Már jövő héten kezdődik a felkészülés

Már a június 14-i héten megkezdi a felkészülést a tervek szerint augusztus elsején rajtoló új szezonra az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, amely öt edzőmeccset vív június 26. és július 25. között.

Nem sok idejük maradt pihenni a labdarúgóknak, hiszen a május 30-án véget érő 2020/21-es idény után a következő szezonra már június 14-én elkezdi a felkészülést az Érdi VSE.

Mint korábban beszámoltunk róla, a csapattól négyen biztosan távoznak, hiszen a kölcsönben szereplő Farkas Bálintot visszarendelte az NB I-től búcsúzó Budafok, míg a Budaörsről kölcsönvett Molnár Bence külföldön folytatja tanulmányait. Rajtuk kívül a fiatal védő, Földesi Dominik és a támadó Popov Patrik sem marad Érden.

Pályafutásukhoz, karrierjükhöz sok sikert kívánunk!

Limperger Zsolt együttese viszont már június 14-én megkezdi a felkészülést a következő idényre, hiszen a bajnokság már augusztus elején elrajtol, így egy hathetes alapozáson vesznek részt a labdarúgók.

Az érdiek öt edzőmeccsel készülnek az idényre, előbb június 26-án, az NB II-es Dorogi FC-vel, aztán július 3-án a szintén harmadosztályú Tiszaújvárossal, majd július 10-én a Váccal, 17-én a Cegléddel, 25-én – a főpróbán – pedig a Balassagyarmattal játszanak edzőmeccset.

A mérkőzések helyszínei és kezdési időpontjai még egyeztetés alatt vannak, ezekről a későbbiekben számolunk be.