Három játékosunktól is búcsúzunk!

Három meghatározó játékosunk is utolsó mérkőzését vívja az Érdi VSE színeiben a VLS Veszprém ellen, hiszen az idény végeztével Csiszár Zoltán, Kollega Krisztián és Koós Gábor is visszavonul a labdarúgástól!

A 39 éves Csiszár Zoltán nyolc évvel ezelőtt, a 2014/15-ös idényt megelőzően érkezett csapatunkba az RKSK-ból. A korábban az FTC-t is erősítő hátvéd hamar alapembere lett a csapatnak, hiszen a Pest megyei első osztályban bajnoki címet ünneplő együttesben 30 mérkőzésen lépett pályára, s a Magyar Labdarúgó Szövetség adatbankjának adatai szerint az NB III-ban és a Magyar Kupában 210-szer lépett pályára az Érdi VSE szerelésében, melyeken összesen tizenhat gólt szerzett.

Csiszár Zoltán együttesünkkel a Pest megyei első osztályban aranyérmet, az NB III-ban két ezüst- és egy bronzérmet szerzett, illetve tagja volt a 2019/20-as csonka idény első helyén végző csapatának is.

A 36 éves csatár, Kollega Krisztián a 2018/19-es téli átigazolási időszakban igazolt Érdre a Kaposvári Rákóczitól. A villámléptű támadó rögtön első fél éve után ezüstérmet szerzett az NB III-ban, míg az azt követő idényben szintén első helyen végzett az Érdi VSE-vel. Kollega Krisztián 95 mérkőzésen lépett pályára csapatunkban, amely alatt 24-szer vette be az ellenfelek kapuját.

A szintén 36 éves fifikás középpályás, Koós Gábor pedig a 2016/17-es idény téli átigazolási időszakában érkezett Érdre a Soroksári SC-től. A korábban a Honvéddal az NB I-ben is megforduló játékmester remek megoldásaival hamar belopta magát az érdi szurkolók szívébe is, s 163 mérkőzésen lépett pályára az NB III-ban, illetve a Magyar Kupában, amely alatt egy-egy bajnoki ezüst- és bronzérmet szerzett, s 55 góllal terhelte az ellenfelek kapuit!

Köszönjük nekik a klubért tett szolgálataikat és sok sikert kívánunk nekik az élet minden területén!