A keresett címke: tollaslabda

2020. november 23.

Két-két ezüst- és bronzérmet szereztek az Érdi VSE tollaslabdázói a hétvégén Dunakeszin rendezett Magyarság Kupa A- és C-kategóriás viadalon, ahol a szakosztály játékos-edzője, Kőrösi Ágnes megsérült.

(tovább…)

2020. november 20.

Az egyhónapos kihagyás után komoly meccsdömpingbe kezdett bele az Érdi VSE, amely november 22-én, 13 órától a BKV Előre ellen harmadik meccsét vívja egy hét alatt az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában. A mérkőzést az Érdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

(tovább…)

2020. november 9.

Három ezüst- és két bronzérmet szereztek a két hétvégi, ceglédi megmérettetésen az Érdi VSE tollaslabdázói.

(tovább…)

2020. október 24.

Először indult el az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a csapatbajnokságon. A 2020/21-es idény harmadosztályú küzdelmein a Közép-csoportban szereplő érdiek tizenötből tizennégy meccsüket megnyerték!

(tovább…)

2020. október 12.

Zsarnai Marcell ezüstéremig menetelt a ceglédi Pesti Sport Kupán, ahol az Érdi VSE tollaslabda szakosztályának hat versenyzője mérette meg magát.

(tovább…)

2020. szeptember 14.

Az Érdi VSE hat tollaslabdázója vett részt a ceglédi rendezésű Péter András Emlékversenyen, ahol a felnőtt első- és másodosztályban is megmérethették magukat a fiatalok.

(tovább…)

2020. szeptember 11.

Mint beszámoltunk róla, NB III-as labdarúgócsapatunk THSE-Szabadkikötő elleni bajnokija elmarad, ennek ellenére további hét együttesünk és tollaslabdázóink is megméretik magukat az előttünk álló hétvégén.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Az Érdi VSE öt versenyzője indult az U13-as és U17-es korosztály tollaslabda országos bajnokságán, Pécsen, ahol egyéniben ezúttal elmaradt az éremszerzés, de fiú párosban Kis-Kasza Miklós révén egy ezüstéremmel zárták az ob-t az érdiek.

(tovább…)

2020. augusztus 31.

Az Érdi VSE hat tollaslabdázója volt érdekelt a budapesti Hodos Tamás Tollaslabdacsarnokban rendezett U11-es, U15-ös és U19-es országos bajnokságon, ahol az U11-es Dancs Olivér révén egy bronzérmet szerzett a szakosztály.

(tovább…)

2020. augusztus 19.

Nyár eleje óta új játékos-edzővel, Kőrösi Ágnessel készülnek az Érdi VSE tollaslabdázói a korosztályos országos bajnokságokra, illetve az októberi harmadosztályú csapatbajnokságra, ahol első ízben indulnak az érdiek és meg is nyernék azt.

(tovább…)