Érdi VSE-Csornai SE – élő!

Az  NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában az Érdi VSE a Csornai SE ellen lép pályára hazai környezetben! Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés. Megosztoztak a pontokon a csapatok. Összefoglaló és értékelések hamarosan!

90. perc: nem sikerül összehozni a csornaiaknak a szögletet, de az érdi támadásba is hiba csúszik, Németh húzta vissza ellenfelét, jobbról jön a Csorna.

89. perc: bedobáshoz jut az érdi alapvonal közelében a Csorna, de nem jön össze ez neki, érdi bedobás. Két perc a hosszabbítás.

88. perc: kiélezett a meccs, de amíg az érdiek viszonylag gyorsan jutnak el az ellenfél kapujáig, addig a csornaiak nem törekszenek ugyanerre. A balszélen elfutó Németh Gábort buktatta Litresics, a játékvezető mégsem ítélt semmit…

87. perc: Koós nagy labdáját mentik bedobásra a vendégek Kelemen Patrik elől, majd a bedobás nem jó.

85. perc: érdi labdavesztés után Csiszár mentett remekül, majd a túloldalon Balázsovics Máté felrúgásáért Litresics Levente kapott sárga lapot, érdi szabadrúgás a tizenhatos bal sarkán. Koós beadását az érdi támadók előtt fogta meg Dénes Zsolt. Majd a kontrából Kónya Benjámin sárgult be szabálytalanság miatt.

83. perc: Tárkányi becsúszva szerelt a félpályán, de a csornaiak jöhetnek bedobással.

82. perc: kibontakozó csornai támadásból végül kirúgás lesz, Bozsoki Imre a vendég támadás alatt lent maradt, de úgy tűnik, tudja folytatni.

80. perc: érdi szabadrúgás jobbról, a csornai térfél közepéről. Koós és Pallagi a labda mögött. Közben Tárkányi Gergő érkezik Pintér Nikola helyett. Az érdi beadás érdi kezet ért, kifelé szabadrúgás.

78. perc: hiba csúszik az érdi kényszerítőbe, így a csornai kapu előtt ismét felszabadítanak a vendégek, akik az érdi térfélről jutnak szabadrúgáshoz.

77. perc: csornai szabadrúgás, közben Kónya Benjámin érkezett Melczer Vilmos helyére, míg a vendgégeknél Simon Andrást Horváth Márió váltja.

76. perc: érdi kiugratás nem jó a hazai támadóknak, Dénes szedi fel, a túloldalon Pallagi Botond szerelte Pataki Rolandot. Az érdi ellentámadásból Kelemen Patrik jól lódult meg, de lövését Dénes védte.

75. perc: ezúttal egy csornai les, Kerékgyártó Dávid volt az érdi védők mögött.

74. perc: Balázsovics lőtt kapura élesen, Kárász jól érkezett a lövésre, de elütötte Dénes Zsoltot, akit ápolni kell.

73. perc: Bozsoki Imre ment el a jobbon, majd beadása után Melczert rúgják le, még sincs tizenegyes, a játék megy tovább, az érdi beadás viszont nem volt jó.

72. perc: Balázsovics szép cselei után fordul kapura, de távoli lövése fölément.

71. perc: Pallagi nagyszerűen, becsúszva szerelte Czanikot, majd Kelemen Patrik ugratta volna ki Pintér Nikolát, ő viszont lesen volt…

69. perc: Pallagi találta meg jól Kárászt, akinek beadása ígéretesen ment középre, de Balázsovics és Németh nem értették meg egymást a hosszún, így a vendégek felszabadítottak. A következő érdi támadásból pedig Dénes Zsolté lett a labda.

68. perc: Bozsoki remekül szerel egy szép csornai támadás után, majd a félpályáról Kelemen Márk vette célba az érdi kaput, de lövése csúnyán mellément.

67. perc: Melczer beadását kifejelik a vendégek.

66. perc: Kelemen Patrik káprázatosan vett le egy indítást, csele után viszont passza már nem volt jó Balázsovicsnak. Az érdiek jobbról jönnek szabadrúgással, Bozsoki harcolta ki. Kelemen Márk pedig sárga lapot kapott.

65. perc: Csiszár állította meg pazarul a vendégeket, de az érdi támadásba hiba csúszik a masszív vendég védelem miatt.

64. perc: Pataki Roland lódult meg, az érdiek csak szabálytalanság árán tudták megállítani. Csornai szabadrúgás az érdi térfél közepén, de Füredi beadását Csiszár simán kifejelte.

63. perc: érdi keresztlabdánál jelzett lest a partjelző, Pintér volt a csornai védők vonalán túl…

62. perc: újabb csere a Csornánál, a gólszerző Serfőző Bence helyett Kovács László Botond lépett a pályára Takács Gábor együttesében.

61. perc: Koós a második hullámban álló Pallaginak rúgta a szögletet, majd Balázsovicshoz került a labda a jobbszélre, az ő beadását is blokkolják a vendégek.

60. perc: Kelemen szép jobboldali betörése után Litresics mentett szögletre Németh Gábor Vince elől.

60. perc: Németh Gábor Vince baloldali beadására több érdi is érkezett, de a visszazáró védők miatt nem jutott el a hazai támadókhoz a beadás.

58. perc: Kelemen Patrik lövése előbb a blokkban hal el, majd a visszazáró jobbhátvéd, Litresics Levente is belelép az érdi lövésbe, amely ugyan így veszélyes lett, de a játékvezető szabálytalanság miatt a vendégeknek adja a labdát. Ebből nincs csornai támadás, Kelemen Patrik lövésszerű beadását pedig kivágják a vendégek.

56. perc: Kelemen Márk mentett szögletre egy érdi támadást, amely után a jobboldali beadást követően az érdiek nem találtak kaput.

55. perc: Simon András szép cselek után tört be balról, de távoli lövése nem jelentett gondot Kertész Ferencnek. Közben cserél is a Csorna, Németh Balázs helyett Pataki Roland a pályán.

54. perc: az érdi lehetőségből Bozsoki mentése után nem tud kontrázni a Csorna.

52. perc: Koós elleni szabálytalanságból indul az érdi támadás, de a betömörülő csornai védelmet nem könnyű megtörni. Németh Gábor Vince lábáról lecsúszik a labda, így baloldali beadása senkinek nem volt jó.

51. perc: valahogy eljut az érdi tizenhatosig a Csorna, de ott három visszazáró érdi gyönyörűen szerez labdát.

50. perc: az érdiek már a vezetésért hajtanak, de az utóbbi percekben nem forgott veszélyben egyik csapat kapuja sem.

46. perc: REMEK CSERE!! GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Remek érdi játék a bal oldalon, Koós pazarul, sarokkal tette Balázsovics elé a labdát, aki nem teketóriázott és első labdaérintéséből egyenlített! 1-1!

46. perc: Kalmár Domonkos helyett Balázsovics Máté érkezett Limperger Zsolt együttesébe. A Csorna kezdi a második félidőt.

Véget ért az első félidő. A játékvezető nem hosszabbított. A szünetben a Csorna 1-0-ra vezet.

45. perc: Bozsoki indította Kelemen Patrikot, aki szép cselek után nem talált kaput.

43. perc: a vendégek húzzák az időt, hazaadás után Dénes megvárja, míg egy érdi felveteti vele a labdát, majd az érdiek szabadrúgást harcolnak ki jobbról, Melczer beadásába Bozsoki csúsztatott bele, majd még két társ is beleért, gól lett ugyan belőle, de a partjelző lest jelzett. Nehezen ítélhette meg, hiszen Bozsokin irányt változtatott a labda….

42. perc: Csiszárt futotta le Serfőző a jobb szélen, de Bozsoki remekül segített be és így az érdiek indulhattak, ám a jobb oldalon Kalmár túl hosszú labdát kapott, amit nem érhetett el.

40. perc: a mérkőzés első sárga lapját Németh Gábor Vince kapja, amiért reklamált, miután rárúgta ellenfelére a labdát, mégis a csornaiak jöhettek bedobással…

37. perc: érdi bedobásból indítja Kelement Kárász, majd utóbbi második hullámba érkező beadását három érdi támadó elől tisztázzák a vendégek. Ezt követően Kalmár Domonkos beadását Koós Gábor elől húzta le Dénes Zsolt. A túloldalon két csornai is lesen.

36. perc. túl sokat várt Pintér Nikola, baloldali beadása az alapvonalon ment ki…

34. perc: a bal oldalon próbál előrehaladni a vendég csapat, amely egy szabadrúgást is kiharcol az érdi tizenhatos előtt, a kaputól huszonnyolc méterre, de Czanik beadása nem volt veszélyes.

31. perc: Kelemen Patrik nagy baloldali bedobása után Bozsoki Imre elől fejelték ki a labdát a vendégek, amely viszont ismét Kelemen elé került, az ő lövését Dénes kiütötte, majd a második hullámban nem volt hazai játékos, így a Csorna fel tudott szabadítani. Közben újabb vendég labdarúgó maradt lent, Simon András szorul ápolásra.

30. perc: érdi akció után Németh Gábor Vince szabálytalankodott, így a Csorna jöhet.

29. perc: gyorsan elvégzett érdi szabadrúgás után Kelemen Patrik jobb külsővel adott volna középre balról, de nem volt jó  labda senkinek.

28. perc: Kovács Zoltán partjelző szerint a bal oldalon induló Pintér Nikola lesen volt egy keresztlabdánál.

26. perc: Csiszár egy helyben állt, ellenfele elterült a földön, ezzel szabadrúgáshoz jutottak a vendégek. Ezúttal Füredi adott be, de Hajbának  ismételten nem volt jó. Az érdi ellenakció után Pintér Nikola beadását hárította Dénes Zsolt.

25. perc: Koós Gábor élesen lőtt kapura, de kísérlete nem sokkal elkerülte azt.

25. perc: Németh Gábor Vince indult meg, majd az alapvonaltól hét-nyolc méterre harcolt ki szabadrúgást a bal oldalon.

24. perc: Kárász jobboldali nagy bedobása egészen a kapuig megy, de itt Dénes lehúzta.

22. perc: Czanik villant meg szép cselek után, de kisodródott, így Kertész Ferenc védeni tudott, igaz, végül szöglet lett a vendégek támadásából. A jobboldali beadás már az érdi csapatkapitányé lett, aki simán védett.

21. perc: újabb érdi lehetőségbe csúszik hiba, de visszakerül a labda a hazaiakhoz, akik a széleken próbálják megbontani a védelmet. Németh Gábor Vince tört a tizenhatoson belülre, úgy tűnt, meglökték, de a játékvezető nem ítélt tizenegyest.

20. perc: Kárász nagy  bedobása után Koós nem kerül lövőhelyzetbe, ellenben Melczer, de a lapos kísérletet védte Dénes Zsolt.

19. perc: csornai szabadrúgás a félpályától néhány méterre az érdi térfélen, de ebből sem próbál az érdi kapu felé menni a vendég csapat.

18. perc: te jó ég! Kelemen Patrik remek cselekkel fűzte be védőit, baloldali beadását öt méterről Koós Gábor a kapusba fejelte, majd a kipattanóból Kalmár lövés helyett Melczernek passzolt volna, de utóbbi nem érhette el…

16. perc: Czanik vezette tizenöt méteren keresztül a labdát, majd szabadrúgást harcolt ki, de ebből nem jutottak el a kapuig a vendégek.

15. perc: csornai szabadrúgás jó harminc méterre az érdi kaputól, Czanik indította volna Hajba Tamást, utóbbi azonban nem érhette el.

13. perc: egy szabálytalanság után Koós indította volna Pintért a bal oldalon, de az érdi szélső csak az alapvonal után érte el a labdát, vendég kirúgás után viszont hamar az érdiekhez kerül a labda. Kelemen Patrik beadására jól érkezett Pintér, fejelt is, de a játékvezető szabálytalanság miatt a Csornának adta a labdát.

13. perc: Czanik beadását bedobásra csúsztatják az érdi védők.

12. perc: ismét Serfőző ment el a jobbszélen, Kárász mentette szögletre a beadást.

11. perc: jól jött be a második érdi szöglet, de szabálytalanság miatt kifelé ítél Szigetvári Márk játékvezető.

9. perc: Kelemen Patrikkal szemben szabálytalankodnak a félpályán, majd az érdi helyzetet szögletre menti a Csorna. Veszélyes lövés, újabb érdi sarokrúgás balról.

7. perc: két érdi védő is egyenlíthetett volna, előbb Bozsoki Imre kísérletét blokkolták, majd Csiszár Zoltán lövését mentette szögletre Dénes Zsolt. A jobboldali érdi szögletet Kárász Krisztián nem tudta a kapura fejelni… A kipattanót pedig Pintér Nikola lőtte mellé.

6. perc: Gól… vezet a Csorna. Jobboldali támadás után Czanik Károly passza után Serfőző Bence vette be Kertész Ferenc kapuját…. 0-1.

5. perc: Koós Gábor vállalkozott lövésre a kaputól húsz méterre, de a vendég védők blokkján megakadt a labda, a jobboldali érdi beadás után átkerül a labda a túloldalra, de az érdi beadást Dénes húzta le…

4. perc: szép indítás a jobb szélre a csornaiaktól, Németh Balázs az alapvonalról tette vissza a második hullámba a labdát, majd Simon András gurított Kertész Ferenc kezébe.

2. perc: Kárász Krisztiánt indította volna Pallagi Botond, de az érdi jobbhátvéd lesen volt.

1.perc: Melczer Vilmos és Kelemen Patrik által szőtt érdi támadás után Pintér Nikolát választják el a labdától a csornai tizenhatos előterében.

1.perc: a kezdőrúgás után Koós ívelte fel a labdát a hat induló társnak, de túl hosszú volt… Dénes Zsolt rúgta ki.

0.perc: az érdiek kezdik a mérkőzést.

-2. perc: Az érdiek tiszta fehér szerelésben, a csornaiak zöld mezben, fekete nadrágban és sportszárban szerepelnek.

Az Érdi VSE beharangozója ide kattintva érhető el!

Íme, a mérkőzés kezdőcsapatai!

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
Érdi VSE–Csornai SE
Érd. V: Szigetvári Márk (Tőkés Róbert, Kovács Zoltán)

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Pallagi, Melczer – Kalmár, Kelemen P., Németh G. V.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Csornai SE: Dénes – Füredi, Hajba, Nagy Sz., Litresics – Kelemen M., Czanik, Kerékgyartó – Simon A., Németh B., Serfőző
Vezetőedző: Takács Gábor