A keresett címke: U17

2019. október 16.

Az első félidőben egy szöglet után szerzett vezetést a Diósdi TC az Érdi VSE U17-es csapata ellen, melyet egy – a játékvezető által tévesen megítélt – újabb szöglettel dupláztak meg a vendégek, akik végül 3–0-ra nyerték a térségi rangadót a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)

2019. október 7.

Jó első félidőt produkált az Érdi VSE U17-es csapata, amely a fordulás után gól- és emberhátrányban is nagyot küzdött a Tatabányával, végül 2–0-ra kikapott a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának hatodik körében.

(tovább…)

2019. október 2.

Számos meghatározó játékosa nélküli szenvedett vereséget az Érdi VSE U17-es csapata a Főnix Goldtól a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)

2019. szeptember 27.

A DVTK elleni kupabúcsú ellenére az élvonalbeli együttes ellen nyújtott teljesítményre alapozhat a bajnokságban is az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, szeptember 29-én, 11 órától a Puskás Akadémia FC II vendége lesz.

(tovább…)

2019. szeptember 24.

Betegségek és sérülések miatt nem tudott teljes keretével kiállni a Viadukt SE-Biatorbágy ellen az Érdi VSE U17-es csapata, amely így fájó vereséget szenvedett a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának negyedik körében.

(tovább…)

2019. szeptember 20.

Megkezdi szereplését a Magyar Kupában az Érdi VSE, amely szeptember 21-én, 15 órától az Ercsi úton az élvonalbeli Diósgyőri VTK-t fogadja.

(tovább…)

2019. szeptember 17.

Kiütéses, tizenegy gólos győzelmet aratott az Érdi VSE U17-es csapata a Bicskei TC ellen az új szezon első hazai mérkőzésén. Kajdy György csapatában a jobbhátvéd, Bodnár Dominik mesterhármast jegyzett, de Csincsák Áron és Zalavári Gergely is duplázni tudott.

(tovább…)

2019. szeptember 13.

Ki kell javítani a múlt heti csorbát – így áll neki az NB III Nyugati csoportjának hetedik fordulójában, szeptember 15-én, 16 órakor kezdődő, Komárom VSE elleni hazai mérkőzésnek az Érdi VSE.

(tovább…)

2019. szeptember 10.

Gól nélküli első félidő után hiába voltak nagy helyzetei, nem tudott pontot szerezni Csákváron az Érdi VSE U17-es csapata a bajnokság nyitómeccsén.

(tovább…)

2019. szeptember 6.

Az NB III Nyugati csoportjának 6. fordulójában az Érdi VSE a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályt impozáns mérleggel megnyerő, s így a harmadosztályba jutó Lipót Pékség SE vendégeként lép pályára szeptember 8-án, 16 órától.

(tovább…)