Siker az utolsó hazai felkészülési meccsen – NBIII

A bajnoki rajt előtti utolsó hazai környezetben megrendezett edzőmérkőzésen a Hatvan FC csapata látogatott az Ercsi útra.

Az Érdi VSE a következő összeállításban kezdte a mérkőzést:
Kertész—Juhász, Horváth, Gubacsi, Pintér—Göblyös, Kincses, Farkas,Pál—Kürti, Szabó.
A mérkőzés előtti bemelegítés során a kezdőnek jelölt Monori megsérült, így Ebedli Zoltán rögtön egy változtatással kezdte a meccset. Az időjárás most sem kímélte a két csapat játékosait. Ennek függvényében mérsékelt intenzitású első félidőt láthattak a nézők. Kertész Fecónak szinte semmi dolga nem akadt, de a vendég hálóőrnek sem kellett összetörnie magát. A mérkőzés inkább a mezőnyben csordogált. A félidő legszebb jelenete Pál nevéhez fűződik, akinek okos csavarása a kapufán csattant. A csapatok gól nélküli döntetlennel vonultak a szünetre.
A szünet után kicsit megélénkült a mérkőzés, helyzetek alakultak ki mind a két kapu előtt. Ameddig az Érdi cserekapus Pillár-Bán nem kapott gólt, addig a Hatvan kapusa kétszer is maga mögé kellett, hogy nyúljon. Az első gólt Kürti szerezte egy gyönyörű egyéni megoldás után. A második találatunkat Morvai szerezte 18 méteres szabadrúgásból. A mérkőzésen a folyamatos cserék folytán pályára lépett még Pillár-Bán, Németh, Révész, Csoma- László, Morvai, Spinner, Tar, Nikolics, Kertész.

A tempóval nem voltam a mérkőzésen elégedett, lassúak voltunk és néhol körülményesen. Nyilván lehet mondani hogy meleg volt meg hasonlók, de ennél gyorsabb játékot várok. Lassan rá kanyarodunk a bajnokságra, jövő héten főpróba, úgyhogy kezdjük a frissítő edzéseket, és remélem ez a játék ritmusban is látszani fog.

– összegezte Ebedli Zoltán.

Utolsó felkészülési mérkőzésünkre szombaton 11:00-kor a Népligetben a FTC II ellen kerül sor.

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!