Ezekkel készülünk az új szezonra!

Természetesen nem csak a labdarúgók készülnek a következő idény megmérettetéseire. Az erdivse.hu szerkesztője osztja meg a szurkolókkal a 2017/2018-as idény terveit.

Valamivel több, mint fél évvel ezelőtt kaptam meg a felkérést Novák Ferenctől, az Érdi VSE elnökétől, hogy legyek a klub sajtósa. Természetesen, örömmel vállaltam el az egyesület kommunikációjával kapcsolatos teendőket, hiszen több mint két évtizede a városban élek. Egészen gyermekkoromtól kezdve rúgtam a bőrt az Érdi VSE-ben, amellyel többször is Budapest-bajnokságot nyertünk, illetve az egri nemzetközi tornán is ezüstérmesek lettünk, így megtisztelő volt Elnök Úr felkérése.

Amikor Elnök Úr felkért a feladatra, Facebookon alig több mint négyszáz követője volt az egyesületnek, azóta az elmúlt hetekben több változást is érzékelhettek szurkolóink, hiszen elindítottuk Instagram-oldalunkat is, illetve nagy büszkeséggel mondhatjuk, hogy hirdetések nélkül fél év alatt elértük az 1000 lájkolót Facebookon.

A következő hetekben még több változás lesz, hiszen a klub hivatalos oldala megújul: új arculattal, informális és szórakoztató tartalmakkal próbálunk kedveskedni a szurkolóknak.

Az új weboldal mellett még ahhoz tartozó mobil verzió, illetve telefonons applikáció is készül, amelyen szintén naprakészek lehetnek a csapat háza tája felől érdeklődők.

Az új oldalon – terveink szerint és a lehetőségekhez mérten – minden felnőtt NB III-as mérkőzésről élő szöveges tudósítást készítünk, valamint a közösségi portálokon folyamatosan megosztjuk a nagyközönséggel a kezdőcsapatokat, illetve a mérkőzések eredményének alakulását, fontos momentumokat (gólok, félidő, kiállítás, stb.).

Természetesen nem csak a felnőtt labdarúgókkal foglalkozunk, az utánpótláscsapatok eredményeiről is beszámolunk, sőt, futsal-, tollaslabda- és sakk szakosztályaink eseményeiről, eredményeiről is írunk.

A közösségi oldalak mellett az új oldalon menetrend, videók, galériák is megtalálhatóak lesznek.

Reméljük, ezen változások elnyerik a szurkolók tetszését!

Addig pedig: Hajrá Érdi VSE! Gyerünk Zöld!

Vélemény, hozzászólás?