A keresett címke: tollaslabda

2021. május 28.

Az Európa-bajnoki nyolcaddöntő és a szlovén versenyen elért ezüstérem után ezúttal az ausztriai Grazban ragad ütőt a tollaslabdázók osztrák nemzetközi versenyén az Érdi VSE válogatott sportolója, Kőrösi Ágnes.

(tovább…)

2021. május 24.

Négy győzelemmel egészen a döntőig menetelt, ott viszont közel egyórás küzdelemben szenvedett 2:1-es vereséget egy fiatal indonéz tehetségtől Kőrösi Ágnes, az Érdi VSE tollaslabdázója a szlovéniai Mariborban rendezett nemzetközi viadalon.

(tovább…)

2021. május 17.

Aranyérmes lett Kis-Kasza Miklós és Ágai Zsombor párosa a tollaslabdázók U19-es magyar bajnokságán a budapesti Hodos Tamás Tollaslabda Csarnokban.

(tovább…)

2021. április 30.

Két győzelemmel és egy vereséggel a legjobb 16 között búcsúzott a kijevi tollaslabda Európa-bajnokság további küzdelmeitől az Érdi VSE 25 éves válogatott tollaslabdázója, Kőrösi Ágnes, aki a világranglistán top 70-es versenyzőket is legyőzött.

(tovább…)

2021. április 13.

Április 27. és május 2. között Kijevben rendezik a tollaslabdázók 2020-ról 2021-re halasztott Európa-bajnokságát, melyen egyedüli magyarként indul egyéniben az Érdi VSE tollaslabdázója, edzője, Kőrösi Ágnes.

(tovább…)

2021. március 8.

Idén először indult el a harmadosztályú csapatbajnokságon az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya. A Közép-csoport első fordulóját korábban simán nyerték az érdiek és ez a második fordulóra is érvényes, hiszen ezúttal minden meccsüket megnyerték, így közel kerültek a másodosztályba jutáshoz.

(tovább…)

2021. március 5.

Az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik az ötödik helyezett Érdi VSE és a második Mosonmagyaróvári TE 1904 mérkőzést az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában, március 7-én, 14.30-tól.

(tovább…)

2021. március 1.

Harmadik versenyén harmadik aranyérmét nyerte az Érdi VSE tollaslabdázója Zsarnai Marcell és a győri Nusser Ádám tollaslabda kettőse, akik megnyerték a ceglédi Living Sport Kupa U17-es korosztályának férfi páros versenyét. Egyéniben sem Zsarnainak, sem Schvirján Zsófiának nem jött össze a dobogó.

(tovább…)

2021. február 26.

Február 27-én, 13 órától a Zalaegerszegi TE FC második csapatának vendégeként kezdi meg a tavaszi idényt az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában. Limperger Zsolt vezetőedző bizakodva várja a szezonkezdetet.

(tovább…)

2021. február 8.

Február 6-án és 7-én Pécsen rendezték a tollaslabdázók felnőtt országos bajnokságát, ahol az Érdi VSE-ből Kis-Kasza Miklós először, játékos-edzője, Kőrösi Ágnes tizennyolcadszor állhatott a felnőtt ob dobogóján.

(tovább…)