10.00-kor játszunk az Iváncsával!

Július másodikán vezényelte a 2018/2019-es szezon első edzését Limperger Zsolt, az Érdi VSE NB III-as alakulatának.

Mint korábban beszámoltunk róla, az Érdi VSE-ből az idény után távozott Tárkányi Gergő, Hegedüs Norbert és Füzér Zoltán, valamint a visszavonuló Ebedli Zoltánra adott esetben továbbra is számít Limperger Zsolt. Mellettük a napokban derült ki, hogy a tavaly nyáron érkező jobbhátvéd, Kárász Krisztián eggyel magasabb szinten, az NB II-ben folytatja pályafutását, s a Ceglédi Vasutas SE labdarúgója lesz. A 22 éves szélső védő 23 bajnoki és három Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára az Érdi VSE színeiben, melyek közül a Dunaharaszti MTK és a Csornai SE ellen talált be, valamint az UFC Nagykanizsa kapuját is bevette a Magyar Kupában. Pályafutásához további sok sikert kívánunk!

Ami az első edzést illeti, Kónya Benjámin és Nagy Endre még vakációját tölti, míg Ország Péter és Kertész Ferenc továbbra is sérülésből lábadozik. Mellettük azért így is szűkös volt az Érdi VSE centerpályája, hiszen a csapat magja mellett az utánpótlásból, az U19-es együttesből többen is lehetőséget kaptak, így Végh Norbert, Sztojka Renátó, Hajós János és Törköly Róbert is kipróbálhatta magát a felnőtteknél, és természetesen Pintér Olivér is az NB III-as alakulattal edz. De számos próbajátékos is megmérette magát, hiszen több mint tizen érkeztek a csapat első edzésére, hogy megmutassák magukat Limperger Zsoltnak.

Ami a felkészülési mérkőzéseket illeti, az Érdi VSE először július 7-én, 10 órakor játszik, amikor hazai környezetben látja vendégül a Közép csoportban harmadik helyen végző Iváncsa KSE-t. A további edzőmeccsek kezdési időpontja egyelőre egyeztetés alatt áll!

Az Érdi VSE felkészülési mérkőzései (a változás jogát fenntartjuk!)

07.07., 10.00: Érdi VSE–Iváncsa KSE

07.14.: Videoton FC II–Érdi VSE

07.21.: Monor SE–Érdi VSE

07.28.: Érdi VSE–Szolnoki MÁV FC