FC Nagykanizsa–Érdi VSE – élő!

 

Köszöntjük olvasóinkat az UFC Nagykanizsa–Érdi VSE mérkőzésen a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában, a legjobb tizenhat közé jutásért rendezett mérkőzésen. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés, az Érdi VSE ugyan két góllal is vezetett, de két szögletet kihasználva egyenlített a Kanizsa, amely emberelőnybe is került, s ezt kihasználva 3-2-re győzött, s továbbjutott. Összefoglaló és értékelések hamarosan.

90. perc: szöglethez jut a hazai csapat, de csak ott tartják a saroknál.  Közben egy időhúzó csere, Kulcsár Roland áll be Gombos Zsolt együttesébe…

89. perc: kettő percet hosszabbít a játékvezető….

88. perc: az érdiek nyomnak, már Kertész Ferenc is a félpályán sétálgat, de nincs lövés.

86. perc: Gelencsér csúszott el a balszélen, a játékvezető szerint Bozsoki buktatta…

84. perc: hiába az emberhátrány, az érdiek dominálnak, de nehezen jutnak el a betömörülő hazaiak kapujáig.

83. perc: szabadrúgáshoz jut a Kanizsa a félpályánál, de nem kapkod annak elvégzésével…

82. perc: Lőrincz Bence forgatta meg Kárász Krisztiánt, majd jócskán fölélőtt tizenkét méterről.

80. perc: kapkodóvá vált az érdi játék, míg a Kanizsa már nem teszi meg ugyanezt…

78. perc: nagy érdi bedobás után kifelé ítél szabadrúgást a játékvezető a kanizsai tizenhatoson belülről.

77. perc: ismét cserél Limperger Zsolt, Tárkányi Gergő érkezik Kónya Benjámin helyett.

76. perc: GÓL! Fordít a Nagykanizsa. Gelencsér Attila használta ki, hogy az érdiek nem tudtak felszabadítani, s Bozsoki Imre elcsúszott… 3-2.

75. perc: Balázsovics Máté helyett Pallagi Botond a pályán az érdieknél.

73. perc: Melczer Vilmos rántotta vissza ellenfelét a Kanizsa térfelén teljesen feleslegesen, s miután volt már egy sárgája, piros lappal kiállították.

71. perc: Németh Gábor Vincét buktatták a tizenhatos bal sarkánál, huszonöt méterről jön szabadrúgással a vendég csapat, de nem jelent veszélyt az érdi támadás a hazai kapura.

69. perc: GÓL! Kárász Krisztián csak egy szöglet árán tudott menteni egy kiugratást. Balról ad be a Kanizsa, s Szabó Bálint fejelt a rövidre érkezbe. 2-2.

68. perc: GÓL! Baloldali szöglet után Koós Gábor csúsztatott a hosszúra, ahol Nagy Gergő érkezett a hazaiaknál, s betuszkolta a helyzetet… 1-2.

67. perc: a kaputól húsz méterre jön szabadrúgással a Nagykanizsa, miután a hazaiak kezezést láttak Csiszár Zoltánnál. A hazai kísérletet szögletre menti az érdi csapat.

66. perc: a kaputól harmincöt méterre adhatott be egy szabadrúgást balról a hazai csapat, Bozsoki Imre fejelt ki, majd az ismétlésből gyertyát rúgnak a hazaiak. Jócskán fölé.

65. perc: balról ad középre a Kanizsa, Kárász csúsztat bele jól, s így elmegy a labda a hosszún, ahol  Melczer Vilmos szedte össze.

64. perc: Kárász Krisztián jobboldali nagy bedobása után Csiszár Zoltán csúsztatott Melczer Vilmos elé, de a játékvezető Csiszárnál szabálytalanságot látott…

63. perc: Szalai Dániel érkezik a hazaiak támadó szekciójába.

62. perc: Koós ezúttal bal lábbal lőtt szép cselek után, majd Szabó Ádám lábbal ment.

61. perc: újabb fejes, de ezúttal az érdiektől! Jobboldali beadás után Koós Gábor bólintását nagy bravúrral védte Szabó.

61. perc: balról, ezúttal akcióból ad középre a házigazda, de Péntek fejesét könnyedén védi Kertész.

61. perc: baloldali hazai szabadrúgás landol Kertész Ferenc ölében.

59. perc: érdi szabadrúgás balról. Koós beadását Kelemen Patrik a rövidre érkezve fejelte fölé.

57. perc: Németh Gábor próbált betörni balról, de a védők szögletre mentenek. Koós kisszöglete után Melczer tekert középre, Bozsoki fejesét pedig védte Szabó.

57. perc: Csiszár indította Pintért, de utóbbi lesen állt.

54. perc: érdi szöglet balról! Koós adja be a hosszúra, az oldalvonali asszisztens szabálytalanságot jelzett az érdieknél, így a Kanizsa jöhet.

51. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! 0-2!!! Kelemen Patrik! Szép érdi támadás után három a három ellen vihette az érdi csapat, majd Pintér passza után Kelemen éles szögből lőtt Szabó Ádám kapujába.

50. perc: Előbb Kelemen Patrik, majd Németh Gábor Vince esett el a tizenhatoson belül, majd Koós lőhetett, Szabó Ádám védeni tudta a középre érkező löketet. A túloldalon Bozsoki Imre állítja meg Péntek Adriánt.

49. perc: Pintér Nikola adott be balról, Kelemen Patrik elől mentenek a hazaiak.

48. perc: Németh Gábor Vince remekül tekert középre balról, Koós Gábor fejese fél méterrel elkerülte a kaput.

47. perc: Csiszár Zoltán volt szabálytalan a félpályán, amikor Péntek Adriánt buktatta. Jobboldalon lódult meg a hazai csapat, de a beadást Bozsoki menteni tudta.

46. perc: Elkezdődött a második játékrész, a Kanizsa játékrendszert váltott, 3-5-2-es felállásra állt át.

46. perc: Nagy Gergő érkezik Kulcsár Olivér helyére a Nagykanizsa együttesében.

Véget ért az első félidő! Az Érdi VSE mezőnyfölényben játszva szerezte meg a vezetést.

40. perc: Kelement indítja Melczer, majd előbbi jobbról teszi középre a labdát, mentenek a hazai védők.

39. perc: Koós és Melczer figurájába hiba csúszik, mentenek a Zala megyeiek, de nem tudnak kontrázni.

38. perc: Gelencsér lőtt a hazaiaktól, de saját csapattársát találta telibe… A másik oldalon az érdiek jöhetnek szabadrúgással balról, a tizenhatos sarkától néhány méterre.

35. perc: Pintér Nikola lépett meg remekül, de lövés helyett passzolt, Kelemen Patrikot pedig megelőzték, s mentettek a hazaiak.

33. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! 0-1!!! Kárász Krisztián!! Érdi kontra után Balázsovics Máté adott be balról, majd Koós Gábor és Melczer Vilmos összjátékát követően utóbbi készített le Kárásznak, aki tizenötről lőtt, s labdája a kapufán csattanva ment be!

31. perc: Kertész Ferenc ölében landol egy nagy ívű, távoli hazai „lövés”.

29. perc: Kelemen Patrik lőtt balról, remekül, a labdába beleérnek, ám Szabó Ádám így is kitolja, a második hullámban pedig nem érkezik érdi…

27. perc: két hazai beívelést is semlegesítenek az érdi védők, majd a kontrába hiba csúszik.

26. perc: Balázsovics Máté lép ki jól, de a labda centikkel volt hosszabb a kelleténél, így nem tudta lekezelni…

25. perc: Németh Gábor Vince adott be balról, Csáki szögletre mentette az érdi akciót. Koós Gábor ad be, de a rövidre érkező labdát kifejelik a hazaiak Csiszár Zoltán elől.

23. perc: Németh Gábor Vince buktatta ellenfelét a félpályánál, nem tud helyzetet kialakítani a hazai csapat. Koós Gábort buktatják.

22. perc: Melczer gurította le a szabadrúgást Koósnak, aki laposan lőtt a sorfal lába alatt, de Szabó Ádám véd, majd egy hazai előreívelt labdát szerez meg Kertész Ferenc.

21. perc: Kelemen Patrik lódult meg a kapura, majd megtolta a labdát, s kirúgták a lábát, középről, jó harminc méterről jöhet szabadrúgással az érdi csapat.

19. perc: Kelemen Patrik jobb külsővel adott középre, de a betömörülő védők mentenek, majd a kipattanót az érdiek szedik össze, de nem jutnak lövésig.

17. perc: Kelemen Patrik szép cselei és Koós Gáborral való összjátéka épp a tizenhatos előtt veszik le az érdi játékos lábáról a labdát. A túloldalon Pénteket próbálná kiugratni a Kanizsa, de Bozsoki szépen előzte meg.

16. perc: gyors hazai bedobás a jobb oldalon, de nem tudnak kapura fordulni, Kertész jól mozdul ki és felveszi a labdát.

14. perc: Melczer Vilmos kapott sárga lapot, miután labdavesztésénél kihúzta ellenfele lábát. A Kanizsa szabadrúgása és felívelése nem jó, les…

13. perc: a hazai együttes nem tudja megtartani a labdát, egy-két labdaérintés után hibázik, de az érdi támadásépítésekbe is gyakran hiba csúszik.

11. perc: kisebb meglepetésre Pintér Nikola végezte el a szabadrúgást, de lövése a sorfalról vágódik le, s az ismétlés sem jó.

10. perc: Melczer tekerését a vendégek kifejelik, majd a kipattanót megszerezni próbáló Kelemen Patrikot rúgják mellkason, így a kaputól 25 méterre, középről jöhet szabadrúgással a vendég csapat.

9. perc: Bozsoki Imrét buktatja az érdi térfél bal oldalán Péntek Adrián, majd az érdiek elkezdik járatni a labdát.

8. perc: Melczer Vilmos ugratta ki remekül Pintér Nikolát, de utóbbi nem tud beadni, a védő blokkol, aztán az érdi szögletre jól érkezett a hosszún Kárász Krisztián, de nem talált kaput.

6. perc: Hóbor adhatott volna be a hazaiaktól, de rosszul nyúl alá, így érdi kirúgás következik.

4. perc: Bozsoki Imre eladott labdája után vezethet gyors támadást a Kanizsa, de Pintér Nikola menteni tud.

3. perc: Melczer Vilmos adhat be jobbról egy szabadrúgást, de nem talál társat, kivágják a masszívan védekező hazaiak.

1.perc: Érdi szöglet bal oldalról, Koós Gábor rövidre érkező beadását kifejelik a hazaiak, majd Pintér Nikola lövését is blokkolják.

0. perc: Az Érdi VSE kezdi a mérkőzést.

0.perc: A Nagykanizsa fekete-sárga mezben, fekete nadrágban, sárga sportszárban, az Érdi VSE tiszta zöld szerelésben lép pályára.

Magyar Kupa, 8. forduló, a legjobb tizenhat közé jutásért
UFC Nagykanizsa–Érdi VSE
Nagykanizsa. V: Barna (Becséri, Kis Z.)
Nagykanizsa: Szabó Ádám – Hetesi, Csáki, Szabó Bálint, Horváth Detre, Márton A., Hóbor, Lőrincz B., Gelencsér A., Péntek, Kulcsár O.
Edző: Gombos Zsolt
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya, Melczer – Balázsovics, Kelemen P., Pintér N.
Edző: Limperger Zsolt