Érdi VSE–Dunaharaszti MTK – élő közvetítés!

Köszönjük olvasóinkat az Érdi VSE–Dunaharaszti MTK mérkőzés élő közvetítésén az NB III Nyugati csoportjának tizedik fordulójában. Cikkünk  folyamatosan frissül!

Véget ért a mérkőzés! Összefoglaló hamarosan!

92. perc: Ferenczi lépett ki lesen, majd lőtte telibe a jobb kapufát.

90. perc: kettő percet hosszabbít a játékvezető.

88. perc: Kelemen Patrik helyett Hegedüs Norbert a pályán az érdiektől.

87. perc: nem tudunk kontrázni, majd néhány hiba után Pallagi menti a beadást. Aztán egy szabadrúgás lőttek be élesen, de ez is elkerülte az érdi kaput.

86. perc: DMTK-csúsztatás után Kertész tornázza ki szögletre a labdát. A beadás nem volt jó az érkezőknek.

85. perc: Kelemen távoli, pattogós lövését ha kissé üggyel.bajjal is, de védte Gatyel.

84. perc: Gacsal lőtt egy szabadrúgást középről, huszonnyolcról Kertész ölébe.

83. perc: érdi kontra, Kárász és Tárkányi, a balon üresen érkezett még Koós, de Tárkányi ellőtte, Gatyel pedig védett.

81. perc: Pallagi mentett egy kiugratást, de csúnyán megtaposták… Viszont úgy tűnik, tudja folytatni.

80. perc: Rebecsák Szilárd is érkezett a Dunaharasztihoz. A második érdi gól után elkezdtek támadni a vendégek, de lövésig nem jutnak el.

79. perc: Kárászt lökték fel a tizenhatos bal sarkánál, Melczer Vilmos épphogy nem találta el a rövid felső sarkot…

77. perc: vendég szabadrúgás után próbálnak ollózni, de a gyenge kísérletet védi Kertész.

76. perc: Vitányi Gergő érkezik a DMTK-hoz.

75. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! Nagyszerű Koós beadás jobbról, melyet Kárász ezúttal már sikeresen csúsztat a kapuba!!! 2-1!!!

73. perc: Kárász jobboldalról hajítja be a labdát a kapu elé, de ez nem jó senkinek…

70. perc: Balázsovics Máté helyett Ország Péter lép a pályára az érdieknél.

69. perc: Tárkányi fölélövi! te jó ég, Kelemen nagyszerű passza után Tárkányi maradt üresen, de Gatyel felétolta, majd a szögletet Kárász fejelte rá, ez sem sokkal kerülte el a kaput.

68. perc: Koós szabadrúgása után szabadítanak fel a vendégek, majd Balázsovics Máté lövése megy mellé.

66. perc: Szenes maradt lesen, de az ellenakcióból nem sikerül helyzetet kialakítani.

65. perc: Szenes vezette hosszasan a labdát, majd Rusvay tizennyolcról kanyarított mellé.

64. perc: gyors érdi támadás, de Kelemen Patrik passza után Kárász nem tudta elhúzni a labdát Gatyel mellett.

62. perc: Kelemen nagy bedobása, de Melczer elől lehúzta a vendégek kapusa… A túloldalon Szenes kontrája után nem találja meg az érkező társat.

61. perc: szép hazai akció után Pintér baloldali beadását Kelemen Patrik csúsztatta meg, de csak a keresztlécet találta telibe…

59. perc: balos érdi beadás nem találja meg a hosszún Kárászt…

57. perc: Pallagi huszonötről lőtt, a megpattanó kísérletet azonban könnyen összeszedte Gatyel.

56. perc: taktikai szabálytalanság Tárkányival szemben, Melczer ebből indította Kárászt, majd Balázsovics jól belőtt labdáját tudták felszabadítani a vendég védők.

54. perc: jobboldali DMTK beadást mentett szögletre a hosszún Balázsovics. A Rusvay sarokrúgását aztán Kárász tisztázta.

53. perc: baloldali érdi szöglet után ütközik Kárász és Gatyel, előbbi csak a kapu mellé tudott csúsztatni.

50. perc: Gacsal távoli lövése pörgött le a lábáról és kerülte el a kaput, míg a túloldalon Balázsovics és Tárkányi összjátéka után utóbbi sem találja el jól a játékszert…

49. perc: Melczer szabadrúgása után Csiszár harcolt ki szögletet. A baloldali sarokrúgás Kelemenhez kerül, a tőle a hosszúra Kónyához tett labda viszont hosszúnak bizonyul.

48. perc: hátulról szándékosan tartott rá Márton Dávid Balázsovics Máté lábára…

47. perc: érdi támadásszövögetés után jut szabadrúgáshoz a vendég csapat, de a beadást nem tudják erősen kapura húzni, Kertész szedi fel.

46. perc: folytatódik a mérkőzés.  Egyik tréner sem változtatott csapatán.

Véget ért az első félidő, az Érdi VSE ugyan vezetett, de a DMTK a semmiből egyenlített…

48. perc: a háromperces ráadásban Kelemen Patrik baloldali beadása után Csiszár Zoltán volt szabálytalan…

44. perc: Pallagi labdaszerzése után az érdi beadás nem jó Tárkányinak, majd több passz után Koós próbálta kiugratni Kárászt, de lesen volt a jobbhátvéd.

43. perc: Tárkányi lőtt, de a labda lecsúszott a lábáról, így nem talált kaput, majd Melczer adott kissé hosszú labdát Balázsovicsnak.

41. perc: remek kiugratás Kárásznak, az ő beadását azonban Tárkányi elől menteni tudják a vendégek, a jobboldali szöglet Kónya elől ment újabb szögletre, de ebből sem sikerül bevenni a haraszti kaput…

39. perc: Melczer taktikai szabálytalansága után az érdi térfél negyedénél jut szabadrúgáshoz a vendég együttes, majd Rusvay szöglete után a hosszún Ferenczi Máté veszélyeztetett fejjel, de nem talált az érdi kapuba.

37. perc: Kelemen szép csel után került előnybe, majd a vendégek tisztázása után Pintér beadása sem volt jó.

36. perc: szépen szövögette a jobbon indított támadását a DMTK, de a második jobboldali beadás csúnyán kimegy  túloldaon. Az érdiek a kirúgást után járatják a labdát…

34. perc: érdi szabadrúgás jobbról, Balázsovics buktatása után Melczer adbe, de Csiszár nem tudott fejelni, majd a Pallagitól visszatett labdát Kónya nem tudta kapura húzni.

32. perc: Gól… jobboldali szögletet adott be Rusvay Gergely, majd a hosszún érkező Ferenczi Máté vette be az érdi kaput… 1-1.

30. perc: nagy a meg nem értés a Dunaharasztinál, több ígéretes lehetőség és rossz döntés után vitatkoznak egymással a játékosok…

27. perc: Tárkányi tartotta meg a Pintértől kapott labdát, majd lerántják, de az érdi szabadrúgásból csak labdajáratás lesz.

24. perc: Farkas Péter jobboldali beadását kézzel vette át a vendég csatár, kifelé szabadrúgás.

21. perc: Tárkányi Gergő futtatta a jobbon Balázsovicsot, majd a beadást a hosszún lévő Kelemen elől szabadítják fel…

19. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Melczer Vilmos érkezett remekül Pintér Nikola baloldali beadására, majd csukafejessel vette be Gatyel Norbert kapujába! 1-0!!

18. perc: veszélyesnek tűnő vendég támadás, de 17. perc: hosszú indítást próbált kiütni Kertész kezéből Mendebaba Szása, de az érdi kapus összeszedi.

16. perc: Gacsal Norbert folytatja a DMTK-nál Kovács Gergely helyett…

13. perc: a középpályán csúszott a labdára Kovács Gergely és Kónya Benjámin, előbbi hosszan kiabál, s hordágyra is szükség lesz, úgy tűnik, kifordult a bal térde… A közönség sportszerű módon megtapsolja a sérült játékost, akinek innen is mielőbbi felépülést kívánunk!!!

10. perc: Kárász bedobása után sem Tárkányi, sem Kelemen nem tudta átvenni a labdát,a kontra után a Kovács Gergely lőtte be a jobbról a labdát Kertész Ferenc ölébe.

9. perc: szép érdi támadásépítés után a kiugratás nem sikerül, de szöglet lesz belőlel, Koós beadása a blokkról kerül a vendég védők elé, ám a felszabadítás helyett Pintér Nikola lőtt, Gatyel védett.

8. perc: Pintér ment fejjel egy balről a kapu elé belöbbölt labdát, melyből Balázsovics kontrázhatott volna, de hiába villámléptű, még neki is hosszú volt…

7. perc: Kárász-ziccer!!! Kónya Benjámintól kapott remek labdát a jobbszélről kilépve, de Gatyel Norbertet találta el. Gyönyörű helyzetfelismerés és helyzet!!!

5. perc: Koós Gábor adott remek labdát Kárász Krisztiánnak, de a levétel után elveszik tőle, majd Balázsovics Máté rögtön vissza is szerezte, lövését blokkolták. A baloldali érdi szögletet pedig Kárász Krisztián a hosszún érkezve fejelte nem sokkal mellé…

4. perc: Szenes lódult meg a jobbszélen, miután Csiszár csúszott el, de a vendég támadó hosszan tolta meg a labdát, amelyet Pallagi kísért az alapvonalon túlra.

3. perc: Kelemen kapott jó labdát Pintér Nikolától, de cselei után rápattan a kezére a labda, majd az érdi indítást nem érte el Kelemen…

2. perc: Kelemen Patrik baloldali nagy bedobását Tárkányi Gergő csúsztatta tovább, a vendégek szögletre mentettek, de a kisszöglet után egy újabb érdi bedobás következett, melyből mellélőtte az Érd első kísérletét.

1. perc: Az Érdi VSE kezdte a találkoztü, majd a hazaiak rögtön kirúgáshoz jutottak.

Az Érdi VSE tiszta zöld szerelésben,  a DMTK kék-fehér mezben, fehér nadrágban és sportszárban játszik.

Az Érdi VSE-től Limperger Zsolt a BKV ellen kiállított Pál Szabolcsra, illetve az ötödik sárga lapját begyűjtő Bozsoki Imrére sem számíthat a DMTK elleni mérkőzésen, továbbá Németh Gábor Vince sem épült még fel sérüléséből, ellenben a tavaly téli, utolsó felkészülési mérkőzésen, a Martonvásár ellen súlyos szalagszakadást szenvedő Honti Attila először van ott a keretben.

NB III, Nyugati csoport, 10. forduló
Érdi VSE–Dunaharaszti MTK

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Pallagi, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya, Melczer – Balázsovics, Tárkányi, Kelemen P.
Cserék: Borek (kapus), Honti, Ország, Füzér, Ebedli, Hegedüs N.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

DMTK Gatyel – Márton D., Bíró T., Farkas P., Kovács Gergely, Dallos, Mendebaba, Rétsági, Ferenczi M., Rusvay, Szenes.
Cserék: Ivicevic (kapus), Bihami, Dankó, Rebecsák, Nyéki, Gacsal, Vitányi
Vezetőedző: Króner Péter