Videoton FC II-Érdi VSE – élő!

Az Érdi VSE a Videoton FC II vendégeként zárja az NB III Nyugati csoportjának 2017/2018-as idényét. Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Az Érdi VSE 4-1-es győzelemmel zárta az idényt! Összefoglaló és értékelések hamarosan!

90+. perc: Csiszár és Torvund ütköztek, mindketten lent maradtak, de egy szusszanás után folytatják.

90+. perc: Ebedli ugratta ki Balázsovicsot, aki a szélen meglódulva passzolt vissza a társnak, aki nem tud duplázni, Borsos véd.

90+. perc: Ebedli Zoltán többméteres lesen indult meg.

90. perc: Torvundot szöktették a társak, el is érte, de Borek védett.

87. perc: Németh Gábor Vince beadásába beleérnek a hazaiak, így újabb érdi szöglet. Pallagi élesen tekert, de mentettek a hazaiak, majd kontrájuk után lesen halt el a támadás.

85. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Ebedli pazarul érkezett és az ötösön belülről bólintotta a kapuba az érdi szögletet! 1-4!

84. perc: Ebedli pazarul indította Némethet, aki a rövid felsőt célozta, ahonnan bravúrral tolta ki Borsos. Érdi szöglet balról.

83. perc: Ebedli harcolt ki szabadrúgást, majd Balázsovicsot keresték a labdával, elé azonban jól állt be a védő, így Borsosé lett a labda.

81. perc: Németh Gábor Vince adott középre balról, Ebedli bólintott, nem sokkal fölé.

80. perc: ismét a jobbon adhat középre a házigazda, előtte azonban egy csere, Molnár Dominik helyett Laczkó Krisztián a pályán.

78. perc: jobboldali hazai szöglet veszélytelen, az érdieké a labda.

76. perc: érdi csere, Kelemen Patrik helyett Ebedli Zoltán a pályán!

73. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Németh Gábor Vince lódult meg a balon, kapura tört, majd Borsos mellett a rövidbe passzolt! 1-3!

72. perc: balon jön szöglettel a házigazda, amely a kisszöglet után a hosszúfelé tekert, ahol viszont nem érkezett társ.

71. perc: folytatódott a mérkőzés. az érdiek tartják a labdát, s építik a támadást. Hegedüs adott remek keresztlabdát Némethnek, aki Pintérhez passzolt vissza, majd utóbbi beadását sem a hazai védő, sem Melczer nem találta el.

70. perc: ivószünet.

69. perc: szépít a Vidi II, Gruber cseleit követően Boreket kimozdította kapujából, majd a második hullámban érkező Torvundnak passzolt, akinek lövését még próbálták blokkolni a vendégek, de nem tudták, így szépítenek a hazaiak.

68. perc: érdi szöglet után Pintér tekerését mentették a hazaiak, majd az újabb visszatett labdára Borsos mozdult ki jól.

67. perc: Pápai helyett Gruber  Szilárd a hazaiakhoz.

66. perc: Torvund rúgott oda Németh Gábornak, hátulról, az érdiek így szabadrúgáshoz jutnak a bal oldalon.

65. perc: szép érdi támadás után Balázsovics mintha nem tudta volna eldönteni, hogy lőjön, vagy kiugrassa Melczert, így egyiknek sem volt jó, Borsos védett.

62. perc: Melczer baloldali beadásánál Hegedüs és Kelemen egymásra várt, így a hazaiak mentettek, majd a túloldalon az érdiek jöhetnek szabadrúgással. A Vidi kispadját figyelmezteti a játékvezető, mert valamit bedobtak a pályára. Aztán az érdiek támadtak, Balázsovics Máté életerős lövését mentették a hazaiak.

60. perc: Kelemen Patrik harcolt ki szabadrúgást balról, majd a labda mögött Pallagi Botond, aki ígéretesen tekert, s lövése nem sokkal kerülte el a kaput.

59. perc: Melczer tekerte be a labdát, amely megpattant, de a gólvonalról mentenek. Aztán az újabb érdi támadásból Németh Gábor Vince bombázott fölé. A játékvezető szerint valaki beleért, így érdi szöglet.

59. perc: Balázsovics Máté esernyőzte be ellenfelét, majd harcolt ki szögletet. Közben cserélnek az érdiek, Koós Gábor helyett Hegedüs Norbert a pályán.

57. perc: újabb hazai kísérlet, amely csúnyán fölément.

57. perc: gyors hazai akciót követően Torvund bombázott Borek kezébe a jobbról betörve.

55. perc: a középpályán Koós Gábort fejelték le. Érdi szabadrúgás után nincs veszélyben a hazai kapu.

54. perc: Pál Szabolcs helyére Balázsovics Máté érkezett az érdiekhez.

53. perc: érdi támadás a balszélen, de a visszatett labdát Pallagi hosszan adja a támadóknak, mégis egy fehérvári beleért, így érdi szöglet jobbról, amely nem talál társat. A felszabadított labdát Németh tette vissza, de ez senkinek nem volt jó.

51. perc: szép cselekkel operált Lőrincz a hazaiaktól, de a rutinos érdiek simán mentenek, majd a kontrából Pál Szabolcs elől mentett Róka Krisztián.

50. perc: hosszú lefolyású hazai akció lövés nélkül. Majd szabadrúgásoz jutnak a hazaiak az érdi térfél közepén. A szabadrúgás kb. öt méterrel ment az érdi kapu fölé.

47. perc: szép érdi támadás a balszélen, de innen nincs helyzet, aztán a jobbra átforgatott labdát Kárász szépen tekerte be. A hosszún Kelemen Patrik lőtt szépen, de Borsos védeni tudta a sarokra menő löketet.

46. perc: folytatódott a mérkőzés. A Videoton FC II próált lőni, de csúnyán mellétrafált a hazaiak játékosa.

Véget ért az első félidő. Mindkét csapatnak bőven meg voltak a lehetőségei, de az érdiek éltek is ezekkel, így két góllal vezetnek.

46. perc: érdi támadás után jó lett volna a beadás, de a hazai védők mentettek, majd a túloldalon, Bozsoki szedte el a labdát Torvundtól.

44. perc: Csiszár Zoltán állította meg a kilépő Torvund Alexandert az érdi tizenhatos előtt. Az érdi kapitány szabályosan szerelt, de a hazai támadó rosszul fogott talajt, így ápolásra szorult…

42. perc: támad a Vidi II, Borek is bizonytalan volt, nem érte el a labdát, azonban szerencséjére az ellenfél is kivezette azt a pályáról.

41. perc: jobbon lendült meg a Vidi II, de csak szögletet harcolt ki. A beadás nem volt veszélyes az érdi kapura, majd előbb Melczer, aztán Kelemen ültette el ellenfelét.

40. perc: parádés! Érdi támadás után Németh Gábor Vince tekert, de csak a keresztlécet találta telibe…

39. perc: Pintér Nikola és Bozsoki Imre akasztotta meg az elképesztően gyors hazai kontrát.

38. perc: Pál Szabolcs nagy löketét távolról talán még nagyobb bravúrral tornázta ki a léc alól Borsos.

36. perc: balról jöhetnek az érdiek, den nem jutnak lövésig, a gyors hazai ellenakciót követően a jobbon Kárász fejelte ki. Aztán Róka Krisztián lőtt, Borek védett.

35. perc: Torvund lépett ki centikkel a leshatártól. Az érdiek jöhetnek saját térfelükről, aztán Ujvári mentett Pintér elől.

33. perc: szép érdi akciót követően  Pál Szabolcs, Melczer Vilmos és Pintér Nikola volt a labda útja, utóbbi beadását azonban a röviden Borsos védte. A túloldalon az elcsúszó Bozsokiban elakadt a hazai támadó, így balrüól, a tizenhatos magasságából jön szabaddal Pápai, aki szépen lőtt, de Borek is szépen védett.

32. perc: Pintér Nikola is próbálkozott egyet, de föléemelt húszról, balról.

31. perc: jobbon lódultak meg a hazaiak Torvund Alexander révén, de Bozsoki Imre beállt elé, s szabadrúgást harcolt ki.

30. perc: Koós szögletét a röviden mentették a hazaiak, majd a kipattanóból Németh próbálkozott, de hosszan tolta meg a labdát, így a hazaiak jöhetnek kirúgással.

28. perc: Bozsoki remekül ugratta ki Kelemen Patrikot, aki elől pazarul mentett a hazaiaktól Ujvári Ádám. Érdi szöglet jobról, majd balról.

27. perc: a baloldali érdi szöglet után a kipattanót követően Kelemen cselezte be magát, elesett a büntetőterületen belül,de Sipos Katalin játékvezető nem ítélt böntetőt.

26. perc: Pallagi Botond, Pintér Nikola és Kelemen Patrik a labda mögött. Utóbbi a sorfalba lőtt, majd Vastag Richárd mentette szögletre a lecsorgót.

25. perc: folytatódott a mérkőzés, az érdiek veszélyes helyről jönnek szabadrúgással, Ujvári Ádám kapott sárga lapot.

23. perc: Németh Gábor Vince maradt lent, a fehérvári támadás továbbment, de Kárász menteni tudott. Ivószünet következik.

21. perc: remek keresztlabda az érdiektől balról jobbra, majd a hosszún Kárász lőtt kapura, de a hazai védők bravúrral mentettek a gólvonalról.

20. perc: Boreknek kell lehúznia egy hazai beadást.

17. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! baloldali érdi akciót követően Pallagi Botond ragyogó lövést eresztett el távolról, kapásból, amely védhetetlenül csapódott a kapuba.

16. perc: Pápai tekerése nem veszélyes, érdi fejes után Borek fogja meg.

16. perc: A Vidi ismét szabadrúgással jön, Melczer buktatta Lőrinczet.

15. perc: Pápai ismét jól lépett ki, Lőrincz Attila átadása után, majd Borek felett nem talált kaput.

14. perc: lesgyanús szituációban lépett ki a hazai támadó, de Kárász gyönyörűen mentett. A Videoton balról jün szabadrúgással. Pápai Kristóf tekerését Borek Norbert öklözte ki.

13. perc: jobboldali érdi szögletre Csiszár jól érkezett a hosszún, épphogy föléfejelt.

11. perc: Melczer Vilmos szorul ápolásra, miután ütközött ellenfelével a hazai tizenhatoson belül. Az érdi kísérletet a sarokból Borsos tornázta ki.

9. perc: Galacs Erikez buktatta az érdi térfél közepén, enyhén balról Bozsoki Imre. Hazai szabadrúgást Pápai Kristóf végzi el, majd Vastag Richárd próbált ollózni – mellé.

7. perc: Borek Norbert nagy védése, Torvund Alexander lövése és jó kilépése után. A jobboldali hazai szöglet azonban veszélytelen.

6. perc: a balszélen Németh Gábor Vince is lesen állt. A hazai támadást a túloldalon Bozsoki és Csiszár mentette.

6. perc: két hazai játékos is lesen állt.

5. perc: jobbon támadott a Videoton, majd Pintér Nikola szereplt remekül! Aztán a túloldalon Kelemen Patrik gyenge kísérletét Borsos Vilmos védte.

3. perc: Csiszár Zoltán szerelt egy hazai támadást követően, amikor kettő az egyben vezették a labdát a kapura.

2. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Az első érdi támadásból meg is van a vezetés. Koós Gábor volt eredményes!

1.perc: balszélen indult a hazaiak támadása, Pápai Kristóf tizennyolcról lőtt mellé.

0. perc: az érdiek tiszta fehér, a fehérváriak tiszta piros szerelésben játszanak.

Ország Péter továbbra is bokasérüléssel bajlódik, míg Kertész Ferenc sérülése sem jött rendbe az NB III Nyugati csoportjának bronzérmes csapatából, így rájuk nem számíthat Limperger Zsolt, a Videoton FC II elleni zárómérkőzésen.

Az Érdi VSE beharangozóját ide kattintva érheti el!

 

NB III, Nyugati csoport, 30. (utolsó) forduló
Videoton FC II – Érdi VSE
Székesfehérvár. V: Sipos Katalin (Keszthelyi, Gyürüsi)

Videoton FC II: Borsos – Ujvári, Vastag, Pápai, Lőrincz, Burka, Molnár D., Róka, Galacs, Torvund, Tarnóczi
Vezetőedző: Toldi Gábor

Érdi VSE: Borek – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Pallagi, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., Németh G. V.
Vezetőedző: Limperger Zsolt