Három aranyérem a tollasozóktól

Három aranyérmet, két negyedik, valamint egy ötödik helyet szerzett az Érdi VSE tollaslabda szakosztályának hattagú küldöttsége a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Takács Károly Játékcsarnokában rendezett Pesti Sport Kupán.

 

Tornai Tibor, Kis-Kasza Fábián, Zsarnai Marcell, Kis-Kasza Miklós, Schvirján Zsófia, Györgylőrincz Krisztina, Villás Vivien és Tinka Lajos

Szeptember 9-én, Budapesten rendezték meg az évad első hivatalos ranglistaversenyét, melyen az U13-as és U15-ös korosztály volt érdekelt egyéniben. Az érdiek hétfős delegációja a viadal napján hattagúra csökkent, ők viszont derekasan helyt álltak: mindenki nagy koncentrációval, odaadással vetette bele magát a szezon eleji szintfelmérő küzdelembe. Az U13-asoknál Schvirján Zsófia és Zsarnai Marcell, az U15-ösöknél Kis-Kasza Miklós veretlenül lett aranyérmes. Zsarnai mellett az U13-asoknál Kis-Kasza Fábián a negyedik helyet szerezte meg. A nagyobbaknál a lányok közül még Györgylőrincz Krisztina is egy hellyel csúszott le a dobogóról. A nyílt Villás Vivien szoros mérkőzéseket produkálva az ötödik helyen végzett.

Eredmények, Pesti Sport Kupa:
U13, lány: Schvirján Zsófia I. hely
U13, fiú: Zsarnai Marcell I. hely
U15, lány: Györgylőrincz Krisztina IV. hely
U15, fiú. Kis-Kasza Miklós I. hely
Nyílt kategória:
U13, lány. Villás Vivien V. hely
U13, fiú: Kis-Kasza Fábián IV. hely

 

Vélemény, hozzászólás?