Mozgalmas a heti program!

Az Érdi VSE NB III-as csapata szombaton a Nyugati csoport harmadik helyén álló TARR Andráshida SC-t látja vendégül, emellett nagypályás utánpótláscsapataink nyolc meccset vívnak, de a Bozsik-programban még az U13-asok és az U11-esek is érdekeltek lesznek.

A héten pótolja a THSE-Szabadkikötő ellen, a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzését a TARR Andráshida SC. Azaz annyi biztosan kijelenthető, hogy az élmezőny két tagja vív rangadót az Ercsi úti Sporttelepen április 7-én, 16 órától, ám mivel az FC Ajka is pótolja a Pápai Perutz FC ellen elmaradt találkozóját, azt egyelőre nem lehet tudni, hányadik helyről várja Limperger Zsolt együttese a hétvégi összecsapást. Az Andráshidával az érdiek ősszel egy küzdelmes mérkőzést játszottak, ahol a hazaiak szűk negyed óra után megszerezték a vezetést, de Pál Szabolcs révén hamar egyenlítettek Limperger Zsolt fiai.

Az Andráshida remek formában kezdte a tavaszt, mivel eddigi négy mérkőzésének mindegyikét megnyerte, a BKV-t és a Csornát idegenben, a Dunaharasztit és a Pápát otthon gyűrte le, emellett Dobos Sándor együttese két utolsó őszi meccsén sem kapott ki, azaz hét mérkőzés óta százszázalékos. Annyi bizonyos, izgalmas mérkőzésre van kilátás, amely akár a végelszámolásnál a csapatok helyezését is befolyásolhatja.

A felnőtt együttes mellett a többi gárda sem tétlenkedik. Az U14-esek már kedd reggel pályára léptek Törökbálinton. Az Érdi VSE II Taksonyban játszik a Kovács Béla által irányított Szigethalom SC-vel, a felnőtt női csapat Törökbálinton vendégszerepel. Az U19-es és U17-es alakulataink az Ikarus-Maroshegyet fogadják, de utóbbi még szerdán Százhalombattán is meccsel.

Az U16-os lányok Zalaegerszegen, az U15-ös és U14-es fiúk pedig az Iváncsa-Maroshegy otthonában játszanak.

Az Érdi VSE Ercsi úti Sporttelepén tartják a tavasz második Bozsik-program tornáját az U13-as korosztálynak szombaton reggel 9 órától, míg ezalatt az U11-esek Százhalombattán szerepelnek.

VÁLTOZÁS! Az U16-os lány csapat 15 órakor kezd Zalaegerszegen!