Vereséggel zárult a szezon

Az Érdi VSE csapatai közül utolsóként a felnőtt női együttes volt még versenyben, amely a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának utolsó fordulójában, Piliscsabán kapott ki 3–1-re.

Nem kezdett rosszul a Piliscsaba SE vendégeként az Érdi VSE felnőtt női együttese, ám a 24. percben mégis egy védelmi hibát kihasználtak a hazaiak, akik előnyüket nem sokkal később egy büntetőből meg is dupláztak, amikor Hegedűs Viktória a gólvonalon kézzel védett és piros lapot kapott. A szünet után a házigazdák egy távoli lövéssel ismét bevették Bácsváry Ildikó kapuját, ezt követően három perccel később Bakonyi Lilla egy szép fejessel közelebb hozta az érdieket, de a folytatásban nem tudtak feljebb zárkózni Takács György lányai, akik így 3–1-es vereséggel zárták a szezont.

„Sajnos foghíjas létszámmal érkeztünk Piliscsabára. Több meghatározó játékosunk is hiányzott sérülés és egyéb okok miatt. A mérkőzés nem kezdődött rosszul, mezőnyben jók voltunk, de ziccereinkből egyet sem tudtunk berúgni, míg az ellenfél első lehetőségét gólra váltotta, ami nem is helyzet volt, hanem egy védelmi hiba… Győzelmük ellenére ziccerek nélkül nyertek. Meglőtték az első gólt és sajnos ez visszatérő hiba, hogy mentálisan megzuhan a csapat. Nem sokkal később a védelem felszabadíthatott volna, de rossz döntés született, Hegedűs Viktória reflexszerűen kézzel védett a gólvonalon, így büntetőhöz jutott ellenfelünk, míg mi emberhátrányba kerültünk. A létszámhátrány nem annyira látszott a játékunkon, mert újra elkezdtünk jól futballozni, de hiába alakítottunk ki helyzeteket, nem bírtunk ezekkel gazdálkodni. A második félidő derekán egy félpályáról eleresztett lövést Bácsváry Ildikó megfoghatott volna, de gól lett belőle. Ezt követően Bakonyi Lilla szépített. Összességében viszont azt kell mondanom, ha a teljes meccset nézzük, hogy a Piliscsaba megérdemelten nyert, mert kihasználta gyengeségeinket” – Takács György.

Pest megyei ¾ pályás női bajnokság, Nyugati csoport, 18. (utolsó) forduló
Piliscsaba SE–Érdi VSE 3–1 (2–0)
Gól: Bakonyi Lilla (54.)
Jók: Bakonyi Lilla, Miklós Beáta