A keresett címke: tollaslabda

2021. március 5.

Az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik az ötödik helyezett Érdi VSE és a második Mosonmagyaróvári TE 1904 mérkőzést az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában, március 7-én, 14.30-tól.

(tovább…)

2021. március 1.

Harmadik versenyén harmadik aranyérmét nyerte az Érdi VSE tollaslabdázója Zsarnai Marcell és a győri Nusser Ádám tollaslabda kettőse, akik megnyerték a ceglédi Living Sport Kupa U17-es korosztályának férfi páros versenyét. Egyéniben sem Zsarnainak, sem Schvirján Zsófiának nem jött össze a dobogó.

(tovább…)

2021. február 26.

Február 27-én, 13 órától a Zalaegerszegi TE FC második csapatának vendégeként kezdi meg a tavaszi idényt az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában. Limperger Zsolt vezetőedző bizakodva várja a szezonkezdetet.

(tovább…)

2021. február 8.

Február 6-án és 7-én Pécsen rendezték a tollaslabdázók felnőtt országos bajnokságát, ahol az Érdi VSE-ből Kis-Kasza Miklós először, játékos-edzője, Kőrösi Ágnes tizennyolcadszor állhatott a felnőtt ob dobogóján.

(tovább…)

2021. február 2.

Az Érdi VSE két tollaslabdázója négy kategóriában vett részt az U19-es korosztály szegedi Károlyi Ákos Kupáján, ahol Kis-Kasza Miklós férfi és vegyespárosban is dobogóra állhatott.

(tovább…)

2021. január 25.

Ismét Cegléden vettek részt egy korosztályos megmérettetésen az Érdi VSE tollaslabdázói, akik a fejlődés és a szórakozás jegyében ragadtak ütőt a Ludovika Kupán.

(tovább…)

2021. január 18.

Ahogy összeállt, múlt héten már felnőtt versenyt is nyert Dunakeszin Zsarnai Marcell és Nusser Ádám fiú tollaslabdapárosa, akik ezúttal Pécsen nyertek egy U17-es viadalt.

(tovább…)

2021. január 11.

Négy arany- és egy ezüstérmet szerzett Kőrösi Ágnes, Kis-Kasza Miklós és Zsarnai Marcell triója a ceglédi Living Sport Kupa felnőtt A-kategóriás és a dunakeszi VSD FL Perfect Kupa felnőtt C-kategóriás tollaslabdaversenyekről.

(tovább…)

2020. december 14.

Egy arany-, egy ezüst- és öt bronzérmet szereztek az Érdi VSE tollaslabdázói az idei év utolsó versenyén.

(tovább…)

2020. december 7.

Kis-Kasza Miklós vegyespárosban második, egyéniben harmadik helyen végzett a ceglédi rendezésű U13-as és U17-es Living Sport Kupa tollaslabdaversenyen.

(tovább…)