Óriási meglepetést okozott az Érdi VSE II

A tabella ötödik helyén álló Délegyháza KSE vendégeként játszott hullámzó, gólzáporos mérkőzést az Érdi VSE második csapata.

A Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának 22. fordulójában Németh József együttese a 13. percben Balogh Béla találatával került előnybe, majd négy perccel később a sérülésből lábadozó Füzér Zoltán duplázta meg az érdi előnyt. Újabb három minutumra rá az U19-ből feljátszó Pintér Olivér is eredményes volt, de itt még nem volt vége, hiszen kicsivel a félidő fele után Pókecz Patrik is eredményes volt, így szinte az első huszonöt percben eldöntötte a három pont sorsát a vendég csapat, amely négygólos előnnyel vonult az öltözőbe.

A fordulás után Füzér Zoltán megszerezte egymaga második, csapata ötödik gólját is, de ezután „megérkezett” a házigazda is, amely majdnem csodát hajtott végre azzal, hogy a 61. percben szerzett szépítő találata után az utolsó hét percben háromszor is betalált, de ez mégis kevés volt, az érdiek pedig kilencgólos meccset nyertek 5–4-re.

„Szikrázó napsütésben megleptük ellenfelünket gólra törő játékunkkal. A második félidőben viszont kijött az edzéshiány, de hősies küzdelemben megtartottuk az elsőben összeszedett előnyünket” – értékelt Németh József.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 22. forduló
Délegyháza KSE–Érdi VSE II 4–5 (0–4)
Gól: Balogh Béla (13.), Füzér Zoltán (17., 51.), Pintér Olivér (20.), Pókecz Patrik (24.)
Jók: Bancsi Tibor, Felde Márk, Pehl István, Popini Balázs, Habos Gergely, Mezei Ádám, Németh László