Nyugodtabb a program

Az Érdi VSE felnőtt női, U19-es, U17-es, U15-ös és U14-es csapata is szabadnapos a hétvégén, így csupán öt együttes méreti meg magát.

Az Érdi VSE felnőtt NB III-as alakulata a visszavágás vágyától fűtve vághat neki a BKV Előre elleni mérkőzésnek a Nyugati csoport 24. fordulójában, hiszen Limperger Zsolt alakulata épp a közlekedésiekkel szemben szenvedte el első vereségét a bajnokság kilencedik körében. Nem mellesleg Kertész Ferencéknek kötelező a javítás is a THSE-Szabadkikötő elleni fájó vereség után. Igaz, a hazaiak nincsenek könnyű helyzetben, hiszen Koós Gábor ötödik sárga lapját, Pintér Nikola pedig piros lapot kapott a Tintahalak ellen, így ők biztosan kihagyják a találkozót.

Az érdiek a meglepetésvereség ellenére tartják harmadik helyüket a tabellán, hiszen a negyedik helyezett Andráshida hazai pályán botlott a Puskás Akadémia FC II ellen.

A BKV Előre jelenleg a nyolcadik helyet foglalja el a tizenhat csapatos bajnokságban. Honti József alakulata tíz győzelme mellett háromszor egy ponttal távozott, s kilenc alkalommal hagyta el vereséggel a játékteret. Azonban a fővárosiakra még egy mérkőzés vár a héten, hiszen most pótolják a THSE ellen elmaradt mérkőzésüket.

Ám nincsenek rossz szériában a nyolcadik kerületiek, mivel legutóbbi három mérkőzésükön a Dunaharasztit (otthon, 2–0), a Csornát (idegenben, 0–1) és a Pápát (otthon, 2–1) is legyőzték.

A felnőtt első csapat mellett a második csapat kétszer is pályára kép 40 óra leforgása alatt, hiszen előbb péntek este hazai pályán, a Szigetcsép SC elleni mérkőzését játssza le Németh József együttese, majd vasárnap délelőtt már Dömsödön lesz jelenése az együttesnek.

A felnőtt női csapat a hétvégén szabadnapos, hiszen a bajnokságban páratlan számú alakulat vesz részt. Az U19-es, U17-es, U15-ös és U14-es gárdák eredetileg a Szigetszentmiklóssal játszottak volna, ám az ellenfél korábban visszalépett a küzdelmektől, így a nagypályás utánpótláscsapataink sem lépnek pályára.

Ellenben az U16-os lányok ismét hazai pályán játszanak, amikor a Csornai SE-t látják vendégül a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzésen, míg az U7-es és U9-es gárdák Tárnokon szerepelnek a Bozsik-program második tavaszi fordulójában.

Az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya három versenyzővel, Schvirján Zsófiával, Zsarnai Marcellel és Flórián Bencével vesz részt az április 21-én, Pécsen rendezett U13-as országos tollaslabda bajnokságon.

NB III, Nyugati csoport, 24. forduló
04.21., 16.30:
Érdi VSE–BKV Előre

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 15. forduló
04.20., 19.00:
Érdi VSE II–Szigetcsép SC

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 20. forduló
04.22., 11.00:
Dömsödi USE–Érdi VSE II

U16 lány,3/4 pályás I. osztály, Északnyugati csoport, 10. forduló
04.22., 11.00:
Érdi VSE–Csornai SE

U9, Bozsik-program, 04.22. 09.00: Tárnok

U7, Bozsik-program, 04.22., 09.00: Tárnok