Képességbeli különbségek

A Sóskút SKE elleni elhalasztott szezonnyitány miatt idegenben, a Szigetcsép SC vendégeként kezdte meg szereplését a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjában az Érdi VSE második csapata.

Németh József együttese a meccs elejétől uralta a szigetcsépi mérkőzést, a vendégek rengeteg helyzetet dolgoztak (és ezzel együtt hagytak) ki, aztán a 36. percben Füzér Zoltán érkezett a kipattanóra, melyet be is pofozott. A fordulás után is többször jutott ziccerig az Érdi VSE, ám a kidolgozott helyzetek helyett Krámos János jobboldali lapos szabadrúgása pattant be a hazai kapuba. Az Érdi VSE végül könnyed, 2–0-s idegenbeli győzelmet aratott.

„Azon kívül, hogy mindig az első meccset a legnehezebb megnyerni – nekünk meg aztán főleg, ilyen történelem után –, mindenki megcsinálta, amit megbeszéltünk, még nem úgy sikerült kivitelezni, de a képességbeli különbségek miatt tudtunk két gólt rúgni, nálunk is érezhető volt az edzéshiány. Mind a helyzetkihasználásban, mind a védekezésben voltak olyan hibák, amelyekre rá kell tenni egy lapáttal. Kiegyenesedünk, mindenki tud járni edzésre, elkerülnek a sérülések, akkor azt mondom, hogy önmagunknak is meglepetést okozhatunk.” – mondta Németh József.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 2. forduló
Szigetcsép SC–Érdi VSE II 0–2 (0–1)
Gólszerzők: Füzér (36.), Krámos J. (53.)
Jók: Füzér, Krámos J., Sárosi R.

Vélemény, hozzászólás?