Érdi VSE-BKV Előre – élő!

Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában a BKV Előre ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen. Élő közvetítésünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Az érdiek bedarálták a BKV-t, amelynek hatmeccses veretlenségi szériája szakadt meg. Összefoglaló és értékelések hamarosan!

92. perc: érdi labdaszerzés az ellenfél térfelén, majd Ország beadását szögletre menti Miklósvári. Az érdiek viszont szabálytalankodtak, így a BKV jöhet.

91. perc: a játékvezető három percet hosszabbított, közben Tárkányi találta el az oldalhálót.

91. perc: szép támadás, Pallagi lőtt nem sokkal mellé, miután Tárkányi kavargatott, majd Kalmár paaszolt Pallaginak.

90. perc: érdi támadásnál ér véget a rendes játékidő.

87. perc: Kelemen labdaszerzése után érdi kontra, de Kalmár elől mentenek a vendégek. Érdi bedobás, ami után nem jó a hazaiak összjátéka.

86. perc: Bozsoki ment egy vendég próbálkozátst bedobásra.

85. perc: még a villámléptű Kalmár Domonkos is hosszan tolta meg a labdát, így nem érhette le. A túloldalon Bata Csongor ziccerbe hozta magát azzal, hogy az érdi védők között lépett ki, de Kertész nagy bravúrral hárított.

85. perc: Melczer Vilmost lecseréli Limperger Zsolt, Hegedüs Norbert a pályán.

84. perc: szép érdi labdatartás, de belehibáznak a tizenhatos előtt, viszont Csiszár mentése után nem tudnak kontrázni a fővárosiak.

81. perc: Szedlacsek nagy bedobását mentik az érdiek, így ismételhet, csak távolabbról.

80. perc: Ferkó beadása után esik el az érdi tizenhatoson belül a fejelni próbáló Miklósvári, de nincs szabálytalanság, csak a büntetőterületen kívül. A baloldali beadást azonban a hosszún Németh Gábor Vince menti.

79. perc: Kalmárt indította Kelemen Patrik, ám Szedlacsek felszabadított,  Hullerral szemben szabálytalankodott Németh Gábor Vince. Kárász viszont nem tudja folytatni, helyére Ország Péter érkezett.

77. perc: Kárász marad lent, miközben kirúgáshoz készülődnek az érdiek, jobb lábát fájlalja a jobbhátvéd.

75. perc: Tárkányi indította volna Kalmárt, ám Szedlacsek jól avatkozott játékba, majd Kalmár passzolt Némethnek, utóbbi beadását viszont Tárkányi előtt szedte fel Horváth Gábor.

74. perc: Kárász volt szabálytalan, jobbról jöhet a BKV. Ferkó Ádám beadása a kapura is veszélyes volt, de Kertész védett!

73. perc: Melczer lőtt távolról, lövése mellément volna, de Kelemen beleért, majd sarokkal veszélyeztetett, kísérlete viszont a kapufa töve mellett, az alapvonalon keresztül ment ki. Közben Tárkányi Gergő érkezett Pál Szabolcs helyére.

70. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Kelemen Patrik! Amíg több érdi is Girán Máté kezezése miatt reklamált, Kelemen lőtt jobbról, Horváth ugyan beleért, de nem tudott védeni! 2-0!!!

68. perc: elmérik a baloldali beadást az érdi védők, Bata Csongor azonban két méterről nem talált kaput, estében felélőtt. A túloldalon érdi lövés nem jut el a kapuig.

66. perc: hirtelen feladta a sündisznóvédekezést a BKV, az érdi kontrát azonban semlegesítették már a félpályánál.

65. perc: BKV-szöglet jobbról, majd a rövidről mentenek a hazaiak, így ismételhet a BKV. Ezt Bozsoki mentette.

64. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Kónya-Melczer-Pallagi a labda útja, utóbbi Kárászt indítja, az ő beadását pedig középről, védhetetlenül fejelte vissza a rövidbe Kelemen Patrik! 1-0!!!!

63. perc: ígéretes érdi támadás, de a játékvezető hosszas tanakodás miatt kezezés miatt kifelé ítél…

60. perc: Sánta Attila baeadását Bozsoki menti, az érdiek ellenakciója után Melczer remekül indította hosszan Kalmárt, aki meg is szerezte a labdát, de nem tudott kapura lőni.

60. perc: BKV-szabadrúgás az érdi térfél közepén, enyhén jobbról.

59. perc: Németh Áron és Balogh Bence is lejön a vendégeknél. Huller Ádám és Csanálosi Patrik érkezett.

58. perc: gyors oldalváltás után Kelemen lőtt, de a masszívan védekező vendégek blokkjába, a lelassuló labda pedig Horváthé lett.

58. perc: Pallagi jobboldali szöglete ezúttal nem jó, ám szabálytalanság miatt elhal a vendégek gyors ellentámadása.

57. perc: Kárász remekül adott középre, Melczer is jól érkezett, mégis utóbbi lövésébe beleért a blokk, így szöglet!

56. perc: Pallagi! Nem ment rosszul! Sőt, de távoli lövése épphogy elkerülte a BKV kapuját.

55. perc: Németh kapott remek labdát Melczertől a balszélen, beadását viszont a két érdi érkező előtt paskolta ki Horváth Gábor.

54. perc: Pál Szabolcs a jobbról befutó Kárászt kereste a labdával, amely viszont túl magas volt…

53. perc: Melczer beadása nem jó, de újabb érdi sarokrúgás. Kárász nem tudott belebólintani.

52. perc: újabb labda Kalmár felé, szép csele után Miklósvári rúgja szögletre a labdát.

52. perc: Kalmár kapott hosszú kiugratást a jobbszélről, Horváth tisztázott, majd a túloldalon Bata Csongor kisodródott, s nem talált kaput.

51. perc: érdi szabadrúgás a túloldalon, gyorsan elvégzik a hazaiak, Melczer Vilmos üresen lépett ki, de nem talált kaput…

50. perc: Bozsoki Imre szabálytalankodott az érdi tizenhatos előterében, középről, 25-ről jöhet szabadrúgással a BKV. A labda mögött Ferkó, aki kapura tűzte, Kertész viszont bravúrral védett!

49. perc: Kárász a baldól dobott be nagyot, Kelemen Pallagi elől csúsztatta ki a labdát.

48. perc: Pallagi baloldali szögletét Horváth öklözte ki, de az érdieknél maradt a labda.

47. perc: Melczer Vilmos lőtt 19 méterről, a blokkról megpattanó labda így is veszélyes volt a kapura, végül szöglet lett belőle.

47. perc: Kalmár szép cselei után pörget a második hullám felé a kapu elé, de a fentmaradó Kárász nem tud kapura fordulni, a levágódó labdát pedig Horváth szedi össze.

46. perc: folytatódott a mérkőzés. Egyik oldalon sem volt csere.

45. perc: Véget ért az első félidő.

44. perc: Kárász érkezett jól balról Kelemen jobboldali beadására, épphogy nem talált kaput…

40. perc: Pallagi Botond szögletét Horváth öklözi egy újabb szöglretre, a labda ismét jól érkezik középre, de az érdiek nem tudnak a kapuba bólintani. Ezúttal jobbról jöhetnek az érdiek a harmadik szöglettel. Ez már kevésbé veszélyes, de a kipattanó után Csiszár mellel indította volna Kárászt, aki viszont a partjelző szerint lesen állt.

39. perc: Pál Szabolccsal szemben szabálytalankodtak az érdi térfélen, így támadást vezethetnek a vendéglátók. Kalmárhoz került Páltól a labda, de ő hosszan tolta meg, így a kapujából kimozduló Horváth hárított.

37. perc: Pallagi remekül tekert a hosszú felé, ahová Horváth kijött, az érdiek visszafejelték a labdát az üres kapu elé, de nem tudták bepasszolni. Még nem szabadult fel a vendégek kapuja, de Pallagi lövését védte Horváth Gábor.

36. perc: nagy érdi helyzetek maradnak kihasználatlanul, majd a BKV támadását Bozsoki akasztotta meg. Az ellenakcióból Kalmár remek keresztlabdát adott Kelemennek, aki szögletet harcolt ki.

33. perc: érdi védelmi hibák után lesz izgalmas a BKV támadása, ám végül Bozsoki biztosít, majd Kertésznek ad haza, aki pedig Kárászt hozta játékba, de az ő passzából Pál nem tudta indítani Kalmárt.

32. perc: Kónya adott túl magas keresztlabdát Németh Gábor Vincének.

30. perc: a játékvezető érdi szempontból pechesen ért labdába, így megakasztotta a hazaiak támadásszövögetését, ám a vendégek hamar elhagyták a labdát.

29.  perc: érdi szabadrúgás balról, gyorsan elvégzik, majd Kelemen lőtt ígéretesen, nem sokkal fölé!

28. perc: Bozsoki mentett, majd indított, de Kelemen ezt nem érhette el, a vendégek ellentámadásába is hiba csúszik.

27. perc: Balogh lógott volna meg Bozsoki mellett, de hosszan tolta meg a labdát, így Kertész felszedte azt.

26. perc: Melczer beadását Horváth Gábor húzta le.

25. perc: Kónya vállalkozott átlövésre, nem ment rosszul, de nem talált kaput.

23. perc: Kalmár segített be Bozsokinak, labdaszerzése után az érdi támadásnál Pállal szemben szabálytalankodnak a vendég tizenhatos előtt, de a játékvezető sípja néma maradt.

21.perc: szép érdi labdakihozatal után Kelemen labdája volt hosszú Kalmárnak.

20. perc: Kónya volt szabálytalan a félpályán, az előreívelt labdával Bata Csongort keresték, ám hiába fejelte ki Bozsoki, a BKV támadója lesen volt.

19. perc: újabb BKV-sarokrúgás, csak ezúttal balról, mert az érdiek az elsőt kicsúsztatták. A rövidre érkező beadást Pál rúgja bedobásra.

17. perc: érdi szöglet, Kelemen robogott a labdáért, majd megpróbált tizenegyest kiharcolni, végül szöglet lett a kiugratásból. Pallagi kicsiben, csak másodszorra adta be, de a vendégek kifejelték a beadást, a kontrából pedig egy szögletet harcoltak ki.

16. perc: Pál és Kónya is elindult Melczer labdájára, ám Melczer minkettejük mögé adta, hiszen egyszerre indultak el.

15. perc: ezúttal Pál Szabolcs indította Kalmárt, akinek viszont nem volt jó a labda, Horváth szedte fel…

14. perc: Balogh Bencét keresték a labdával a vendégek, de Csiszár Zoltán jól állt be elé, a túloldalon az érdi támadás les miatt áll meg.

13. perc: érdi kontra, ám hiába volt a jobbszélen üresen Kalmár Domonkos, Németh Gábor Vince hosszan tolta meg a labdát, így a vendégek felszabadítottak.

12. perc: kisszögletet hatástalanít Bozsoki Imre, ezúttal jobbról bedobással jöhetnek a nyolcadik kerületiek.

11. perc: szögletet harcolnak ki a vendégek, miután egy szabadrúgás miatt kerültek az érdi térfélre.

10. perc: Melczer Vilmos remekül ugratta ki Kalmár Domonkost, aki viszont túl közel került Horváth Gáborhoz, kisodródott helyzetben pedig bele is lőtte a labdát a BKV hálóőrébe.

8. perc: először tudja megtartani a labdát a vendég csapat, majd Kárász szabálytalansága miatt az érdi térfél közepéről jut szabadrúgáshoz a BKV, azonban az érdiek megszerzik és szépen hozzák ki a labdát.

6. perc: sok következtetést még nem érdemes levonni, ám a BKV nem tudja megtartani a labdát, az érdiek sok passzal próbálják feltörni a védelmet. Kárász kapott jó labdát a jobbszélen, amelyet beadott, de lecsúszott neki, azonban a kapura így lett jó, ám Horváth Gábornak nem kellett védenie, a labda a kapu fölött hagyta el a játékteret.

5. perc: Kónya Benjámin remekül pörgetett a kilépő Kárász Krisztiánnak, aki mellel jól vette át a labdát, ám Miklósvári János kihúzta előle, így nem jutott lövésig ziccerben az érdi jobbhátvéd.

3. perc: Kelemen Patrik jól látta meg, hogy Kalmár Domonkos kilépne a védők tengelyéből, ám a labda hosszúnak bizonyult.

1.perc: rögtön egy érdi akció, Melczer ballal, laposan lő mellé balról, 28 méterről.

0. perc: A BKV kezdené a mérkőzést, ám a partjelző még a padon ülő vendég cserejátékosokra megkülönböztető szerelést ad.

-1. perc: Az érdiek tiszta zöld, a vendégek tiszta fehér szerelésben lépnek pályára.

Többen is felépültek sérülésükből, betegségükből, így a két eltiltottra, Pintér Nikolára és Koós Gáborra nem számíthat Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője a remek szériában lévő BKV Előre ellen. A közlekedésiek ugyanis elmúlt öt meccsüket egyaránt megnyerték.

Beharangozónkat ide kattintva olvashatja el!

NB III, Nyugati csoport, 24. forduló
Érdi VSE–BKV Előre
Érd. V:
Káprály (Iványi István, Tinnyei)
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Kónya B., Pallagi, Melczer – Kalmár D., Pál Sz., Kelemen P.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
BKV Előre: Horváth G. – Szedlacsek, Girán, Miklósvári, Csikortás – Németh Á., Csepregi, Ferkó, Sánta Attila – Balogh Bence, Bata.
Edző: Honti József