Felnőtt csapatunk Teskándra utazik

 

Vasárnap hosszú útra kell csapatunk. A Zala vármegyei Teskándra látogatunk és nem titkoltan szeretnénk visszatalálni a győzelmi ösvényre.

Ellenfelünket a kiesés réme fenyegeti, mi pedig szeretnénk feledtetni az elmúlt két sikertelen mérkőzésünket. Nagyon nehéz és küzdelmes mérkőzésre van kilátás. Az ősszel hazai pályán tört borsot az orrunk alá hétvégi ellenfelünk és igyekszünk revansot venni a fájó vereségért is. Tisztában vagyunk vele, hogy vendéglátóinknak minden bajnoki pontra szüksége van, viszont csapatunk szeretné megszilárdítani a tabellán elfoglalt helyét.

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Az NB III. 33. fordulójában megrendezésre kerülő Technoroll Teskánd KSE – Érdi VSE mérkőzés 17 órakor kezdődik a Teskándi sporttelepen. A mérkőzést Molnár Réka vezeti, segítői Topálszki Szabin és Turi Miklós lesznek.

Ismét idegenben szerepelünk ezúttal a Teskánd vendégeként. A hazai csapatnak minden pontra szüksége van a bentmaradáshoz és ezért mindent meg is fognak tenni. Könnyű dolgunk ezúttal sem lesz azonban lassan a sérültek is hadra foghatók lesznek, ami segítheti a csapatot.

– mondta el várakozásait Ebedli Zoltán.

NB III. Nyugati csoport 33. forduló
04.23., 17:00: Technoroll Teskánd KSE – Érdi VSE