A keresett címke: U15

2020. szeptember 21.

A második félidőben már háromgólos hátrányban is volt az Érdi VSE U15-ös csapata, de Serfőző Milán együttese nem adta fel a Budafoki LC elleni idegenbeli meccset, Szakács Levente duplájával és Nikolics Balázs bombagóljával emberhátrányban is ponttal távoztak az érdiek!

(tovább…)

2020. szeptember 14.

Szinte tökéletesen játszott az első félidő nagy részében az Érdi VSE U15-ös együttese, de Nikolics Balázs gólja után a Soroksár egyenlített, majd a második félidőben begyűjtötte mint a három pontot a regionális bajnokság középnyugati csoportjának harmadik körében.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Nem indult rosszul az Érdi VSE U15-ös csapatának Ikarus-Maroshegy elleni vendégjátéka, de a hazaiak az érdiek hibáit kihasználva 4–0-ra megnyerték a regionális bajnokság középnyugati csoportjának második fordulójában rendezett mérkőzést.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Noha hazai pályán 6–2-es vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös csapata, Serfőző Milán mégis elégedett volt az érdiek játékával, hozzáállásával a Főnix-Gold FC elleni szezonnyitón a regionális bajnokság középnyugati csoportjában.

(tovább…)

2020. július 28.

Felnőtt NB III-as csapatunk már a bajnoki rajtra készül, azonban utánpótlás együtteseink sem tétlenkednek, hiszen többen már edzésbe álltak. Sőt, két korosztály már edzőmeccseken is túl van.

(tovább…)

2020. március 10.

Több játékosát is nélkülöznie kellett az Érdi VSE U15-ös csapatának, amely nem bírt az idénnyitón az Iváncsval.

(tovább…)

2019. november 26.

A vereség ellenére nagyot küzdött az Iváncsa KSE vendégeként az Érdi VSE U15-ös csapata, amely jól kezdett, de a hazaiak első góljuk után felbátorodtak és végül hatgólos győzelmet arattak.

(tovább…)

2019. november 12.

Több játékos is betegen vállalta a játékot a Komárom ellen az Érdi VSE U15-ös együttesében, amely ennek ellenére is kiváló első félidőt produkált, ám a fordulás után az erőnléti különbség kiütközött a felek között.

(tovább…)

2019. november 5.

Nem bírt a jó erőkből álló Veszprémi FC USE-vel a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizedik körében az Érdi VSE U15-ös együttese.

(tovább…)

2019. november 1.

Az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában, november 3-án, 13.30-tól az elmúlt hat bajnokiján veretlen maradó BKV Előrét fogadja az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)