Érdi VSE–Videoton FC II – élő!

Köszöntjük olvasóinkat az Érdi VSE–Videoton FC II mérkőzés élő közvetítésén. Cikkünk folyamatosan frissül.

Véget ért a mérkőzés, az Érdi VSE 1-0-ra győzött. Összefoglaló és értékelések hamarosan!

89. perc: véget ért a rendes játékidő, egy perc a hosszabbítás.

88. perc: kisebb kakaskodás után Németh Gábor lapott sárga lapot, közben Balázsovics Máté helyett Ország Péter érkezett az érdi csapatba.

87. perc: Balázsovics Máté szépen csinálta, de nem jut el a labda a túloldalon üresen álló Koós Gáborhoz…

85. perc: Kelement billentették ki egyensúlyából, balról végezhet el szabadrúgást az érdi csapat. Koós Gábor beadására Kárász Krisztián jól érkezett, de Borsos védett.

83. perc: Koós Gábor laposan próbálkozott, a sorfal beleért, így szögletet végezhetnek el az érdiek, Koós Gábor jól adott be, de Borsos kiöklözött. Az érdieké lett a labda, majd Koós bökött a túloldalon érkező Bozsoki elé, de utóbbi fejese elkerülte a kaput.

82. perc: Burka Bendegúz kapott piros lapot, amikor Csiszár Zoltán kivágott labdáját próbálta levenni, de elcsúszott, s a labdára Kelemen csapott le, aki ziccerig vezethette volna a támadást, de utolsó emberként buktatta őt Burka.

80. perc: Kelemen Patrik mehetett kapura, miután Bozsoki Imre harcolt meg a labdáért és indította őt, de elkapkodta és mellélőtt.

79. perc: a jobb szélen próbálnak veszélyeztetni a vendégek, de az érdiek végül kihozzák a labdát, azonban Pintér Nikola indítása nem volt jó Balázsovics Máténak.

77. perc: Kelemen Patrik kapott sárga lapot, amikor a tizenhatoson belül két emberrel a nyakán esett el.

76. perc: Hegedüs Norbert érkezik az Érdi VSE-be, Melczer Vilmos helyett.

74. perc: az érdi kaputól huszonhárom méterre jut szabadrúgáshoz a vendég együttes. A lövés Kertész ölében köt ki.

71. perc: Takács Martin beívelt labdáját csúszatta az érdi kapu felé Galacs Erik, de épphogy nem talált kaput.

70. perc: Elvir Hadzic kapott sárga lapot, miután kihúzta Németh Gábor lábát.

69. perc: Lőrincz Attila érkezett a Videoton FC II-höz.

65. perc: nagy helyzet! Balázsovics Máté verte meg emberét, beadására a második hullámban érkezett Melczer Vilmos, aki jól fejelt, de Borsos nagyot vetődve szögletre tolta az érdi fejest. A baloldali szöglethez Koós állt oda, de megint a röviden mentettek a vendégek.

61. perc: Bozsoki Imre maradt lent egy ütközés során, de a rövid ápolást követően visszatér.

58. perc: Burka Bendegúz sárgult be, amiért Kelemen Patrikot butkatta. A húszméteres szabadrúgást Koós Gábor nem sokkal lőtte fölé.

57. perc: Itt kapus van! De még milyen! Kertész Ferencről kipattan egy távoli lövés, amjd a kipattanóra Elvir Hadzic érkezett, de az ő tízméteres lövését is óriási bravúrral védte az érdi kapus!

55. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Megszerzi a vezetést az Érdi VSE!! Pintér Nikola baloldali beadására jó ütemben érkezett középen Balázsovics Máté, aki szépen bólintott a kapuba, igaz, Borsos Vilmos is mellényúlt. 1-0!

52. perc: nagy bedobás az érdiektől a jobb oldalon, majd Csiszár csúsztatott Kelemen elé, aki viszont nem tudott lőni…

47.perc: érdi lehetőség, szöglet után a hosszúról fejelt Csiszár Zoltán, majd Borsos nagyot nyújtozva paskolt szögletre, ezt jól adták be az érdiek, de sem Kárász Krisztián, sem Bozsoki Imre nem tudott kapu felé fejelni.

46. perc: folytadódott a mérkőzés, a Videoton FC II cserélt, s Lassú Zsombor érkezett.

45. perc: lesgóllal ért véget az első játékrész, amikor egy vendég szabadrúgás után a hosszún üresen maradó fehérvári támadó lőtt Kertész kapujába, de les miatt nem érvényes a találat.

42. perc: óriási lehetőség Koós Gábor előtt. Kárász Krisztián indította egy bedobás után Melczer Vilmost, aki az üresen álló Koóshoz továbbított, de ő Borsos lábát fejelte telibe, a kipattanót pedig Koós kirúgta.

41. perc: Csiszár Zoltán mentett nagyot, amikor a vendégek lódultak meg a jobb oldalon, s jól lépett a cselekbe. Aztán lőttek is a fehérváriak, de Kertész védeni tudott.

38.perc: Pintér Nikola elképesztő harcossággal jutott túl három védőn, s a lövése sem volt rossz, ám a rövidet védte a Videoton II kapusa, aki bravúrral hárított.

37. perc: Kelemen Patrik volt harcos, s tartotta meg a labdát, majd tizenötről lőtt Borsos Vilmos kezébe.

36. perc: cserél Limperger Zsolt, Pallagi Botond helyére Pintér Nikola érkezett.

35. perc: Videoton II szabadrúgás után Kertész Ferenc volt résen és védett.

35. perc: Borsos Vilmos húzott le egy érdi beadást.

34. perc: Kertész tudja folytatni, közben a vendég Takács Marton kapott sárga lapos figyelmeztetést, miután odaszólt Bozsoki Imrének.

31. perc: Balázsovics Máté vágtázott a jobbszélen, majd Koós Gáborhoz passzolt, aki betekert volna a kapu elé, de a vendég védők semlegesítették a támadást. A túloldalon Kertész ugrott ki egy jobboldali beadásra, majd fejbe rúgták őt, a labda nem volt nála, de a játékvezető még időben megállította a mérkőzést.

30. perc: Kelemen Patrik lépett volna ki Tarnóczi Roland mellett, ám az oldalvonali asszisztens szerint lesen állt az érdi támadó.

29. perc: Elvir Hadzic próbálkozott egy gyors támadás után huszonkét méterről, de Kertész Ferenc könnyedén védett.

24. perc: nem alakulnak ki helyzetek egyik oldalon sem, hiszen apróbb szabálytalanságok és pontatlanságok tördelik a játékot.

20. perc: Már gólnak tűnt! Baloldali támadás az érdiektől, amely után Melczer Vilmos passzolt Koós Gáborhoz, aki remekül belsőzött kapura, s többen bent is látták az első érdi találatot, de végül éppen mellément a lövés.

19. perc: gyors ellentámadást vezetett a kis Vidi, azonban Kondor Kristóf lövését Balázsovics Máté sikerrel blokkolta.

18. perc: Pallagi Botond tekert a rövid felé a sorfal felett, Borsos Vilmos bravúrral szögletre tolta a lövést. Koós Gábor rövidre érkező szabadrúgása azonban velyésztelen, majd a visszaszerzett labdát sem sikerül a kapuba továbbítani.

17. perc: Kelemen Patrik harcolt ki szabadrúgást a Vidi II tizenhatosának előterében.

14. perc: a Vidi II-es Bolla Bendegúz lőtt távolról, fölé.

11. perc: a bal oldalról végez el szögletet a vendég együttes, ám az érkeztő támadó csak a hátával tudott labdába érni, így az érdiek felszabadítottak.

10. perc: Bozsoki Imre keveredett a jobbszélre, mely után beadásszerű lövését Borsos Vilmos fogta, míg a túloldalon Galacs Erik lépett ki többméteres lesen.

8. perc: nagy érdi lehetőség! Németh Gábor lódult meg a balon, beadására a röviden érkezett Balázsovics Máté, de Tarnóczi Roland szögletre mentett, amely után végül Borsos Vilmos védett.

5. perc: az érdi kaputól jó harmincöt-negyven méterre végezhet el szabadrúgást a vendég csapat, Pallagi Botond buktatása után. A beadást Kertész előbb nem tudta fogni, de végül megszerezte a labdát.

3. perc: balról adott be egy szabadrúgást a videotonos Takács Martin, de Bozsoki Imre kifejelte az érdi kapu elé menő beadást.

1.perc: Németh Gábor adott be balról, de Kkoós Gábor elől mentenek a vendégek.

0.perc: A Videoton FC II kezdi a mérkőzést.

Az Érdi VSE tiszta zöld, a Videoton FC II tiszta fehér szerelésben lép pályára.

Limperger Zsolt nem számíthat a múlt héten, Felcsúton, a Puskás Akadémia FC II ellen állkapocscsont-törést szenvedő Pál Szabolcsra, ellenben visszatért a kezdőben az előző körben egymeccses eltiltását töltő Melczer Vilmos.

NB III, Nyugati csoport, 15. forduló
Érdi VSE–Videoton FC II
Érd. V: Sipos Tamás (Imrő János, Molnár István)
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya B., Pallagi, Melczer – Balázsovics, Kelemen P.
Videoton FC II: Borsos – Réti, E. Hadzic, Takács M., Burka, Galacs, Szabó Bence, Mocsi, Bolla, Tarnóczi, Kondor