Siker, idegenben!

Hátrányból felállva nyerte meg első mérkőzését az Érdi VSE U17-es csapata. Németh József együttese a III. osztály középnyugati csoportjának első körében Besnyőn győzte le 2–1-re az Iváncsa KSE-t.

A hetedik percben megszerezte a vezetést a házigazda, de az iváncsai előny csak három percig tartott, ugyanis Márkus Barnabás rögtön gyönyörű góllal egyenlített. Ezt követően az érdiek sorra dolgozták ki a lehetőségeket, de ezekkel nem tudtak élni, majd az 59. percben Krámos Gyula találatával vezetett, s miután több gól már nem született, 2–1-re nyert az Érdi VSE.

„Azon kívül, hogy nyertünk a játék teljesen rendben volt, nagyon ügyesek voltak a srácok. Amit megbeszéltünk, azt kilencven százalékban megvalósították. Ami miatt egy kicsit nehezebb lett a mérkőzés, hogy kimaradtak a helyzeteink az első félidőben. Ha ott bemennek, akkor öt-hat góllal fordulhattunk volna. A második félidőben nehezebb volt a dolog, mert a nyári edzéslátogatottság kijött, páran elfáradtak. Az ellenfél próbált feljönni. És, milyen a foci, az utolsó támadásból a gólvonalon mentettünk egy szöglet után… Mondjuk, ez nem baj, mert megtapasztalták a srácok, hogy ha nem úgy koncentrálnak, akkor lehet baj belőle, de nagyon rendben volt a csapat. Öt 2003-as is játszott az U17-ben, akik ugye csak jövőre lesznek a korosztály tagjai, úgyhogy ez mindenképp biztató.” – fogalmazott Németh József, aki az egész csapatot a jók közé emelte, mint mondta: mindenkinek voltak hibái, de összességében tényleg mindegyikük ügyesen játszott.

U17, III. osztály, Középnyugati csoport, 1. forduló
Iváncsa KSE–Érdi VSE 1–2 (1–0)
Gólszerzők: Márkus Barnabás (10.), Krámos Gy. (59.)
Jók: Az egész csapat

Vélemény, hozzászólás?