Jó iramú meccsen győztük le a Szekszárdot

4–1-es győzelmet aratott a szintén NB III-as Szekszárdi UFC ellen harmadik felkészülési mérkőzésén az Érdi VSE.

Kissé foghíjasan, a sérüléssel bajlódó Bozsoki Imre, Németh Gábor Vince, Kollega Krisztián, illetve Bálint Ábel nélkül készült harmadik edzőmeccsére az Érdi VSE, amely az NB III Közép csoportjában 11. helyezett Szekszárdi UFC-t fogadta az Ercsi úti Sporttelep műfüves pályáján.

Aktívan, nagy lendülettel vetették bele magukat a mérkőzésbe a csapatok, amely révén Pintér Nikola baloldali beadását Mojzer György már a hatodik percben gólra váltotta. Ezt követően meg volt a lehetőség az előny növelésére, ám a Szekszárd Arena Ármin büntetőjével a 22. percben egyenlített (1–1).

Ez sem tartott sokáig, bő tíz perccel később egy gyors érdi támadást Mojzer ismét gólra váltott, így 2–1-gyel fordultak a felek.

Mojzer György két gólt lőtt a Szekszárd ellen

A második játékrészben a csereként beálló Gera Dávid harcolt ki, Melczer Vilmos pedig értékesített egy büntetőt (3–1), a 4–1-es érdi sikert pedig a 72. percben a Kelemen Patrik–Pintér Olivér–Koós Gábor összjáték után utóbbi állította be.

– Ilyenkor sajnos vannak sérülések, nálunk is jött három. Ehhez képest az első félidő nagyon pörgős volt. Egy olyan csapattal játszottunk, amely próbált focizni. Figyelembe véve, hogy milyen időszakban van mindkét csapat, jónak mondható ez a mérkőzés – értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

– Amit elterveztünk, azt kevésbé tudtuk megvalósítani, mert kéthetes csúszásban vagyunk. A csapat nagy része a héten kezdett el edzeni, a másik része, aki nem volt sérült, az végigjátszotta a kilencven perceket, tehát most vagyunk ott, ahol két hete kellett volna lennünk, ez dinamikában meglátszott – fogalmazott a Szekszárdi UFC mestere, Kvanduk János.

Az Érdi VSE következő felkészülési mérkőzését február 6-án, 19.00-tól a Vecsési FC ellen vívja ugyancsak az Ercsi úti Sporttelepen.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Szekszárdi UFC 4–1 (2–1)
Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Májer, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya B., Melczer – Pál Sz., Mojzer, Kelemen P.
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Gera D., Pintér O., Végh D.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gólszerzők: Mojzer (6., 35.), Melczer (68. – tizenegyesből), Koós (72.), ill. Arena (22. – tizenegyesből)