A keresett címke: tollaslabda

2020. február 24.

Egyéniben bronzérmet, férfi párosban az OSC-s Kollár Tamással aranyérmet nyert a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen rendezett Pesti Sport Kupán az Érdi VSE tollaslabdázója, Kis-Kasza Miklós.

(tovább…)

2020. február 23.

A Pest megyei diákolimpiai döntő után Cegléden volt jelenése a 21 érdi tollaslabdázónak, itt rendezték ugyanis a területi megmérettetést, ahonnan a dobogósok indulási jogot szereznek a március végi, balatonboglári országos fináléra – huszan teljesítették is ezt.

(tovább…)

2020. február 21.

Február 22-én Cegléd ad otthont a tollaslabda diákolimpia területi döntőjének, melyen huszonegy érdi sportoló vívhatja ki az országos döntőbe jutást.

(tovább…)

2020. február 3.

Hat-hat arany- és ezüst-, valamint kilenc bronzérmet szereztek az érdi tollaslabdázók a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában rendezett Pest megyei diákolimpiai döntőn.

(tovább…)

2019. december 28.

Népes mezőnnyel rendezte meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola és a Pesti Sport Kft. a hagyományos év végi Csoki Kupáját, melyet ezúttal Karácsonyi Csoki Kupának kereszteltek a szervezők.

(tovább…)

2019. december 20.

A hagyományokhoz híven – már a diákolimpiára való felkészülés jegyében – rendezi meg hagyományos év végi, ezúttal Karácsonyi Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában, december 27-én, 9 órától.

(tovább…)

2019. november 21.

Budapesten, a Hodos Tamás Tollaslabda csarnokban már nyolcadik alkalommal rendezték meg a Suparmadi indonéz edzőről elnevezett emlékversenyt a tollaslabdázók számára.

(tovább…)

2019. október 17.

Október 20-án, reggel 9 órakor ismét útjára indul a labda az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában, hiszen az intézmény tornacsarnokában ismét megrendezi Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya.

(tovább…)

2019. június 3.

Hagyományosan a NAAAAGY ÉVADZÁRÓ CSOKI KUPÁVAL zárta le az évadot az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya, amely a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában vezette le a hosszú, de eredményes idényt.

(tovább…)

2019. május 27.

Idén az Érdi VSE nyolc tollaslabdázója, illetve vendégjátékosként szereplő Simon Alíz ragadott ütőt a horvátországi Cakovecben (Csáktornyán) rendezett rangos nemzetközi viadalon, ahol az érdi delegáció kilenc érmet szerzett!

(tovább…)