Az egyéni hibák döntöttek…

4–2-es vereséget szenvedett az Érdi VSE második csapata a Dunavarsányi TE II vendégeként a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának nyolcadik fordulójában.

Nagy elánnal kezdett a házigazda DTE II, majd szűk negyedóra után egy jobboldali szögletet követően az érdiek középpályásáról, Szabó Bencéről pattant a kapuba a beadás. Szabó azonban hamar javította hibáját, amikor két perccel később harminc méterről eleresztett lövése a kapu jobb felső sarkába érkezett, s a keresztlécről pattant a gólvonalon túlra. Az érdi bombagólt követően a szünetre is 1–1-gyel vonultak a felek, de az 52. percben ismét a varsányiak vezettek. Igaz, ezúttal sem sokáig, ugyanis tíz perccel később Habos Gergely egyenlített. A hajrában, amikor az érdieknek meg volt a lehetőségük a vezetés megszerzésére, egy rossz hazaadást kihasznált a hazai csapat, majd a rendes játékidő utolsó percében a kegyelemdöfést is bevitte a Dunavarsány II.

fotó: Balogh István

– Jó focimeccs volt, jó ellenféllel, jó pályán, jó időben. Annyi probléma, hogy olyan egyéni hibákat követtünk el, amelyek miatt vereség lett a vége és ez most már a harmadik ilyen meccsünk volt a szezonban – mondta Németh József.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 8. forduló
Dunavarsányi TE II–Érdi VSE II 4–2 (1–1)
Gólszerzők: Szabó Bence (16.), Habos Gergely (65.)
Jók: Zakariás István, Habos Gergely