Kezdésnek második hely

Múlt hét hétfőn kezdte el a felkészülést az új szezonra az Érdi VSE második csapata.

Az Érdi VSE II két edzés után vasárnapra meghívást kapott Ráckeresztúrra, ahol a helyi felnőtt együttes mellett az öregfiúk és az ifi csapatokkal közösen tartottak egy minitornát.

A felnőtt együttes élére néhány héttel ezelőtt nevezték ki az Érdi VSE U7-es és U9-es csapatának edzőjét, ifj. Novák Ferencet, így neki is köszönhetően ismerős környezetben léphetett pályára a csapat.

Az érdiek a ráckeresztúri ifi ellen léptek pályára a kétszer huszonöt perces mérkőzésen, melyet Németh József csapata 5–1-re meg is nyert, úgy, hogy számos ziccer kihasználatlanul maradt…

Ezt követően a hazai felnőttek legyőzték az öregfiúkat, így az Érd II a ráckeresztúri megye kettes csapattal játszotta a döntőt, a bronzérmet ezt megelőzően az ifik szerezték meg.

A fináléban az érdiek sokáig jól tartották magukat, de a végjátékot a házigazdák bírták jobban, akik három góllal nyertek (az egyik gól megítélése kérdéses, négy is lehetett a különbség), így a jelentősen átalakuló Érdi VSE II második helyen zárta a tornát.

Vélemény, hozzászólás?