A keresett címke: U15

2020. március 10.

Több játékosát is nélkülöznie kellett az Érdi VSE U15-ös csapatának, amely nem bírt az idénnyitón az Iváncsval.

(tovább…)

2019. november 26.

A vereség ellenére nagyot küzdött az Iváncsa KSE vendégeként az Érdi VSE U15-ös csapata, amely jól kezdett, de a hazaiak első góljuk után felbátorodtak és végül hatgólos győzelmet arattak.

(tovább…)

2019. november 12.

Több játékos is betegen vállalta a játékot a Komárom ellen az Érdi VSE U15-ös együttesében, amely ennek ellenére is kiváló első félidőt produkált, ám a fordulás után az erőnléti különbség kiütközött a felek között.

(tovább…)

2019. november 5.

Nem bírt a jó erőkből álló Veszprémi FC USE-vel a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizedik körében az Érdi VSE U15-ös együttese.

(tovább…)

2019. november 1.

Az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában, november 3-án, 13.30-tól az elmúlt hat bajnokiján veretlen maradó BKV Előrét fogadja az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2019. október 28.

Nagyarányú vereséget szenvedett az FC Ajka otthonában az Érdi VSE U15-ös korosztálya, amely a bajnokság középnyugati csoportjának kilencedik körében látogatott a Veszprém megyeiekhez.

(tovább…)

2019. október 22.

Hazai pályán szenvedett nagyarányú vereséget az Ikarus-Maroshegytől az Érdi VSE U15-ös csapata, amely 13–0-ra kapott ki a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának nyolcadik körében.

(tovább…)

2019. október 15.

Remekül kezdett és megvalósította az előzetesen megbeszélteket, mégsem bírt a Diósdi TC-vel az Érdi VSE U15-ös együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hetedik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 7.

Hamar tetemes hátrányba került hazai pályán az Érdi VSE U15-ös együttese, amelynek játéka az idő előrehaladtával ugyan javult, ám a Tatabányai SC sikere nem forgott veszélyben a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának hatodik fordulójában.

(tovább…)

2019. október 1.

Nagy arányú vereséget szenvedett Székesfehérváron az Érdi VSE U15-ös csapata a Főnix Gold FC vendégeként a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában.

(tovább…)