Hasznos kétkapuzás a Kerülettel

Kétszer negyvenöt perces kétkapuzást vezényelt a III. kerületi TVE vezetőedzője, Kemenes Szabolcs és az Érdi VSE szakvezetője, Limperger Zsolt a csapatoknak, melyek hasznos mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszottak.

Bár Borek Norbertre, Fürjes Ádámra, Gera Dávidra, Kollega Krisztiánra, Kovács Botondra, Molnár Dánielre, Németh Gábor Vincére továbbra sem számíthatott Limperger Zsolt, illetve az Érdi VSE-től a napokban távozott Bozsoki Imre, de az új igazolások közül Bartos Norbert, Kürti Zsolt és Petrezselyem Tamás is kezdőként kapott lehetőséget a III. kerület ellen, míg az új érkezők közül Hunya Krisztián sem volt bevethető.

A kétkapuzást frissen és koncentráltan kezdték az érdiek, hiszen már az első percekben is többször veszélyeztettek, majd a tizedikben már a vezetést is megszerezték, amikor Koós Gábor szép cselei után tálalt Bartos Norbert elé, aki nyolc méterről nem hibázott és megszerezte első gólját új csapatában.

A folytatásban azonban egyre nagyobb erőket mozgósított a házigazda, de helyzetek helyett csak távoli lövésekkel próbálkozott, melyeket Kertész Ferenc könnyedén védett.

A térfélcsere után is a Kerület dominált, melynek eredményeként bő tíz perc elteltével egy baoldali beadást Domcsics Levente a hosszún érkezve pofozott az üresen tátongó kapuba.

A folytatásban is több lehetősége volt a hétvégén már bajnokit játszó Kerületnek, de a hazaiak már nem tudták bevenni a Kertész Ferencet váltó Kondor Tamás kapuját, így 1-1-es döntetlennel zártak.

“A legfontosabb az volt, hogy füvön játszottunk, ami ebben az időszakban nem szokványos. Az első félidőben nagyjából jól néztünk ki, a másodikban viszont kijött a fáradtság, hiszen más időszakban vagyunk, mint a Kerület. Nekik már hétvégén bajnokijuk van, míg nekünk van még két és fél hetünk. Összességében elérte célját a kétkapuzás”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE január 29-én a szintén NB III-as Balassagyarmati VSE vendégeként vív edzőmeccset.