A keresett címke: U15

2020. november 23.

Végre kezd beérni az eredmények szintjén is az Érdi VSE U15-ös csapatának munkája, hiszen Serfőző Milán remekül játszó együttese ezúttal egy döntetlenszagú mérkőzést nyert meg 2–1-re a Veszprém vendégeként a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 13. fordulójában.

(tovább…)

2020. november 18.

A levegőben nem tudta felvenni a versenyt a CSHC 94 SE magas játékosaival, s szoros első félidő után kapott ki öt góllal az Érdi VSE U15-ös korosztálya a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 11. körében. Az eredmény ellenére Serfőző Milán szerint ez a játék hamarosan meghozza gyümölcsét.

(tovább…)

2020. november 13.

5-4-es vereséget szenvedett hazai pályán az Érdi VSE U15-ös együttese a Csákvári TK ellen. Serfőző Milán csapata a hajrában meg is fordíthatta volna a meccset, de a szerencse ezúttal sem állt melléjük…

(tovább…)

2020. november 6.

Megszerezte első sikerét az Érdi VSE U15-ös együttese. Serfőző Milán hétről hétre remekül teljesítő együttesénél áttört a gát és összejött az első győzelem, ráadásul 6–1-es sikert arattak Szakács Leventéék a Barca Adacemy ellen a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 10. fordulójában!

(tovább…)

2020. október 25.

Kétgólos hátrányból állt fel, de hiába voltak meg a helyzetei, nem tudott élni velük az Érdi VSE U15-ös csapata. A futball pedig büntetett, a házigazda Iváncsai KSE végül 5-2-re megnyerte a regionális bajnokság középnyugati csoportjának kilencedik fordulójában tartott bajnokit.

(tovább…)

2020. október 20.

Hiába mutat hetek óta jó teljesítményt az Érdi VSE U15-ös együttese, Serfőző Milán csapatának ezúttal sem jött össze a győzelem, miután a regionális bajnokság középnyugati csoportjának nyolcadik fordulójában 5-2-es vereséget szenvedett a Dunaharasztitól.

(tovább…)

2020. október 12.

Egyszerűen mintha Fortuna sem állna az Érdi VSE U15-ös korosztálya mellett, amely a Csepel FC ellen is remek teljesítményt nyújtott, de Serfőző Milán csapatának megint be kellett érnie egy 1–1-es döntetlennel a regionális bajnokság középnyugati csoportjának hetedik körében.

(tovább…)

2020. október 5.

Hamar hátrányba került és a folytatásban sem tudott zárkózni az Érdi VSE U15-ös együttese, amely a regionális bajnokság középnyugati csoportjának hatodik körében 10–0-s vereséget szenvedett a Kelen SC otthonában.

(tovább…)

2020. szeptember 28.

Hiába szerzett vezetést már a nyolcadik percben Nikolics Balázs szabadrúgásával az Érdi VSE jól játszó U15-ös együttese, a folytatásban kimaradtak a hazai helyzetek, míg a Viadukt SE-Biatorbágy az érdi hibákat kihasználva fordított és győzött.

(tovább…)

2020. szeptember 21.

A második félidőben már háromgólos hátrányban is volt az Érdi VSE U15-ös csapata, de Serfőző Milán együttese nem adta fel a Budafoki LC elleni idegenbeli meccset, Szakács Levente duplájával és Nikolics Balázs bombagóljával emberhátrányban is ponttal távoztak az érdiek!

(tovább…)