A keresett címke: U17

2020. november 16.

Tartalékosan állt fel a Dunaharaszti MTK ellen az Érdi VSE U17-es korosztálya, amely 7–1-es idegenbeli vereséget szenvedett a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 12. körében.

(tovább…)

2020. november 9.

Nyolc nap alatt negyedik mérkőzését játszotta le az Érdi VSE U17-es csapata, amely hazai pályán nem bírt a Csákvárral a regionális bajnokság középnyugati csoportjának tizenegyedik körében.

(tovább…)

2020. november 6.

Az eddig minden mérkőzését megnyerő Újbuda FC-t látta vendégül az Ercsi úton az Érdi VSE U17-es korosztálya. A Kajdy Györgyöt helyettesítő Ebedli Zoltán által irányított tartalékos hazaiak nem tudták megállítani a vendégeket, akik öt góllal nyertek a regionális bajnokság középnyugati csoportjának kilencedik körében.

(tovább…)

2020. november 4.

Óriási ködben szenvedett 4-1-es vereséget az Iváncsa KSE vendégeként az Érdi VSE U17-es együttese a regionális bajnokság középnyugati csoportjának nyolcadik fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán.

(tovább…)

2020. november 2.

 

Idegenben ért el 1–1-es döntetlent az Érdi VSE U17-es csapata, amely sokáig vezetett is a Móri SE vendégeként, de csak egy pontot szerzett a regionális bajnokság középnyutati csoportjának tizedik körében rendezett találkozón.

(tovább…)

2020. október 29.

Serfőző István szerint az Érdi VSE U17-es csapata a szezon eddigi legjobb játékát nyújtotta, de sajnos ez is kevés volt a győzelemhez a Balatonfüred ellen a korosztályos bajnokság középnyugati csoportjának negyedik köréből pótolt mérkőzésen.

(tovább…)

2020. október 12.

Veres Kristóf révén vezetett az Érdi VSE U17-es együttese Biatorbágyon, de a Viadukt SE két szöglet és két büntető után fordított és végül 4–2-re megnyerte a regionális bajnokság középnyugati csoportjának hetedik körében rendezett mérkőzést. A találkozót a Kajdy Györgyöt helyettesítő Serfőző István értékelte.

(tovább…)

2020. október 6.

Az első félidő végi gyors gólváltás után az Érdi VSE U17-es csapata a második játékrészben emberhátrányban is több helyzetet kidolgozott, de nem tudta begyűjteni a három pontot a Bicskei TC ellen a regionális bajnokság középnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2020. szeptember 28.

Sima meccsnek indult, hiszen a Taksony a szünetben már hárommal, a fordulás után négy góllal is vezetett, de az Érdi VSE U17-es csapata nem adta fel és visszajött a meccsbe, pontot azonban nem tudott szerezni és végül 4–3-as vereséget szenvedett a regionális bajnokság középnyugati csoportjának ötödik körében.

(tovább…)

2020. szeptember 14.

A Soroksár SC vendégeként szenvedett nagyarányú vereséget az Érdi VSE U17-es együttese a regionális bajnokság középnyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)