A keresett címke: U14

2020. szeptember 14.

Három kiugró képességű játékosának köszönhetően aratott könnyed győzelmet a Soroksár SC az Érdi VSE U14-es csapata ellen a regionális bajnokság középnyugati csoportjának harmadik körében.

(tovább…)

2020. szeptember 9.

Sokat javult a nyitómérkőzés óta az Érdi VSE U14-es együttese, amelynek edzője, Csiszár Zoltán, az Ikarus-Maroshegy ellen elszenvedett 7–3-as vereség ellenére is elégedett volt csapata teljesítményével.

(tovább…)

2020. szeptember 1.

Első nagypályás mérkőzésén nagyarányú vereséget szenvedett a jó erőkből álló Főnix-Gold FC-től az Érdi VSE U14-es csapata a regionális bajnokság középnyugati csoportjának első fordulójában.

(tovább…)

2020. augusztus 9.

Felkészülési mérkőzést vívott egymással az Érdi VSE és a Szigethalom SC U14-es korosztálya az Ercsi úti Sporttelepen. A Csiszár Zoltán által irányított érdiek a találkozó elején jelentős hátrányba kerültek, de a folytatásban fordítottak és végül 10-8-ra nyertek.

(tovább…)

2020. március 9.

Már két mérkőzést is lejátszott a tavaszi idényben az Érdi VSE U14-es korosztályának második csapata. A Pest megyei háromnegyedpályás bajnokságban az érdiek két térségi rangadóból egyet nyertek, egyet elveszítettek.

(tovább…)

2020. március 9.

Az edzőmeccsek során többször is kiütéssel győzte le az Iváncsát az Érdi VSE U14-es együttese, de a hazai bajnoki rajt nem sikerült jól Serfőző Milán csapatának.

(tovább…)

2019. november 26.

Nikolics Balázs fejesével került előnybe az Iváncsa KSE otthonában az Érdi VSE U14-es együttese, Serfőző Milán csapata azonban hiába szerzett vezetést, a szünetre már hazai előnnyel érkeztek a felek, végül a házigazda az eredményt sikeresen megtartva győzött 2–1-re.

(tovább…)

2019. november 26.

Nem bírt a Halásztelek FC első csapatával az Érdi VSE Pest megyei ¾ pályás bajnokságban érdekelt U14-es második csapata, amely az első félidőben komoly hátrányba került, s ugyan a fordulás után egyenrangú ellenfele volt a hazaiaknak, nem tudott közelebb kerülni.

(tovább…)

2019. november 19.

Hazai pályán 8–3-ra ütötte ki az Asterix SC-t az Érdi VSE U14-es második csapata a Pest megyei háromnegyedpályás bajnokság délnyugati csoportjában.

(tovább…)

2019. november 12.

Ugyan a győzelmet is megérdemelte volna, mégis pont nélkül maradt Komáromban az Érdi VSE U14-es csapata, amely hiába játszott jól, hibáit könyörtelenül kihasználta a házigazda.

(tovább…)