Lépni kell a bronzért!

Két fordulóval az NB III-as bajnokság vége előtt nagy lépést tehet a dobogós hely megszerzéséért az Érdi VSE, amely a Nyugati csoport 28. fordulójában a kiesés elől menekülő VLS Veszprémet látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen május 19-én, 17.30-kor.

Limperger Zsolt alakulatának jelenleg három pont az előnye a harmadik helyen a III. kerületi TVE-vel szemben, amely a fordulóban rangadót vív az ötödik helyezett TARR Andráshida SC-vel.

Az érdiek a kiesés elől eddig ígéretesen menekülő VLS Veszprémet fogadják az Ercsi úton, amellyel a 13. fordulóban, idegenben gól nélküli döntetlent játszottak. A VLS-nek (is) természetesen minden pontra szüksége van, hiszen jelenleg tizennegyedik, azaz kieső helyen áll a tabellán, miután jogosulatlan szereplés miatt három plusz egy pontot vont le a gárdától a Magyar Labdarúgó Szövetség.

„Látszik, hogy ebben az osztályban nincs lefutott mérkőzés. ennek ékes bizonyítéka volt, hogy az utolsó előtti helyen álló Veszprém megverte a Kaposvárt, amely tizenhat meccse nem kapott ki. Ebből látszik, hogy egyik meccset sem szabad könnyedén venni. Nem fogjuk mi sem könnyen venni. A Kaposvár kárából tanulva, ahhoz, hogy harmadikak legyünk, kell a három pont” – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A veszprémiek tavasszal idegenben még nem tudtak meccset nyerni. Döntetlent játszottak a BKV és a Dunaharaszti otthonában, míg kikaptak a THSE, a Csorna és a Pápa vendégeként is. Tavasszal pedig az említett Kaposvár elleni bravúr mellett csak a Pénzügyőr SE-t tudták felülmúlni (otthon: 3–0), míg a Gyirmót II-vel és a III. Kerületi TVE-vel döntetlent játszottak, az Ajkától kikaptak.

Azonban Vágó Attila alakulata alaposan fel lehet tüzelve, hiszen az előző körben óriási meglepetésre 3–2-re verte a listavezető Kaposvári Rákóczi FC-t. A VLS-nél holtversenyben vezeti a góllövőlistát hét góllal Balázs Richárd és Bognár Bence, őket pedig Irmes Dávid és Szabó Bence követik.

A május 19-én, 17.30-kor kezdődő Érdi VSE–VLS Veszprém mérkőzést Mencsik László vezeti, segítői Benkő Róbert és Kövér Tamás lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

NB III, Nyugati csoport, 28. forduló
05.19., 17.30:
Érdi VSE–VLS Veszprém

Az Érdi VSE további csapatainak programja!

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 24. forduló, 05.19., 17.00
Szigetszentmárton KSE–Érdi VSE II

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 24. forduló, 05.20., 12.00
Érdi VSE–Csepel FC SE

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 24. forduló, 05.19., 10.00
Kelen SC–Érdi VSE

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 24. forduló, 05.13., 12.00
Kelen SC–Érdi VSE

U7, U9, Bozsik-program, 05.19., 09.00, Tárnok

Az U17-es fiúk mérkőzését elhalasztották, az U16-os lányok mérkőzése elmarad!