A keresett címke: U15

2021. február 22.

Bár sima, 9–0-s vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös együttese, ezt a bajnokság egyik legjobbja, a Főnix Gold FC vendégeként szenvedte el, így Serfőző Milán sem marasztalta el övéit.

(tovább…)

2020. december 7.

Agyonnyert mérkőzést engedett ki a kezei közül az Érdi VSE U15-ös együttese, amely büntetőt is hibázott a Diósdi TC elleni 2–1-re elveszített térségi rangadón a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 15., őszi utolsó fordulójában.

(tovább…)

2020. november 30.

Bár a szépítés után még a pontszerzésre is volt lehetősége, végül 3–1-re kikapott az Érdi VSE U15-ös csapata a Budaörstől a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 14. fordulójában, az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2020. november 23.

Végre kezd beérni az eredmények szintjén is az Érdi VSE U15-ös csapatának munkája, hiszen Serfőző Milán remekül játszó együttese ezúttal egy döntetlenszagú mérkőzést nyert meg 2–1-re a Veszprém vendégeként a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 13. fordulójában.

(tovább…)

2020. november 18.

A levegőben nem tudta felvenni a versenyt a CSHC 94 SE magas játékosaival, s szoros első félidő után kapott ki öt góllal az Érdi VSE U15-ös korosztálya a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 11. körében. Az eredmény ellenére Serfőző Milán szerint ez a játék hamarosan meghozza gyümölcsét.

(tovább…)

2020. november 13.

5-4-es vereséget szenvedett hazai pályán az Érdi VSE U15-ös együttese a Csákvári TK ellen. Serfőző Milán csapata a hajrában meg is fordíthatta volna a meccset, de a szerencse ezúttal sem állt melléjük…

(tovább…)

2020. november 6.

Megszerezte első sikerét az Érdi VSE U15-ös együttese. Serfőző Milán hétről hétre remekül teljesítő együttesénél áttört a gát és összejött az első győzelem, ráadásul 6–1-es sikert arattak Szakács Leventéék a Barca Adacemy ellen a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 10. fordulójában!

(tovább…)

2020. október 25.

Kétgólos hátrányból állt fel, de hiába voltak meg a helyzetei, nem tudott élni velük az Érdi VSE U15-ös csapata. A futball pedig büntetett, a házigazda Iváncsai KSE végül 5-2-re megnyerte a regionális bajnokság középnyugati csoportjának kilencedik fordulójában tartott bajnokit.

(tovább…)

2020. október 20.

Hiába mutat hetek óta jó teljesítményt az Érdi VSE U15-ös együttese, Serfőző Milán csapatának ezúttal sem jött össze a győzelem, miután a regionális bajnokság középnyugati csoportjának nyolcadik fordulójában 5-2-es vereséget szenvedett a Dunaharasztitól.

(tovább…)

2020. október 12.

Egyszerűen mintha Fortuna sem állna az Érdi VSE U15-ös korosztálya mellett, amely a Csepel FC ellen is remek teljesítményt nyújtott, de Serfőző Milán csapatának megint be kellett érnie egy 1–1-es döntetlennel a regionális bajnokság középnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)