Újabb edzőmeccsen vagyunk túl – NBIII

Felnőtt csapatunk szombaton 11:00 órai kezdettel lejátszotta második felkészülési mérkőzését is. Ellenfelünk a Dunaújváros csapata volt de magára a mérkőzésre Pálhalmán került sor. Érdekesség, hogy mai ellenfelünkkel a bajnokság során is “farkasszemet” nézünk majd a 13. fordulóban hazai környezetben.

Az Érdi VSE a következő összeállításban kezdte a mérkőzést:

Pillár-Bán — Juhász, Horváth, Fülöp, Pintér — Révész, Göblyös — Csoma-László, Kürti, Pál — Monori
Pályára lépett még: Farkas, Gubacsi, Kincses, Szabó R., Morvai, Kertész B., Spinner, Nikolics. A mérkőzés iramára kicsit rányomta bélyegét a nagy meleg, de a játékosok becsülettel tették a dolgukat. Az első játékrészben csapatunk irányította a játékot és sok lehetőséget alakított ki az ellenfél kapuja előtt. Ezek egyikét sikerült is gólra váltani Kürti révén. A szünetben a hazaiak a komplett csapatot kicserélték. Nálunk Ebedli Zoltán négy helyen változtatott, majd folyamatosan mindenki lehetőséghez jutotta második félidőben. A térfélcsere után kiegyenlítettebb lett a mérkőzés képe és adódott lehetőség a gólszerzésre mind a két kapu előtt…több gól már nem született.

A játékosok hozzá állása megfelelő volt. Mindenkinek tudtam lehetőséget adni és kipróbálni taktikai feladatokat. Vannak dolgok amiket hiányoltam, és örülök hogy felszínre kerültek, azon leszünk hogy az első fordulóra kijavítsuk ezeket.

– foglalta össze Ebedli Zoltán.

Felkészülési mérkőzés
Dunaújváros FC-Érdi VSE 0-1 (0-1)
Gól: Kürti

Következő felkészülési mérkőzésünkön 15-én szombaton 11:00 órai kezdettel a Hatvan csapatát fogadjuk hazai környezetben.

Várjuk kedves szurkolóinkat!

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!