Csepel FC-Érdi VSE – élő!

Az NB III Nyugati csoportjábak 21. fordulójában az Érdi VSE a Csepel FC vendégeként lép pályára. Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Az Érdi VSE 3-2-es győzelmet aratott egy vízilabdameccsre hajazó találkozón.

93. perc: csepeli szabadrúgás a hazai térfélen, a felívelt labda veszélyes, de az érdiek felszabadítanak.

92. perc: érdi támadás után nem jutnak el a kapuig a vendlgek, majd Pál Szabolcs szépen tartja meg.

90. perc: véget ért a rendes játékidő, négy perc a hosszabbítás.

89. perc: Hegedüs ívelt a csepeli tizenhatos felé, Pál Szabolcs irányába. Aki továbbcsúsztatott, de nem volt jó Tárkányinak.

87. perc: jobbról ismét beadhat a Csepel FC. Korozmán beadása után a második hullámban érkező hazai játékos lövését védte Borek.

85. perc: jobbról jut szabadrúgáshoz a Csepel FC. Korozmán beadása után a hazaiak csúsztatják ki. Érdi kirúgás.

84. perc: ezúttal Tárkányi Gergő maradt lent egy ütközés után.

82. perc: Tárkányi maradt lent egy hazai helyzetnél az érdi tizenhatoson belül, kifelé szabadrúgás.

80. perc: Koós erősen, laposan kapura lőtte 35-ről a szabadrúgást. Lőrincz védett, a róla kipattanó labdát pedig a hazaiak szerezték meg.

78. perc: Tárkányit lerántották egy előrevágott labdánál a csepeli térfél közepén. Közben cserélne Limperger Zsolt, de a még be sem álló Kónya Benjámin sárga lapot kapott. Kónya Kelemen helyére érkezik.

77. perc: veszélyes baloldalo csepeli támadás után Hegedüs Norbert mentett szögletre.  A sarokrúgás pedig veszélytelen, de nem szabadul fel az érdi kapu.

75. perc: Kelemen Patrik adhatott be Koós passza után, a hosszún azonban nem érkezett jó ütemben Kalmár Domonkos.

71. perc: Bozsoki maradt lend egy ütközés után, nehezen bír ráállni a jobb lábára.

68. perc: jobbról jöhetnek szabadrúgással az érdiek, a hazaiak felszabadítottak.

67. perc: ismét tizenegyeshez jut a hazai csapat. Borek csúszott ki, mellette elesett az ellenfél. Fisli a labda mögött ismételten. Középre belövi. 2-3…

65. perc: Kalmár Domonkos a pályán az érdieknél, Pintér Nikolát váltotta.

Így néz ki a csepeli stadion pályája egy óra játék után…

61. perc: érdi támadásból csepeli kontra, de nincs helyzet, Pál Szabolcs tisztázott.

58. perc: Dévai Csaba helyett Németh Zoltán a pályán Gabala Krisztián együttesében.

57. perc: tizenegyes… de milyen. A tócsában elakadó labdát próbálta felszedni Borek, de hiába volt a kezében, a csepeli játékos átesett az érdi kapuson. Büntető… Még a csepeliek sem hiszik el, hogy ezt befújta a játékvezető. Fisli jobbra, magasan lőtt. 1-3.

53. perc: csepeli szöglet balról, de veszélytelen. Az érdi kontra viszont annál inkább! Tárkányi azonban nem tudta átteni a jobbon, üresen érkező társaknak, inkább lőtt, Lőrincz pedig védett.

51. perc: remek érdi kontra, Tárkányi indította saját térfelén Kelement, aki szépen keresztezett a hosszún érkező Koóshoz, de két védő gyűrűjében nem tudott lőni.

49. perc: a második érdi sarokrúgás után a kipattanón lévő Pallagi lőtt mellé.

48. perc: ígéretes érdi támadás után Kelemen Patrik nem tudott kapura törni, az első érdi szögletből nincs veszély.

47. perc: rögtön előrerúgta a labdát Koós Gábor, Németh Gábor szépen veszi át, de a tócsában elakadó labdát Pintérnek tette vissza. Az ő beadását Tárkányi csúsztatta meg, Lőrincz viszont védett.

46. perc: folytatódik a mérkőzés. Az Érdi VSE-nél a korábbi kényszerű cserét leszámítva nincs változás, a hazaiaknál Gabala Krisztián változtatott, méghozzáá kapusposzton, a nagyot hibázó Juhász gergely helyett Lőrincz Péter a csepeli kapuban.

Véget ért az első félidő! Az Érdi VSE 3-0-ra vezet!

45. perc: baloldali csepeli szögletet fejelt ki Bozsoki.

44. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! 0-3!!! Koós vágta előre a labdát, Juhász óriásit hibázott és az üresen álló Németh Gábor Vince még tolt egyet a labdán, majd 16-ról passzolt az üres kapuba!

43. perc: a jobbról betörve lőttek a hazaiak. A röviden remekül védett Borek Norbert. Csepeli szöglet jobbról, Borek kiüti, majd Ország szabadít fel.

39. perc: változatos támadások, nagyjából háromszor csúszott meg és ugyanennyiszer állt meg a pálya tócsáiban a labda…

36. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Pallagi Botond!!!! 0-2!!! Pallagitól indult az akció, majd Kelemenhez passzolt, aki pedig kitette a balszélre Némethnek, az ő beadását Juhász nem érte el, a hosszún üresen álló Pallagi pedig az üres kapuba passzolt!!!

35.p erc: Kárász két társa vállán jön le a pályáról, kényszerű csere, Ország Péter érkezik a helyére. Látszik, hogy mennyire alkalmas játékra a pálya…

31. perc: Németh Gábor Vince kapott sárga lapot, amely ötödik volt neki a szezonban, így kihagyja az Andráshida elleni meccset. A csepeli szabadrúgás után Kárász Krisztián maradt lent, s hosszasan, percekig ápolják.

30. perc: Pallagi ismét lent maradt, ápolásra szorul. Közben ismét kiugratnának  a hazaiak, de ezúttal is sikertelenül.

28. perc: rossz érdi hazaadást nem ért el Borek, balról jut szöglethez a Csepel, majd kicsúsztatják a beadást az érdiek.

27. perc: Pallagi Botond fájlalja a bal lábát, érdi bedobás alatt állt meg a játék. Majd ezúttal a félpályáról dobhat Kárász Krisztián.

24. perc: újabb csepeli szabadrúgás, enyhén balról, a tizenhatostől néhány méterre. a labda mögött Marczinka. Jól lőtt, de nem talált kaput. Fölé.

22. perc: Kárász Krisztián szabálytalankodott huszonöt méterre a kaputól. Középről jut szabadrúgáshoz a házigazda. Korozmán lőtt a sorfalba.

21. perc: abszolút kiszámíthatatlan labdák mindkét oldalon, hol megcsúszik, hol megakad a pályán álló vízben a labda, ezért továbbra is csak rövid szakaszokra válik folyamatossá a játék.

20. perc: Korozmán jól adta be a szögletet, de az érdiek mentettek, majd a kipattanónál Kelemen Patrikkal szemben szabálytalankodott a csepeliek játékosa.

19. perc: érdi bedobás jobbról, Kárász hajította középre, de nem volt veszélyes az ellentámadásból kontráznata hazaiak, de az érdiek nagyot mentenek, miután Horváth Ádém próbált tizenegyest kiharcolni. Csepeli szöglet balról.

16. perc: hazai bedobás jobbról, hiszen hiába bólintotta haza a labdát Hegedüs Norbert, a játékszer a tizenhatos előtt megállt a tócsában, így Borek kénytelen volt menteni. A bedobásból ugyan saját kapujához szögezi az érdieket a házigazda, amely szöglethez is jut, de nem tud veszélyeztetni.

13. perc: Kelemen Patrik kavargatott, be is vihette volna, de a hazaiak szögletre mentettek. A jobbról Koós Gábor által laposan beérkező labda átment a lábak között, de érdi szabálytalanság miatt a hazaiakhoz került a labda.

13. perc: Németh Gábor Vince adott be laposan balról, de a kivetődő Juhász védeni tudott.

10. perc: Korozmán megint indította Horváthot, de nem tudta megszerezni a csepeli csatár a labdát. Majd jobbon Somodi ment volna az érdi kapura, de lesről indult.

9.perc: Horváth Ádámot ismét kiugratnák társai, de megint hosszú neki és még lesen is állt.

7.perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Egy kontra után Tárkányi Gergő cselezgetett a csepeli tizenhatoson belül, majd középre passzolt, ahol az üresen álló Németh Gábor Vince passzolt a kapuba! 0-1!

6. perc: Tárkányi nem tudott kapura fordulni, majd Pallagi szerzett labdát a félpályán, kiugratásszerű lövését felszedte Juhász Gergely.

6.perc: nehezen alakul ki folyamatos játék a pályán, a víz miatt gyakran elakad a labda, inkább az elemekkel küzdenek a felek, mint egymással…

3.perc: Korozmán léptette volna ki Horváth Ádámot, ám a vizes talajon megcsúszó labdát már nem érte el.

1.perc: jobboldali csepeli szögletet mentenek az érdiek.

1.perc: elkezdődött a mérkőzés, a csepeliek kezdtek. majd a félpályán szabadrúgáshoz jutnak, miután a vízben elakadó labdát megszerezni igyekvő vendégek szabálytalanok voltak.

0.perc: Az Érdi VSE-t Hegedüs Norbert vezeti ki csapatkapitányként a gyepre. Az érdiek tiszta zöld, a hazaiak sötétkék-piros szerelésben. A pályán látszanak a hirtelen leesett nagy mennyiségű eső csapadék meglátszik a pálya több pontján, hiszen áll a víz, emellett most elkezdett szakadni is…

-30.perc: Melczer Vilmos után Kertész Ferenc és Csiszár Zoltán, azaz a csapatkapitány és helyettese nélkül kezdenek az érdiek Csepelen, hiszen mind Kertész, mind Csiszár kisebb sérülést szenvedett.

NB III, Nyugati csoport, 21. forduló
Csepel FC-Érdi VSE
Csepel, Béke téri Stadion. V: Móri (Mohos, Aradi)
Csepel FC: Juhász G. – Fisli, Hesz, Szabó Ádám, Dévai, Korozmán N., Haraszkó, Teplán, Horváth Ádám, Marczinka, Somodi
Vezetőedző: Gabala Krisztián
Érdi VSE: Borek – Kárász, Bozsoki, Pallagi, Pintér N. – Koós, Hegedüs N., Kelemen P., Németh G. V. – Tárkányi, Pál
Vezetőedző: Limperger Zsolt