Érdi VSE-TARR Andráshida SC – élő!

A tabella negyedik helyére visszacsúszó Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában a hét közben a második helyre előlépő TARR Andráshida SC-t fogadja az Ercsi úti sporttelepen. Cikkünk folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Az Érdi VSE 3-0-ra nyert, megszakítva ezzel a vendégek hétmeccses győzelmi szériáját. Összefoglaló és értékelések hamarosan!

91. perc: Koós sarokrúgását kifejelik a vendégek.

89. perc: két perc a ráadás!, Közben a vendégek jobb oldali bedobása után Kalmár szágult végig a bal oldalon és egy szögletet harcol ki.

88. perc: Melczer volt lesen egy jobboldali hazai akció után.

87. perc: az andráshidaiak bal oldali szöglete előtt Vittman Ádám helyett Szabó Martin, a hazaiaknál Pintér Nikola helyett Hegedüs Norbert a pályán. A szöglet nem volt veszélyes, a kipattanót ugyan rálőtték a vendégek, de nem találtak kaput.

85. perc: középről, jó huszonöt méterről jut szabadrúgáshoz a vendég csapat. Kovács László a sorfalba lőtt.

Melczer Vilmos gólja!

https://www.facebook.com/254319958062904/videos/896780553816838/

84. perc: GÓÓÓÓÓÓÓL! Eldőlt! Lehet, hogy a meccs is, de Horváth Márton biztosan, Melczer Vilmos viszont nem hibázott! 3-0!!

83. perc: Kelemen harcolt ki büntetőt! A bal oldalon betörve buktatta ellenfele.

81. perc: jobb oldalon jut el az alapvonalig a vendég csapat, de nem jutel az érdi kapuig. Majd az érdiek indulnak, Kalmár vihette volna be, de végül Pintérnek passzolt, aki a második hullámban érkezett, de nem találta el jól a labdát, csúnyán mellé…

79. perc: Kalmár-Kelemen kényszerítő után előbbi lépett ki a védők tengelyéből, de az asszisztens szerint lesről tette…

78. perc: Pallagi ad remek keresztlabdát Kalmárhoz a balszélen, aki pedig Melczerhez továbbít. Úgy tűnt, a két vendég védő valamelyikének kezére pattant a labda, de a játékvezető ezt nem tudta megítélni, majd Melczer átesett ellenfelén, de teljesen jogosan maradt el a büntető. A túloldalon Bozsokit buktatták az érdi tizenhatoson belül.

76. perc: Koós jobboldali szabadrúgását a hosszún Pintér elől mentette szögletre Takács Soma. Koós ezúttal balról adhat be egy szögletet. Jól jött a labda, de a vendégek mentettek, majd Kelemen lövését is blokkolták.

75. perc: Horváth Dániel helyett Bíró András a pályán a vendégeknél.

74. perc: érdi szabadrúgás a vendég térfél közepén, miután Koóssal szemben szabálytalankodtak. Pallagi nem adott jó keresztlabdát a beindulni próbáló Pintérnek, utóbbi nem érhette el…

72. perc: a jobboldali vendég szögletet pedig Csiszár csúsztatta ki, a második próbálkozást pedig Kertész simán fogja.

70. perc: szöglettel felérő szabadrúgást harcolt ki az Andráshida a bal oldalon, a beadást Bozsoki kifejelte, majd a visszatett labdánál Kertésznek kellett a gólvonalról mentenie, amikor az ellenfél ráugrott…

69. perc: Koósnak csúnyán odarúg háturlól a sárga lapot kapó Kovács László Márk. Az érdi középpályás nagyot üvölt, de úgy néz ki, tudja folytatni. Ellenben Pál Szabolcs nem folytatja, helyét Melczer Vilmos veszi át.

68. perc: érdi labdavesztés után Szegleti lőtt az érdi kapu mellé.

68. perc: Kelemen kapott egy gyönyörű keresztlabdát üresen az ellenféltől a tizenhatoson, de kísérlete sem lövésre, sem passzra nem volt jó…

67. perc: Kelemen lódulhatott volna meg a bal oldalon, de Takács Soma szépen keresztezve mentett.

66. perc: Kónya indította jól Pál Szabolcsot, aki beforgatta védőjét, de lövése csúnyán mellément.

65. perc: jó lehetőség lett volna az érdiek előtt, amikor szöglethez jutottak volna, de a labdáért elinduló Pintér lesen állt, így az Andráshida jöhetett.

64. perc: bal oldalról rúghat szögletet a vendég csapat, a laposan betett labda viszont nem jelentett gondot Koós Gábornak, aki kivágta a játékszert.

63. perc: Kárász ígéretesen indult a jobbszélen, de Pál Szabolcstól nem kapott jó labdát, a vendégek megelőzték.

61. perc: a középre adott labda nem volt veszélyes Kertész Ferenc kapujára, ám az érdiek az ötös magassábából jutnak bedobáshoz, amely miatt a vendég támadók is fent maradtak. Sőt, egy jónak tűnő bejátszásig is eljutottak, de Vittman rosszul vette le a labdát.

60. perc: balról jut szabadrúgáshoz az Andráshida, miután Bozsoki Vittmannal szemben szabálytalankodott.

59. perc: Koós és Pallagi a labda mögött, előbbi szépen tekert a sorfal felett, de Horváth védett.

58. perc: Koós jobbról tekert középre, előbb veszélytelennek tűnt, de a kipattanón álló Kónya Benjámint felrúgták, így tizenhét méterről, középről jöhet ígéretes szabadrúgással a házigazda.

57. perc: Kalamár Milán volt szabálytalan, aki sárga lapot kapott. Az érdi szabadrúgás alatt Tárkányi Gergő helyett érkezik Kalmár Domonkos.

55. perc: Koós tekert remekül a szögletből, amelyet Horváth csak kipaskolt, a második hullámban pedig csak vendégek voltak, így felszabadítottak.

54. perc: egy mindkét fél által egyértelműnek tartott érdi bedobást elnézett a játékvezető és a partjelző is. A vendégek is visszazártak, s ők sem hitték el, hogy mégis ők jönnek, de a bedobásból nem voltak veszélyesek, míg a túloldalon Tárkányi harcolt ki szögletet.

52. perc: Csiszárral szemben harcolt ki szabadrúgást a jobb oldalon Horváth Dániel, a beadást Pál Szabolcs fejelte ki.

51. perc: Pallagi labdaszerzése után Kelemen cselezgetett, majd Tárkányi mehetett kapura, de nem tudott lőni, így kirúgással jöhettek a vendégek.

49. perc: Szegleti Gergely az érdi kaputól huszonhét méterre, középről harcol ki szabadrúgást,  a labda mögött a sértett, aki Kertész kezébe lőtt.

48. perc: trükkös érdi szöglet, Koós a már elvégzett szögletet kapura tekerte, de Horváthnak  nem volt védenivalója.

47. perc: nagy vendég bedobás jobbról. Nagy Zoltán Dániel bedobásást Csiszár bólintja ki.

46. perc: folytatódik a mérkőzés. Tóth László érkezett a vendégekhez. Az érdiek kezdik a játékrészt, Tárkányi passza után Koós saját térfeléről tüzelt, Horváth Márton felett pedig épphogy elkerülte a labda a vendégek kapuját.

Az Érdi VSE Kelemen Patrik két góljával vezet az Andráshida ellen. Íme a második gól előtti pillanat (fotó: Balogh István)

45. perc: Kelemen volt szabálytalan az érdi tizenhatos bal sarkától néhány méterre. Varga a labda mögött, de Bozsoki tisztázott. Véget ért az első félidő.

44. perc: megvan a lövőkedv andráshidai részről, ezúttal  Varga próbálkozott, de az érdiek szögletre mentettek, a baloldai sarokrúgás után ismét Varga adhatott be egyet, de nincs belőle veszély. Közben a játékvezető egy percet hosszabbított.

43. perc: több vendég lövést is blokkolnak az érdiek, ebből kétszer Bozsoki mentett nagyot. Az érdi kontra viszont les miatt áll meg.

41. perc: Kárász jobboldali beadásást kifejelik a vendég védők.

38. perc: tetszetős akció a vendégektől, akik több szép csel és passz után alakítottak ki helyzetet, de Horváth nem talált kaput.

35. perc: felívelt labdával ismét Kárászt keresték, de nem érte el, viszont a vendég kapus rosszul rúgott ki, Kelemen azonban nem emelt 35 méterről az üres kapura, inkább járatta a labdát, amely után már a balszélről, a tizenhatostól nem messze jutott szabadrúgáshoz a házigazda. Koós beadása azonban nem volt veszélyes.

34. perc: Szegleti Pintérrel a nyakán próbált az érdi kapu felé mozogni, de huszonötről leadott lövése az első érdi blokkban elakadt. Az érdi kontrát egy szabálytalansággal állítják meg a vendégek, majd a felívelt labdát Kárász elől szedte fel Horváth Márton.

32. perc: Horváth Dániel mehetett volna kapura, helyette kitette a labdát Vittmannak, akinek beadását könnyedén semlegesítették az érdiek.

31. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! 2-0!!! Kelemen Patrik ismét!!! Az andráshidai bedobásból az érdiek kontráztak, Koós remekül vette észre, hogy Kelemen egyedül roboghat kapura, aki meg is tette mindezt, s betalált!

30. perc: a jobbszélen több, kisebb érdi hibából egészen az alapvonalig jut az Andráshida, amely nagy bedobáshoz készülődik.

28. perc: az érdiek aktívabbnak tűnnek egyelőre, igaz, a vendégek is többször veszélyeztettek, az elmúlt percekben viszont nem forogtak veszélyben a kapuk.

25. perc: ezúttal az érdiek jöhetnek szöglettel a jobb oldalról, Koós végzi el, akinek hosszúra érkező labdáját Kárász csak a tömegbe tudta fejelni.

24. perc: jobbról rúg szögletet az Andráshida, amely jól tekeredett középre, de nem tudott senki sem beleérni. Érdi kirúgás.

23. perc: Kelemen baloldali nagybedobását Csiszár Zoltán fejelte fölé…

22. perc: a jobboldali szabadrúgást Bozsoki csúsztatása után váltja egy baloldalira az Andráshida. Varga Márk rövidre érkező beadását Koós fejelte ki, majd Kovács lőtte fölé a kipattanót.

20. perc: Pallagi és Marsai rúgtak össze, miután az érdi középpályás nem látta, hogy balról érkezik az ellenfél. A vendégek szabadrúgását Kovács László Márk tekerte középre, majd Kertész szögletre öklözte a fejest.

19. perc: Nagy Zoltán dobta be balról a labdát az érdi ötösre, de az érdiek felszabadítottak, majd a kontrából Koós elé került a labda, de elválasztották tőle.

17. perc: szövögeti támadását az Andráshida, de az érdi védelem jól zár, majd Vittman esett el az érdi büntetőterületen belül, de nyilvánvalóan ő akart elesni, hiszen nem értek hozzá érdiek, így Antal Péter sípja néma maradt.

14. perc: Koós adott be jól balról egy szabadrúgást, de a védők kifejelték a labdát, majd a kipattanó a vendégeké lett, miután Kelemen Patrik ütközött ellenfelével, s az érdiek gólszerzője ápolásra is szorul…

12. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! KELEMEN PATRIK! 1-0!!! Ugyan a védők többször is próbálták felborítani az érdi támadót, de ő talpon maradt, s ballal szépen elemelt Horváth mellett a vendégek kapujába egy gyors támadás után!

11. perc: jobboldali támadás után adott be Vittman Ádám, de a röviden Kertész könnyedén védett.

9. perc: Koós adott be egy szabadrúgást balról, de a labda nem jut a kapu elé, majd Pintér állította meg a vendégek gyors támadását azzal, hogy visszarúgta a labdát az andráshidai kapu elé.

8. perc: Kelemen dobott be balról, Horváth Márton bizonytalankodott a vendég kapu előtt, de felszabadítottak társai.

7. perc: Vittman volt lesen, Flinta Zoltán emelte zászlaját.

5. perc: Horváth Dánielt keresték labdával a vendégek, de az érdi védők elzárták őt a labdától, amelyet így Kertész Ferenc könnyűszerrel kapott fel.

3. perc: Bozsoki bökte be Nagy Zoltán Dániel mögé a labdát, de a vendégek balhátvédje bedobásra mentett Kelemen Patrik elől, majd Kárász bedobását a hazaiak csak a kapu mellé tudták csúsztatni.

2. perc: Csiszár túl hosszan indította a balszélen Pintér Nikolát.

1.perc: jobbon indult volna meg Vittman Ádám az érdi kapura, de Bozsoki mellett elesett. Nincs szabálytalanság.

1.perc: Bozsoki Imre harcos labdaszerzése után Pallagi Botond vezette jó negyven méteren keresztül a labdát, majd Kelemen Patrikkal játszott össze, aki húszról, ballal mellélőtt.

0.perc: a vendég Zala megyeiek kezdték a találkozót.

-5. perc: Az érdiek tiszta zöld, a vendégek tiszta kék szerelésben vonulnak ki.

Visszatért az Érdi VSE kezdőjébe a csapatkapitány, Kertész Ferenc, valamint helyettese, Csiszár Zoltán is, így csak az eltiltását töltő Németh Gábor Vincére nem számíthat Limperger Zsolt.

Beharangozónk ide kattintva érhető el!

NB III, Nyugati csoport, 22.forduló
Érdi VSE–TARR Andráshida SC
Érd. V: Antal Péter (Flinta, Vad)
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya, Pallagi, Kelemen P. – Tárkányi, Pál Sz.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Andráshida SC: Horváth M. – Simonfalvi, Takács S., Kalamár, Nagy Z. D. – Kovács L. M., Varga M. – Marsai, Horváth D., Szegleti – Vittman
Vezetőedző: Dobos Sándor