Elbukták a rangadót…

A Tárnok KSK otthonában játszott térségi rangadót az Érdi VSE felnőtt női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának 15. fordulójában.

Takács György alakulata nincs jó szériában, hiszen legutóbbi két mérkőzésén Tatabányán és hazai pályán, a Környe ellen is kikapott, ám a javítás reményében szállt harcba a Tárnokkal.

Azonban az érdiek a 26. percben hátrányba kerültek, majd a szünetig a házigazda még egyszer bevette Urbán Edit kapuját. A sérülésekkel sújtott érdiek a fordulás után még két gólt kaptak, így négygólos vereséget szenvedtek.

„Fontos mérkőzés volt. Láttam a lányokon is, hogy nagyon komolyan veszik. Úgy alakult a meccs eleje, ahogy szerettem volna. Tudtam, hogy a Tárnok jó pár évvel előrébb jár mint mi, ebből kifolyólag kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes, ezért a biztos védekezésre hívtam fel a lányok figyelmét, ez az első gólig jól is működött. A második félidőben összekaptuk magunkat, voltak lehetőségeink, de nem tudtunk élni ezekkel, az ellenfél viszont amikor helyzetbe került, kihasználta azt. Ha nincs az az első gól, akkor szoros meccs lett volna” – értékelt Takács György.

Az érdiektől egy szerencsétlen mozdulat miatt Szőke Tímea műtétet igénylő vállsérülést szenvedett. Mielőbbi felépülést kívánunk!

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 15. forduló
Tárnok KSK–Érdi VSE 4–0 (2–0)
Jók: Miklós Beáta, Hegedűs Viktória, Szőke Tímea