A keresett címke: U17

2020. szeptember 14.

A Soroksár SC vendégeként szenvedett nagyarányú vereséget az Érdi VSE U17-es együttese a regionális bajnokság középnyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Kiegyenlített első harminc perc után nem tudott élni helyzeteivel az Érdi VSE U17-es csapata az Ikarus-Maroshegy ellen. A vendég Fejér megyeiek vezető góljuk megszerzése után beindultak és nagyarányú győzelmet arattak.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Az Érdi VSE öt versenyzője indult az U13-as és U17-es korosztály tollaslabda országos bajnokságán, Pécsen, ahol egyéniben ezúttal elmaradt az éremszerzés, de fiú párosban Kis-Kasza Miklós révén egy ezüstéremmel zárták az ob-t az érdiek.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Szoros mérkőzésen szenvedett vállalható vereséget az Érdi VSE U17-es korosztályú együttese, amely a regionális bajnokság középnyugati csoportjának első körében Székesfehérváron vendégszerepelt a Főnix-Gold FC otthonában.

(tovább…)

2020. március 9.

Idegenbeli vereséggel kezdte meg a tavaszi szezont az Érdi VSE U17-es csapata, amely Csincsák Áron révén már az első tíz percben előnybe került, ám a folytatásban a Balatonfüredi USC fordított és 3–1-re győzött.

(tovább…)

2019. november 27.

Fordulatokkal tarkított, jó iramú mérkőzést vívott egymással az Érdi VSE és a Balatonfüred USC az U17-es harmadosztály középnyugati csoportjának 13. fordulójában. Kajdy György csapata Micskó Máté révén kétszer is vezetett, ám így is 6-4-es vereséget szenvedett.

(tovább…)

2019. november 19.

Ugyan az első félidőben a csapatkapitány, Bodnár Dominik bombagólja ellenére háromgólos hátrányba került az Érdi VSE U17-es együttese a Komárom elleni hazai találkozón, a mérkőzésen mutatott teljesítményre azonban bátran építhet Kajdy György.

(tovább…)

2019. november 12.

Hazai pályán nem bírt az éllovas Veszprémi FC USE-val az Érdi VSE U17-es együttese, amely ugyan jól tartotta magát, ám a második játékrészben a vendégek érvényesítették akaratukat.

(tovább…)

2019. november 5.

Három nap alatt két mérkőzést vívott az Érdi VSE U17-es együttese, amely előbb hazai pályán a Maroshegytől, majd az FC Ajka vendégkeént szenvedett vereséget a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2019. november 1.

Az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában, november 3-án, 13.30-tól az elmúlt hat bajnokiján veretlen maradó BKV Előrét fogadja az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)