Vereség a hazai búcsún…

Négygólos vereséget szenvedett az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának utolsó előtti körében.

Takács György alakulata utolsó hazai mérkőzésén lépett pályára a komáromi Fortuna SE ellen. Az első félidő végén a vendégek kétszer is eredményesek voltak, majd a második játékrész utolsó negyedórájában még kétszer bevették a hazaiak kapuját, így az Érdi VSE felnőtt női csapata 4–0-ra kapott ki idei utolsó hazai találkozóján.

„Úgy indult a meccs, ahogy szerettem volna, jól felszívták magukat a lányok. Azzal a Komárommal játszottunk, amely a bajnoki címre hajtott, végül második lett, de mindenképp egy jó csapatról van szó. Ennek ellenére teljesen kiegyenlített volt a mérkőzés, nem csak eredményben, hanem játékban is. Aztán a 30. percben egy védelmi megingásból kaptunk egy elkerülhető gólt, akkor látszott a csapaton, hogy nem vagyunk annyira egyben, hogy egy ilyen gól ne zavarjon meg minket… Aztán a sípszó előtt egy oldalól beívelt labdából kaptunk még egyet. A második félidőben kétgólos hátránynál már érezhető volt a csapaton, hogy nem annyira harapós. Elkezdtem cserélgetni, bejöttek azok, akik kevesebbet szoktak játszani. Erre a meccsre azonban lehet építeni, nem játszott rosszul a csapat. Jövőre igazolni fogunk négy-öt meghatározó játékost, akiknek vezetésével sokkal jobban helyt tudunk állni az ilyen meccseken” – értékelt Takács György.

Takács György együttese június 10-én, a Piliscsaba SE otthonában zárja a szezont.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 17. (utolsó előtti) forduló
Érdi VSE–Fortuna SE (Komárom) 0–4 (0–2)
Jók: Bácsváry Ildikó, Miklós Beáta, Bakonyi Lilla, Lőrincz Teréz