Fájó vereség hazai pályán! – NBIII

Második hazai mérkőzésünkön a PTE-PEAC gárdája volt az ellenfelünk. Az „Egyetemisták” eddigi két bajnokijukon csak döntetleneket értek el, így az első sikerük reményében léptek pályára. Csapatunk játékosai pedig szerettek volna megint győzelemmel kedveskedni szurkolóinknak. Sajnos a labda gömbölyű, ahogy mondani szokták… és ezt a sportot gólra játsszák.

Ebedli Zoltán ezen a napon a Kertész — Juhász, Horváth, Fülöp, Németh — Farkas, Göblyös, Morvai, Pintér – Kürti, Monori kezdő tizenegynek szavazott bizalmat.

3. perc: Juhász ugratta ki Monorit, de kicsit hosszú lett a passz és így oda lett a lehetőség.

7. perc: Az első Pécsi lehetőség alakult ki a balösszekötő helyén, de Horváth az utolsó pillanatban higgadtan szerelt.

17. perc: Morvai szögletét Monori akrobatikus mozdulattal lőtte a kapu mellé.

20. perc: Farkas, Morvai, Németh volt a labda útja. Utóbbi beadására Monori érkezett jó ütemben, de 8 méterről nagy helyzetben a kapufa mellé lőtt.

24. perc: Göblyös ugratta ki Monorit, aki középre passzolt Kürtihez, akinek kicsit hosszú lett az átadás. A hazai támadó azonban még utol érte a labdát és Pintér elé tálalt, aki átvette azt, megnézte, hogy hova szeretné lőni, majd a jobboldali kapufára vágta (!!). A kipattanót a védők kivágták a kapu előteréből.

31. perc: Jobboldali vendég szögletből Forró fejelt kapura 12 méterről, de Kertész vetődve a vonalon védte a fejest. A kipattanóból Nagy ismétel, de 1 méteres lövését óriási bravúrral újfent hárította a hazai hálóőr.

36. perc: Juhász passzolt Monorihoz, aki rávezette négy (!!) védőre a labdát. Miután mindenkit kicselezett 10 méterről tiszta helyzetben a kapusba lőtt….

45. perc: Temesvári kapott sárga lapot. A megítélt szabadrúgásból Fülöp ívelt a védelem mögé beinduló Monori elé, aki rosszul vette át a labdát így oda lett a lehetőség.

A szünetben Ebedli Zoltán nem változtatott a kezdő csapaton.

52. perc: Monori ugratta ki jó ütemben Kürtit, aki az ötösről kissé kisodródva a kapu mellé durrantott.

55. perc: Göblyös kapott sárga lapot.

57. perc: Farkas helyét Pál foglalta el.

58. perc: Juhász ugratta ki Kürtit, aki a pár másodperce pályán lévő Pál elé passzolt, sajnos ő 12 méterről a kapu fölé lőtt.

59. perc: Sajnos a sok kihagyott ziccer megbosszulta magát. Márkvárt ugrott ki Horváth hibájából és Kertész mellett a kapuba emelt.  0-1

60. perc: Márkvárt és Hoch elhagyta a pályát, helyettük Keresztes és Gelencsér állt be.

62. perc: Monori lőtt 19 méterről a kapu fölé.

63. perc: Göblyös tört be a tizenhatoson belülre lövése a védőkről Monori elé pattant, aki 7 méterről a felső sarokba lőtt.  1-1

68. perc: Schuszter és Kása le ment, Udvari és Grósz beállt.

72. perc: Kürti helyett Szabó R. lépett pályára.

76. perc: Bozókinak ért véget a meccs, helyére Takács állt be.

81. perc: Németh jobb oldali szögletét Pál 6 méterről csúsztatta a hosszú sarok mellé.

84. perc: Pál kapott sárga lapos figyelmeztetést.

86. perc: Udvari került a hazai védelem mögé és beadását Keresztes 5 méterről a léc alá fejelte. Kertész már csak beleérni tudott, hárítani nem.  1-2

87. perc: Németh helyett Csoma- László állt be.

89. perc: Pintér jobboldali szögletére Pál érkezett középen és 11 méterről a kapus kezébe belsőzött.

90. perc: Fülöp sárgult be.

91. perc: Keresztes és Juhász is sárga lappal zárta a mérkőzést.

Sajnos nem úgy alakult a mérkőzés végeredménye, ahogy arra mi számítottunk. A játék összképe alapján jobb teljesítményt mutatott csapatunk, mint az ellenfelünk, de mint a bevezetőben már említettem ezt a sportot gólokra játsszák és ezekből ma mi szereztünk kevesebbet. Tanulnunk kell a hibáinkból és még elszántabban, még célratörőbben kell a következő mérkőzéseken pályára lépnünk. Köszönjük szurkolóink kitartó biztatását.

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

 

Megvoltak a lehetőségeink ismét, hogy több gólt is szerezzünk a mérkőzésen. A helyzeteink rendre kimaradtak, amit az ellenfelünk megbüntetett.

– foglalta össze a látottakat Ebedli Zoltán.

NB III. Dél-Nyugati csoport 3. forduló
Érdi VSE – PTE-PEAC 1-2 (0-0)
Gól: Monori (63.) ill. Márkvárt (59.), Keresztes (86.)