A keresett címke: U15

2018. október 22.

Szilágyi Levente egyéni akciójából hamar vezetést szerzett a Dunaújváros PASE elleni hazai találkozón az Érdi VSE U15-ös együttese, de a Fejér megyei együttes egy büntetővel válaszolt, majd a szünetre megszerezte a vezetést. A fordulás után egy újabb tizenegyessel pedig eldöntötte a három pont sorsát a DPASE.

(tovább…)

2018. október 17.

A múlt heti csonka program után újra mozgalmas hét áll az Érdi VSE előtt, hiszen tíz együttes is megméreti magát.

(tovább…)

2018. október 8.

Remekül játszott, de helyzeteit nem tudta gólra váltani az Érdi VSE U15-ös csapata az ESK Ménfőcsanak ellen, amelytől végül 2–0-s vereséget szenvedett a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 7. fordulójában.

(tovább…)

2018. október 4.
Hiába került már a Dunakanyar SE-Szentendre elleni, az első fordulóból elhalasztott mérkőzés elején több ziccerbe is az Érdi VSE U15-ös együttese, Habos Gergely csapata nem tudta gólra váltani helyzeteit, amely után a hazai hibákat kihasználta a vendég csapat. A második játékrészben ugyan az érdiek nagy fölényben játszottak, de csak szépítésre futotta.

(tovább…)

2018. október 2.

Ezen a héten sem fog unatkozni az Érdi VSE. Felnőtt NB III-as együttesünk vasárnap délután Ajkán vív rangadót, emellett nyolc csapatunk méreti meg magát.

(tovább…)

2018. október 2.

Második helyen végzett a magyar U15-ös tollaslabda-válogatott tagjaként a szlovákiai Trencsénben rendezett nemzetközi versenyen az Érdi VSE tollaslabdázója, Kis-Kasza Miklós.

(tovább…)

2018. szeptember 25.

Az Érdi VSE három csapata is a Dunaharaszti MTK-val csap össze az előttünk álló héten, emellett két alakulat Biatorbágyra látogat. Az U16-os lányok, az U7-es és U9-es csapatok hazai pályán szerepelnek.

(tovább…)

2018. szeptember 24.

Vereséget szenvedett az Érdi VSE U15-ös együttese, amely a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának ötödik fordulójában a Holler UNFC-től kapott ki hazai pályán.

(tovább…)

2018. szeptember 18.

Három érmet szerzett a seregélyesi Pelikán Kupán az Érdi VSE korosztályos válogatott tollaslabdázója, Kis-Kasza Miklós.

(tovább…)