Pápai Perutz FC-Érdi VSE – élő!

Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában a Pápai Perutz FC otthonában lép pályára. Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Az Érdi VSE kétgólos győzelmet aratott a Pápai Perutz FC vendégeként! Összefoglaló és értékelések hamarosan!

91. perc: baloldali hazai akciónál nem értették meg egymást a támadót, így Kertész szedhette fel a labdát.

90. perc: Csiszár maradt lent egy előreívelt labda miatti ütközésnél.

89. perc: Ország löketét fogja Sánta.

88. perc: Pintér Nikola vállalkozott távolról, de lövése nem talált kaput…

87. perc: Melczer ezúttal elhibázza, Sánta jobbra ment, mellélőtte az érdi középpályás…

86. perc: újabb tizenegyes! Ezúttal Balázsovicsot rántották le!

85. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!! Melczer jobbra lövi, Sánta balra ment. 0-2!!!

84. perc: nagyszerű indítás Pallagitól, Melczert buktatják a tizenhatoson belül! Tizenegyes!

83. perc: előrevágott pápai labda, de Böröczky lesen volt. Az érdi támadásból nem jutnak kapuig a vendégek.

82. perc: Pintér Nikola érkezik, Kelemen Patrik helyére.

81. perc: a hazai szögletet mentik az érdiek, majd egy újabb veszélyes támadást hatástalanítanak.

78. perc: Bozsoki Imre az érdi kapu előtt, 17 méteren volt szabálytalan, középről jöhet a házigazda. Héttagú érdi sorfal, Szabó Zsolt a labda mögött. Előbb a sorfalba zúdít, majd a lecsorgót mellélövi.

77. perc: Kelemen kavargatott a jobb szélen, jól adott középre, de nem érkezett társ, csak a balon Balázsovics Máté, aki inkább hátrafelé játszott.

76. perc: Kozma Máté tört előre, de Kónya szögletre mentette a beadást. A sarokrúgás nem volt rossz, de az érdiek menteni tudtak.

74. perc: jónak tűnő hazai támadás a bal oldalon, de Böröczkyt Ország és Bozsoki szereli. Aztán a hazaiak nem jutnak el az érdi kapuig, Kertész jöhet kirúgással.

73. perc: hiába aktivizálta magát a házigazda mezőnyben, az érdi kapura nem veszélyes. Próbálkozik ugyan, de a kapu előtt hibázik, ezúttal Csiszár Zoltán állította meg a jobboldali beadást. Miközben utólag Németh Gábor Vince kapott sárga lapot.

72. perc: Kónya Benjámin szabálytalankodott a félpályán, s sárga lapot kapott tettéért.

70. perc: egy pápai játékos begörcsölt és ápolásra szorul… Iványi Martin a jobb lábát fájlalja, nem tudja folytatni, Farkas Dániel váltja.

69. perc: Balázsovics kapott remek labdát a balon, a második hullámba passzolt, ahol azonban Hegedüs lyukat rúgott…

68. perc: Kelemen szép cselei után Hegedüs ad egy keresztlabdát, ami nem jó senkinek, azonban a középpályán Pallagi negyvenről lőtt, Sánta pedig nem tudta fogni, csak beleérni, a hazai kapus szerencséjére a lepörgő labda nem talált utat a kapuba.

66. perc: érdi labdatartás, és támadásépítés, de a balszélen az érdiek faultolnak, így nem jutnak helyzetig. A Pápa is belelendült, a balon Baldauf rosszul indítja Böröczkyt, aki lesen volt.

64. perc: baloldali nagy bedobást ment Kónya Benjámin az érdi kapu elől, majd a csereként beálló Hegedüs felszabadításába blokkolnak bele. A baloldalon Balázsovics Máté lábát húzták ki.

63. perc: kettős csere: Marton Miklósnál Németh László helyére Koncsag Marton, Limperger Zsoltnál Koós Gábor helyére Hegedüs Norbert érkezik.

62. perc: Balázsovics Máté adott be balról, de centerezésére nem érkezett senki…. Sánta védett. Aztán Balázsovics megindulhatott a balon, Kelemenhez passzolt, aki nem sokkal tekert mellé balról.

61. perc: balról jut szabadrúgáshoz a házigazda, Németh László beadásába senki nem ért bele, és így lett veszélyes, de Kertész védett. A félpályán Melczer harcolt ki szabadrúgást.

60. perc: baloldali érdi beadást Kozma Máté az ötösön vett le, majd vágott az égbe. A vendég bedobás után Kelemen Patrik és Kónya Benjámin nem értették meg egymást.

58. perc: Kelemen lábára tartottak rá a hazaiak, érdi szabadrúgás a hazai kaputól negyven méterre.

57. perc: Csiszár Zoltán tisztázott az érdi kaputól huszonöt méterre egy ígéretes pápai támadást. A hazaiak felélénkültek támadásban, de az érdiek is aktívak maradtak.

57. perc: Kónya adta be a szabadrúgást, de csúnyán fölément….

56. perc: Kelemen Patrik passzolt Koós Gáborhoz, majd a kényszerítő után buktatta ellenfele, érdi szabadrúgás a pápai tizenhatos bal sarkáról.

54. perc: cserél Limperger Zsolt, a gólszerző, Pál Szabolcs helyére érkezik Balázsovics Máté.

53. perc: Németh László és Böröczky Bálint nem értették meg egymást a balszélen, így Kertészé lett a labda.

53. perc: pápai szöglet balról, egy nagy bedobás után Kónya csúsztatta ki…

51. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! A jobboldali szöglet utáni kavarodásnál a hosszún egyedül álló Pál Szabolcs passzolt az üres kapuba! 0-1!

50. perc: Németh Gábor adott be a hosszú felé balról, de Ország Péter elől ment Németh László.

48. perc: Pál Szabolcs lábáról csúszott le a labda, így baloldali beadása senkinek nem volt jó.

47. perc: Melczert fél perc alatt másodszor darálják le. Nagy Bálint kapott sárga lapot taposásért. Kónya Benjámin ad be, de tisztáztak a védők, majd ugyan ismét az érdieké lett a labda, de gyorsan elveszítik. Azonban a Pápa nem tudott kontrázni.

46. perc: folytatódott a mérkőzés. A hazai kezdték a második felvonást. Egy előreívelt labdával Szabó Zsoltot keresték, de őt Csiszár Zoltán és Bozsoki Imre együttes erővel szerelte az érdi tizenhatoson belül. A hazai térfélen pedig Melczer Vilmost rúgták fel.

Véget ért az első félidő. Az érdiek dominálnak és érik a vezető góljuk, de Sánta András eddig kibabrált a vendég támadókkal

47. perc: Pál indítja Kelement a jobbon, aki remekül gurít vissza a második hullámba érkező Melczernek, ő viszont nem sokkal, de célt téveszt…

46. perc: pápai szöglet balról. A beadás nem jó senkinek, majd Melczer blokkolt egy lövést.

45. perc: Kelemen Patrik nem lőtt, túl sokáig vezette a labdát, addig, amíg két védő összezárt előtte.

44. perc: érdi labdavesztés után lódult meg az érdi kapu felé Szabó Zsolt, szépséghiba, hogy lesről indult. A túloldalon Németh Gábor adott be, majd a második hullámban érkező Pálé lett a labda, aki mellélőtt.

43. perc: Melczer Vilmos labdaszerzése után Iványi Martin rúgja ki az érdi középpályás lábát sárga lapot érően.

41. perc: Csiszárt még mindig ápolja Schrót Erika, közben Pintér Nikola, Balázsovics Máté és Tárkányi Gergő ment melegíteni. Érdi támadás, Melczer ugratta ki Némethet, aki sokat várt, a labda pedig kigurult…

39. perc: Csiszárt csúnyát felrúgták az érdi tizenhatos előtt, ápolásra szorul…

38. perc: jobboldali érdi beadás után Németh Gábor Vince zavarja meg Németh Lászlót, aki szögletre ment… A beadás jól ment Bozsoki és Csiszár irányába a hosszúra, de a játékvezető szerint szabálytalanság történt, így a pápaiak jöhettek.

37. perc: Melczer becsúszva szerez labdát a középpályán, de túl hosszan indítja Kelement. Az előrevágott hazai labda viszont csak Kertésznek volt jó.

36. perc: pocsék pápai beadás méterekkel kerüli el a társakat.

34. perc: szabadrúgást harcolnak ki az érdi térfélen a pápaiak, majd kisebb védelmi hiba után Bohner lépett meg, lövés helyett beadott, amelyet Csiszár blokkolt remekül. Egy perccel később csúnya ütközés után Ország szabálytalankodott Böröczkyvel szemben a jobb oldalon.

32. perc: Pallagi szépen tekert el a hazai sorfal mellett, de a labda Sánta kezében kötött ki. Nem tudja megtartani a labdát a hazai csapat, Kelemen lőtt fölé, mellé.

31. pec: Pál Szabolcs harcolt ki szabadrúgást a bal oldalról betörve, a kaputól huszonkét méterre. Pallagi a labda mögött.

30. perc: Kelemen tartotta meg a labdát, majd indította Némethet a balon, de az ő lapos beadását Sánta felszedte. A túloldalon egy keresztlabdánál Németh László volt lesen.

29. perc: Kelemen kavargatott  a tizenhatos előtt, majd lövése a blokkról ment veszélyesen a kapu jobb sarka felé, de nincs gól, csak egy baloldali szöglet, melyet Koós adhat be. Nem ad be, mert Kelemenhez passzol kicsiben, azonban az ő bedobása sem jó…

27. perc: Nagy mezőnyfölényben az érdiek, akik saját kapuja elé szögezik a Pápát, majd Koós harcolt ki szabadrúgást a pápai térfél közepén. A beadás azonban nem volt jó. A túloldalon Szabó Zsolt kontrázhatott volna, de nem jutottak lövésig a hazaiak.

25. perc: Koós! Éppen fölélőtt ballal…. Már Sánta is verve volt.

24. perc: Melczer szépen cselezget, majd enyhén balról, húsz méterről lőtt jobbal, jól ment a felső sarok felé a labda, de Sánta védett.

23. perc: szép érdi támadásépítés után Koós nem tudta jól indítani Kónyát, az utolsó passz hiányzott….

22. perc: Ország Péter Kelemen Patrikkal való összjátéka után adott be jobbról, Koós érkezett a beadásra, de a röviden Sánta védeni tudott.

21. perc: Koós Gábor lábára tartott rá Baldauf Konrád. Érdi szabadrúgás a középpályán.

20. perc: Pál Szabolcs ütközött ellenfelével az érdi térfélen, majd Németh László jobboldali beadása senkinek nem volt jó.

19. perc: labdaszerzés és vesztés, na meg egy kis vita a pápaiaknál, melyből indultak az érdiek, Kelemen Patrik a tizenhatos előteréből lőtt mellé. Aztán egy kósza kiugratás Bohnertől, akinek kísérletét felszedte Kertész.

18. perc: Bohner indult meg a jobbon, de beadása túl hosszú volt.

16. perc: Sánta volt bizonytalan, Melczer odaért elé, de a hazai kapus éppen kirúgta a labdát az ellenfél elől, majd az érdi térfélen jut szabadrúgáshoz a Perutz FC, de a pontrúgást kétszer fújta vissza Derdák Marcell játékvezető.

15. perc: veszélytelen érdi szöglet után megtartják a labdát a vendégek. Csiszár keresztlabdája pedig Ország Péterhez került, aki ballal lőtt, de Sánta védett.

14. perc: Pál Szabolcs előbb jól indította Némethet a bal szélen, de utóbbi beadását a védők blokkolták, majd egy jobboldali labdát Sánta öklözött ki Pál elől. Ezt követően Kónya lövése akad meg a hazai blokkban és megy szögletre.

13. perc: Bohner Roland jöhet nagy bedobással jobbról, amely egészen az érdi ötösig megy, ahol viszont nem jutnak helyzetbe a Veszprém megyeiek.

11. perc: jobboldali érdi beadásra érkezett Németh Gábor Vince, de két védő gyűrűjében nem tudott fejelni.

10. perc: egyelőre a mezőnyben zajlik a játék. Az érdiek tűnnek kezdeményezőbbnek, de a pápaiak is veszélyesen játszanak.

8. perc: nagy érdi bedobás balról, amelyet Bozsoki lőtt kapura, de saját csapattársát, Pál Szabolcsot találta el.

7. perc: Pál Szabolcs lőtt jó húsz méterről, középről. Sántának kellett kitornáznia a labdát.

6. perc: Melczer Vilmos lőtt ballal, távolról, de ez nem jelentett gondot Sánta Andrásnak, majd a túloldalon Bozsoki Imrével szemben szabálytalankodtak a hazaiak.

2. perc: pápai keresztlabda Németh László felé a jobbszélre, de névrokona, Németh Gábor Vince szépen mentett szögletre. A jobboldali sarokrúgást Pallagi Botond a röviden semlegesíti, majd Melczer Vilmos indította Kelemen Patrikot. Utóbbi középre továbbított, ahol Pál Szabolcs szabálytalankodott.

1.perc: jól nézett ki a pápai indítás Szabó Zsolt felé, de Bozsoki Imre szépen állt a pápai csatár elé, így Kertész Ferencé lett a labda. Az érdi támadásból viszont az ellenfél tizenhatosa közelében Ország Péter szabálytalankodott.

0. perc: az érdiek kezdik a mérkőzést.

-1. perc: A vendég érdiek tiszta zöld, a házigazda pápaiak sárga mezben és kék nadrágban, illetve lábszárvédőben lépnek pályára.

Az Érdi VSE beharangozóját ide kattintva olvashatja el!

NB III, Nyugati csoport, 27. forduló
Pápai Perutz FC–Érdi VSE
Perutz Stadion, 220 néző. V: Derdák (Bőhm, Makkosné Petz)

Pápai Perutz FC: Sánta András – Bohner, Császár, Kozma, Somogyi R. – Nagy Bálint, Iványi – Németh L., Baldauf, Böröczky – Szabó Zsolt.
Vezetőedző: Marton Miklós

Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya B., Pallagi – Kelemen P., Pál Sz., Melczer
Vezetőedző: Limperger Zsolt