Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE – élő!

Köszöntjük olvasóinkat a Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE NB III-as mérkőzésen, a Nyugati csoport 14. fordulójában. Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Az Érdi VSE kiütéeses, 4-0-s győzelmet aratott a PAFC II ellen! ÖSszefoglaló és értékelések hamarosan!

89. perc: Kertész simán védi a Mezőssy Levente által gyengén, szinte hazagurított lövést.

89. perc: Tamási lőtt balról az érdi kapu mellé.

87. perc: De Oliveira kapott sárga lapot, miután Kelement rúgta fel.

85. perc: Honti Attila visszatér!!! Az előző évadban a tavaszi idény előtt megsérülő Honti Balázsovics Máté helyére érkezve tért vissza a pályára.

80. perc: előbb Kelemen lövését blokkolták a védők, majd Pallagi Botond vállakozott húszról, de nem sokkal fölé.

79. perc: Tamás Nándor kapott sárga lapot, miután buktatta Kárász Krisztiánt, majd még oda is rúgott neki.

77. perc: Kárász kap remek labdát Koóstól, s remek labdaátvétele után ad be, de középen nem érkezik érdi játékos. Majd nem sokkal később egy érdi akció után Tárkányi Gergő lőtt mellé.

75. perc: Németh Gábor Vince helyett Tárkányi Gergő érkezett az Érdi VSE-ben.

73. perc: Koós a szabadrúgást Pallaginak gurította le, akinek lapos lövése ment mellé.

72. perc: Hudák Martin vesztett labdát kapuja előtt, miután Kelemen Patrik volt kellően harcos, majd a hazai játékos visszahúzás miatt sárga lapot kapott.

69. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! KOÓS GÁBOR MESTERHÁRMAS! Remekül szerzett labdát az ellenfél tizenhatosa előtt, majd higgadtan pörgetett a kapura, Ásványi még belepaskolt, de a labda végül a kapuban kötött ki, 0-4!!

68. perc: Pintér Nikola lódult meg a balon, majd beadását blokkolták a védők.

66. perc: Balázsovics Máté eresztett el egy ballábas lövést, nem sokkal fölé.

65. perc: cserél a házigazda, Tamás Nándor érkezett.

63. perc: ATYAÉG!! GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! DE MÉG MEKKORA!!!! KOÓS GÁBOR VÁLLALKOZOTT JÓ HARMINCRÓL, S REMEK LÖVÉSE A KAPUFÁN CSATTANVA PATTANT A HAZAI KAPUBA!!! 0-3!!!!

61. perc: jól tekertek a hazaiak az érdi sorfal felett, de Kertész simán kiöklözött.

59. perc: Bozsoki Imre kapott sárga lapot feltartásért… Pedig eleinte Derdák játékvezető továbbengedte a játékot, aztán mégis lapot adott…

54. perc: Balázsovics Máté beadása nem jó a társaknak, de kapura megy! Ásványi nagy bravúrral tolta ki.

53. perc: a jobboldali szöglet után Bozsoki Imre fejelhetett,épphogy elkerülte a kaput az érdi védő bólintása.

52. perc: remek lövés Kelemen Patriktól, aki a hazai tizenhatos előtt szerzett labdát, s Ásványi nagyot nyújtózva mentett szögletre.

49. perc: Koós Gábort buktatják a jobbon, a kaputól húsz méterre. Tettéért Deutsch László sárga lapot kapott. Németh Gábor tekert középre, s Kárász Krisztián a védők mögött érkezett remekül, s fejelt a kapuba, de a partjelző szerint lesről tette….

47. perc: rgtön érdi helyzet, Pintér Nikola kapott kiváló keresztlabdát Koós Gábortól, majd szépen tört kapura, de a hazai védők szögletre piszkálták ki a labdát, majd a kisszöglet után Kelemen Patrik az oldalhálót találta el.

46. perc: elkezdődött a második félidő, kettőt cserélt a PAFC II, Nándori Bence és Mezőssy Levente érkezett.

Véget ért az első félidő! Az Érdi VSE nagy elánnal játszva, teljesen megérdemelten került kétgólos előnybe.

45+1. perc: Németh Gábor Vince remek lapos beadása Pallagi Botond kiugratása után, de a rövidre nem érkezik érdi, így a hazai védők felszabadítanak. A szögletet Koós Gábor nyeste a rövidre, de mentenek a hazaiak.

45. perc: Csupán két perc a hosszabbítás az első félidőben, hiába állt több mint hármat a játék Pál Szabolcs sérülése miatt…

43. perc: Pallagi Botond érkezett remekül egy keresztlabdára, de nem tudott lőni.

42. perc: Kelemen Patrik lezárhatta volna a meccset, már a szünet előtt, de életerős jobboldali lövése nem talált kaput.

40. perc: ahogy kiegészült az érdi csapat, rögtön visszavette a kezdeményezést, de egyelőre csak helyzetekig jutott, lövésig nem.

39. perc: megtörtént a csere. Pintér Nikola érkezett tehát Pál Szabolcs helyére.

36. perc: a kitérő után folytatódott a mérkőzés, Pál Szabolcs nem tudja folytatni, helyét nemsokára Pintér Nikola veszi át.

33. perc: Pál Szabolcs maradt lent… Úgy tűnik, eltört az állkapcsa, mentőt kell hívni… áll a játék.

31. perc: Hudák Martin remekül tűzött az érdi kapura egy harminc méteres szabadrúgást, melyet Kertész bravúrral védett, az ismétlést is szinte hihetetlen helyzetből mentette szögletre az érdi kapus. A baloldali hazai beadás azonban nem volt jó senkinek.

30. perc: szép érdi játék, Koós Gábor lukat fejelt, de így lett jó Balázsovics Máténak, aki ballal lőtt húszról, viszont Ásványi védeni tudott.

26. perc: Koós Gábor lövését blokkolják, majd bal oldalról jut szabadrúgáshoz az érdi csapat. Koós Gábor beadása után szabadítanak fel a hazaiak.

24. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Nagy bedobás az érdiektől, a jobb oldalon, Pál Szabolcs előbb fejjel próbálkozott, majd a lepattanó labdát lábbal jutttatta a PAFC II kapujába. 0-2!!!

23. perc: Bozsoki mentett nagyot, amikor a hazaiaktól léphetett volna ki Deutsch László, majd az első Puskás-lövés ment fölé.

21. perc: előbb Németh Gábor jobblábas lövését blokkolják a hazai védők, majd Balázsovics Máté remek beadása után Pál Szabolcs fejelt fölé az érdiektől.

19. perc: az érdiek birtokolják többet a játékot, de mindkét csapatnál sok a hiba.

15. perc: Bozsoki Imre saját térfeléről ívelt a felcsúti kapu elé, de Pál Szabolcsot megelőzte Ásványi Balázs.

13. perc: Pál Szabolcs és Kelemen Patrik baloldali összjátéka után utóbbi adott a röviden érkező Pallagi Botondnak, de ő csak az oldahláló mellé tudott pöckölni.

9. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! 0-1! Megszerezte a vezetést az Érdi VSE, Németh Gábor Vince baloldali beadása után Koós Gábor piszkált a beadásba, a labda így túljutott a hazai kapuson.

8. perc: Balázsovics Máté szép cselsorozat után esik el a tizenhatoson belül, Derdák Marcell nem ítélt tizenegyest.

6. perc: jónak tűnő hazai kiugratásra érkezik Kertész Ferenc, ám hiába, mert Péter Bence lesről lépett ki.

4. perc: szép érdi támadások, de lövés nélkül. Balázsovics Máté jobboldali beadása csak a hazai kapusnak, Ásványi Balázsnak volt jó.

3.perc: Koós Gábor adott be egy gyors támadás után, de a hosszún érkező Kelemen Patrikhoz nem jutott el a játékszer.

1. perc: rögtön ígéretes érdi lehetőségek a bal oldalon, majd a hazaiak felszabadítottak, de Koós Gábort buktatták. A szabadrúgást ugyanő ívelte be, de Kárász Krisztiánnak hosszú volt.

0.perc: Elkezdődött a mérkőzés, a hazaiak kezdtek.

Limperger Zsolt kénytelen volt nélkülöznie kulcsemberét, Melczer Vilmost a PAFC II elleni mérkőzésre, hiszen az érdi középpályás a legutóbbi fordulóban begyűjtötte ötödik sárga lapját az idényben, így egymeccses eltiltását tölti. A Puskás Akadémia második csapatában az első csapatból nincs visszajátszó.

NB III, Nyugati csoport, 14. forduló
Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE
Felcsút. V: Derdák (Szabó P., Aradi)
PAFC II: Ásványi – Lipcsei Á., Hudák M., Góra, Erdei, De Oliveira, Kovács Tamás, Keszi, Péter B., Deutsch L., Radó D.
Edző: Bojan Lazics

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya, Pallagi – Balázsovics, Pál Sz., Kelemen P.
Edző: Limperger Zsolt