Teremtorna Szlovákiában!

U-13 as csapatunk kétnapos program keretén belül a szlovákiai Gyetván teremtornán vett részt. Egy
tucat csapatból az 5. helyet sikerült megszereznünk. A csapat legeredményesebb játékosa Egri Ákos
volt aki egymaga 6 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját.

Szlovákia Gyetván vettünk részt egy 12 csapatos teremtornán ahol az 5. Helyezést értük el, 1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség.
Előző nap már leutaztunk Berkenyére ahol egy edzést vezényeltünk, és utána Bence 20. születésnapját megünnepeltük, szeretnénk külön megköszöni German Józsefnek ( Berkenye Polgármestere) a segítséget mert egy igazán szép helyen tudtunk a srácokkal együtt lenni!
Tornáról:
Jól kezdtük a tornát egy győzelemmel ami lehetett volna nagyobb különbségű is, utána 3 döntetlennel folytattuk,mind a 3 mérkőzés igazi csata volt ahol rengeteg párharc, 1v1, gólhelyzet alakult ki és aki kilátogatott a tornára élvezetes játékot látott, az utolsó meccsen 1 gólos vereséget szenvedtünk, de ott is láttunk jó dolgokat csak elfogytunk mert két játékosunk megsérült ami reméljük nem komoly, de jobbnak láttuk ha pihennek minthogy nagyobb baj legyen. Egri Ákos ki kell emeljük, aki 6 gólt szerzett nagyon élvezte a tornát, remek dolgokat csinált és vezére volt a csapatnak, de a többiek is jó teljesítményt nyújtottak. Gratulálunk a csapatnak, remekül szolgálta a felkészülést és egy újabb élménnyel gazdagodtunk, de reméljük nem ez volt az utolsó az évben
Köszönjük a támogatást mindenkinek aki is egy picit hozzá tett ehhez a fantasztikus két naphoz,
Hajrá Érd!

 

– Zsigmond László, Kertész Bence –