Fájó iksz…

A házigazdánál visszatért betegsége után Balázsovics Máté és Tárkányi Gergő, valamint a sérüléséből felépülő Borek Norbert és Kónya Benjámin is. A mérkőzés elején az Érdi VSE előtt adódtak lehetőségek, de az első percek után a vendégek is többször veszélyeztettek. Ennek ellenére a 19. percben Kárász Krisztián jobboldali nagy bedobása után Melczer Vilmos kétszer vette át mellel a labdát, majd kilőtte a kapu hosszú sarkát. A következő tíz percben az érdiek átvették az irányítást, s szűk fél óra elteltével Balázsovics Máté érkezett egy jobboldali beadásra, s ő is bevette Palásthy Dávid kapuját.

A fordulás után többször eldönthette volna a mérkőzést az érdi csapat, Kelemen Patrik ziccert hibázott, míg Koós Gábor az oldalhálót trafálta telibe. Az 58. percben aztán Kenesei Krisztián harcolt ki tizenegyest, melyet maga a sértett lőtt a kapu jobb oldalába. A folytatásban egy kontra után Kárász Krisztiánt buktatta Madarász Ádám, aki megkapta második sárga lapját és a 71. percben mehetett zuhanyozni. Aztán bő tíz perccel később a csereként beálló Szűcs László is mehetett az öltözőbe, amikor reklamálásért másodszor figyelmeztette sárga lappal Kátai Gábor játékvezető.

Melczer Vilmos gólja (fotó: Balogh István)

A végjátékban is meg voltak a helyzetei az érdieknek, de nem sikerült ezeket kihasználni, az utolsó pillanatban pedig Kenesei beadását Szkunc Vjacseszláv passzolta Kertész Ferenc kapujába.

– Meg kellett volna nyerni ezt a mérkőzést, kettő null után be kellett volna fejezni a meccset és akkor nem lett volna a végén ez az egész. Kapkodós volt a játék, valójában a kiállítás minket jobban megzavart, mint az ellenfelet. Ennek is köszönhető, hogy egyenlített a III. kerület – mondta Limperger Zsolt.

– Rettentően idegbetegek voltunk, amikor bejöttünk az öltözőbe, kettős emberelőnyben voltunk, két góllal vezettünk, egyszerűen nem értem az okát, hogyan bírtunk az utolsó pillanatban gólt kapni… Fel a fejjel, fel fogunk állni és nyerni tovább a meccseket – mondta a két gólpasszt jegyző, kiállítást kiharcoló Kárász Krisztián.

A III. kerületi TVE szakmai igazgatóját a 86. percben elküldték a vendégek kispadjáról, a mérkőzést követően nem kívánt nyilatkozni.

ÖSSZEFOGLALÓ!

NB III, Nyugati csoport, 4. forduló
Érdi VSE–III. ker. TVE 2–2 (2–0)
Érd, 300 néző. V: Kátai (Márkus, Katona)
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya, Melczer (Pallagi, 43.) – Balázsovics (Hegedüs N., 64.), Pál Sz., Kelemen P. (Tárkányi, 84.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt

III. ker. TVE: Palásthy D. – Kiss D., Pálfalvi, Grúz, Madarász – Kaszai (Szűcs L., 53.), Szilágyi M., Domokos, Szkunc – Hamar, Kenesei.
Szakmai igazgató: Tóth András
Gólszerzők: Melczer (19.), Balázsovics (29.), ill. Kenesei (58. – tizenegyesből), Szkunc (93.)
Kiállítva: Madarász (71.), Szűcs L. (84.)

Vélemény, hozzászólás?