A keresett címke: U19

2019. október 15.

Rangadóra készült, de nem tudta felvenni a versenyt a Diósdi TC-vel az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 7.

Ugyan irányította a játékot, mégis be kellett érnie egy 1–1-es döntetlennel a Tatabányai SC vendégeként az Érdi VSE U19-es csapatának a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2019. október 1.

Két perc leforgása alatt Balogh Ádám és Pintér Olivér is eredményes volt, mégis döntetlent játszott a Főnix Gold FC-vel az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. szeptember 27.

A DVTK elleni kupabúcsú ellenére az élvonalbeli együttes ellen nyújtott teljesítményre alapozhat a bajnokságban is az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, szeptember 29-én, 11 órától a Puskás Akadémia FC II vendége lesz.

(tovább…)

2019. szeptember 24.

A tabella élén álló Viadukt SE-Biatorbágy vendégeként, számos hiányzóval állt ki az Érdi VSE U19-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának negyedik körében.

(tovább…)

2019. szeptember 20.

Megkezdi szereplését a Magyar Kupában az Érdi VSE, amely szeptember 21-én, 15 órától az Ercsi úton az élvonalbeli Diósgyőri VTK-t fogadja.

(tovább…)

2019. szeptember 17.

Remek játékkal aratott kiütéses sikert az Érdi VSE U19-es csapata az újonc Bicskei TC ellen a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)

2019. szeptember 13.

Ki kell javítani a múlt heti csorbát – így áll neki az NB III Nyugati csoportjának hetedik fordulójában, szeptember 15-én, 16 órakor kezdődő, Komárom VSE elleni hazai mérkőzésnek az Érdi VSE.

(tovább…)

2019. szeptember 9.

Megkezdte szereplését az új idényben az Érdi VSE U19-es együttese. Serfőző István csapata a korosztályos bajnokság középnyugati csoportjában Csákváron szenvedett vereséget.

(tovább…)

2019. szeptember 6.

Az NB III Nyugati csoportjának 6. fordulójában az Érdi VSE a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályt impozáns mérleggel megnyerő, s így a harmadosztályba jutó Lipót Pékség SE vendégeként lép pályára szeptember 8-án, 16 órától.

(tovább…)