„Egy olyan meccset engedtünk el, ami a kezünkben volt…”

1–1-es döntetlenre végzett az Érdi VSE felnőtt női csapata a Törökbálinti LASE vendégeként a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának 12. fordulójában.

Takács György nem volt könnyű helyzetben a TLASE elleni mérkőzésen, hiszen a múlt heti mérkőzésen megsérülő Bácsváry Ildikó után a másik kapus, Csurgó Csenge ugyan visszatért sérüléséből, de ismét megsérült, így helyére ismét egy mezőnyjátékos, Urbán Edit állt be. A találkozó elején a hazaiak hamar megszerezték a vezetést, de negyed órával később Lőrincz Teréz egyenlített. A folytatásban viszont hiába volt sok helyzete az érdieknek, nem tudtak élni vele, így 1–1-es döntetlent játszottak Törökbálinton.

„Elég nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A múlt hetihez képest a Törökbálint teljesítményben egy gyengébb csapat, de sajnos úgy mentünk fel a pályára, hogy lenéztük őket. Ez meg is mutatkozott a mérkőzés elején, amikor gólt kaptunk, de sikerült egyenlíteni és voltak még helyzeteink, amik kimaradtak.

Csalódott vagyok, mert egy olyan meccset engedtünk el, ami a kezünkben volt…

Ha egy kicsit motiváltabbak és határozottabbak vagyunk, akkor nyerhettünk volna. Sajnos most előrefelé nem sikerült megoldani a dolgokat” – értékelt Takács György.

„Ha ez az eredmény egy évvel ezelőtt van, akkor azt mondom, hogy nyertünk egy pontot, most mégis azt mondom, hogy veszítettünk kettőt.

Remélem, lesznek még körbeverések, mert az előzetes célkitűzésem az volt, hogy a Tatabányát előzzük meg, szóval a következő mérkőzés (melyet idegenben vívnak meg az érdiek a Tatabánya ellen – a szerk.) sok mindenről dönthet” – jegyezte meg az Érdi VSE felnőtt női csapatának edzője.

Pest megyei ¾ pályás női bajnokság, Nyugati csoport, 12. forduló
Törökbálinti LASE–Érdi VSE 1–1 (1–1)
Gól: Lőrincz Teréz (20.)
Jók: Hegedűs Viktória, Lőrincz Teréz, Bakonyi Lilla, Urbán Edit