ugratta volna ki, de ő nem érhette el a füvön megcsúszó labdát.

5. perc: szép összjáték Kelemen Patriktól és Koós Gábortól, de előbbi túl hosszan szöktette utóbbit, akiről Gunther Zsolt harcolt ki bedobást. A túloldalon Balázs Richard lövését blokkolják a hazaiak, majd Lupták Lukas próbált szögletet kiharcolni – sikertelenül.

4. perc: egyelőre úgy fest, a vendégeknek fekszik jobban a pálya, de az érdiek is vezetnek támadásokat. Pál Szabolcs a vendég térfél közepén harcolt ki szabadrúgást. Az érdiek tartják a labdát.

3. perc: baloldali veszprémi akcióból jobboldali érdi kontra, de Bozsoki indítását Pál Szabolcs elől szedte fel a veszprémi kapus, Kis Tamás.

2. perc: jobbról jön szabadrúgással a VLS, miután Németh Gábor Vince becsúszását látta szabálytalannak a játékvezető. Gunther Zsolt beadását Bozsoki Imre könnyedén fejeli ki a mezőnyben.

1.perc: mindkét oldalon eljutnak a tizenhatos környékére a felek, de ott hiba csúszik a gépezetbe…

0. perc: elkezdődött a mérkőzés. Az érdiek kezdtek.

-1.perc: a házigazda érdiek fekete-szürke szerelésben, a vendég veszprémiek piros mezben és sportszárban, illetve sötétkék nadrágban játszanak.

Limperger Zsolt nem számíthat a VLS ellen csapatkapitányára, Kertész Ferencre, akinek a pénteki edzésen megsérült a jobb lábán a nagy lábujja, s dupla akkorára dagadt. Azonban az jó hír a kapitánnyal kapcsolatban, hogy lábujja nem tört el.

A mérkőzés kezdése előtt másfél-két órával az eső elkezdett szakadni az Ercsi úti Sporttelep felett, s azóta is hevesen tart. A pálya egyelőre jónak tűnik, kérdés azonban, hogy a kezdéskor, vagy a mérkőzés folyamán is alkalmasnak találja-e a játékvezető, Mencsik László, akinek segítői Benkő Róbert és Kövér Tamás lesznek.

Fél órával a meccs előtt nem tűnik rossznak az érdi pálya, ám ha az eső továbbra is szakad….

Az Érdi VSE beharangozóját ide kattintva olvashatja el!

NB III, Nyugati csoport, 28. forduló
Érdi VSE–VLS Veszprém
Érd. V: Mencsik (Benkő, Kövér)

Érdi VSE: Borek – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Pallagi, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., Pintér N.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

VLS Veszprém: Kis T. – Lupták, Dobsa, Köböl, Bognár B., Gunther, Prágai, Szabó Tibor, Erőss, Balázs R., Vass Sz.
Vezetőedző: Vágó Attila