Sikeres főpróba – NBIII

Szombaton 11:00 órai kezdettel a Népligeti edző komplexumban a Ferencvárosi TC II vendégeként léptünk pályára.

Az első bajnoki előtti főpróbán a Kertész Gubacsi,Horváth,Fülöp,Németh—Farkas,Göblyös,Morvai,Pintér—Kürti—Szabó összeállításban léptünk pályára. A mérkőzésnek adott egy kis pikantériát, hogy egy csoportban szerepel a két csapat a bajnokságban és a kilencedik fordulóban Érden újra találkozik egymással akkor már a bajnoki pontokért.

Jól kezdtük a mérkőzést! A 8. percben Németh jobboldali szögletéből a kapu előtti kavarodásban Fülöp eszmélt a legkorábban és 11 méterről a hálóba lőtt! 0-1
Az első húsz percben Farkas és Pintér jóvoltából növelhettük volna előnyünket de kimaradtak a lehetőségek. A félidő derekán a hazaiak is életjelet adtak. Kertésznek kellett védenie egy 20 méteres életerős szabadrúgást.
A szünetben Ebedli Zoltán egy változtatást hajtott végre. Szabó helyett Pál folytatta a mérkőzést.
A második játékrészben feljavulta a hazai csapat és többször is Kertész bravúrjaira volt szükség, hogy megmaradjon az előnyünk. Közben a stáb folyamatosan cserélt elhagyta a pályát Németh, Göblyös, Gubacsi, Kürti, Morvai, Kertész, helyettük Révész, Csoma-László, Juhász, Kincses, Kertész B., és Pillár-Bán folytatták. A mérkőzést utolsó említésre méltó eseménye Pál 20 méteres lövése volt.

Csapatunk ezzel mérkőzéssel lezárta a felkészülés érdemi részét. Négy mérkőzésen egy döntetlen mellett háromszor győztesen hagytuk el a pályát. Jövő hétvégén (vasárnap) 17:30 kor hazai pályán a Fehérvár II ellen kezdjük a bajnokságot.
Várjuk kedves szurkolóinkat!

Jó iramú mérkőzést játszottunk, amiket szerettünk volna mind támadásban, mind védekezésben sikerült gyakorolni. Voltak pozitív és negatív dolgok amiken finomítani kell. Úgy érzem felkészültünk a bajnokságra és várjuk a rajtot.

– értékelt Ebedli Zoltán.

Felkészülési mérkőzés
FTC II.-Érdi VSE 0-1 (0-1)
Gól: Fülöp (8.)

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!