Több volt a rangadóban…

1–0-ra kikapott a Tárnok KSK elleni rangadón az Érdi VSE női együttese a Pest megyei ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjának hatodik fordulójában.

Két újoncot is avatott Takács György a térségi rangadón, hiszen a Halásztelekről átigazoló Lőrincz Teréz mellett a fiatal Bakonyi Lilla is első mérkőzését vívta érdi színekben. A találkozó elején inkább a vendégek akarata érvényesült, majd egy előrevágott labdát Hegedűs Viktória nem tudott semlegesíteni, Varga Gréta pedig megszerezte a vezetést a tárnokiaknak. Ezt követően az érdiek akarata érvényesült, de a támadásokat nem sikerült góllal befejezni. Az odaadóan, nagy akarattal játszó érdiek végül 1–0-s vereséget szenvedtek.

– Ha a meccs előtt valaki azt mondta volna, hogy a Tárnoktól egy nullra kapunk ki, akkor azt hízelgőnek tekintettem volna ránk nézve, mert tudjuk, hogy a Tárnok egy több éve alakult egyesület és jó kerettel rendelkezik, bajnokesélyes csapat. Viszont így, a mérkőzés után kicsi hiányérzetem van, több volt ebben a mérkőzésben, meg is nyerhettük volna. A koncentráció azonban hiányzott, a kapu előtt inkább nekünk voltak lehetőségeink, de ezeket elkapkodtuk. Jellemző ránk, hogy a helyzeteinket nem tudjuk megfelelő százalékban kihasználni, kevés gólt lövünk. Amíg ezen nem tudunk változtatni, addig ezeket a rangadókat nem tudjuk megnyerni, mert elég egyetlen hiba – mint a mai meccsen is – és az ellenfél meg tudta nyerni a mérkőzést 1–0-ra… – értékelt Takács György. – Elégedett, de az eredmény miatt csalódott vagyok – tette hozzá.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 6. forduló
Érdi VSE–Tárnok KSK 0–1 (0–1)
Jók: Urbán Edit, Parádi Gabriella, Bakonyi Lilla, Lőrincz Teréz

fotók: Balogh István