A keresett címke: tollaslabda

2020. szeptember 14.

Az Érdi VSE hat tollaslabdázója vett részt a ceglédi rendezésű Péter András Emlékversenyen, ahol a felnőtt első- és másodosztályban is megmérethették magukat a fiatalok.

(tovább…)

2020. szeptember 11.

Mint beszámoltunk róla, NB III-as labdarúgócsapatunk THSE-Szabadkikötő elleni bajnokija elmarad, ennek ellenére további hét együttesünk és tollaslabdázóink is megméretik magukat az előttünk álló hétvégén.

(tovább…)

2020. szeptember 7.

Az Érdi VSE öt versenyzője indult az U13-as és U17-es korosztály tollaslabda országos bajnokságán, Pécsen, ahol egyéniben ezúttal elmaradt az éremszerzés, de fiú párosban Kis-Kasza Miklós révén egy ezüstéremmel zárták az ob-t az érdiek.

(tovább…)

2020. augusztus 31.

Az Érdi VSE hat tollaslabdázója volt érdekelt a budapesti Hodos Tamás Tollaslabdacsarnokban rendezett U11-es, U15-ös és U19-es országos bajnokságon, ahol az U11-es Dancs Olivér révén egy bronzérmet szerzett a szakosztály.

(tovább…)

2020. augusztus 19.

Nyár eleje óta új játékos-edzővel, Kőrösi Ágnessel készülnek az Érdi VSE tollaslabdázói a korosztályos országos bajnokságokra, illetve az októberi harmadosztályú csapatbajnokságra, ahol első ízben indulnak az érdiek és meg is nyernék azt.

(tovább…)

2020. június 16.

Örömmel jelentjük be, hogy visszatért nevelőegyesületéhez és játékos-edzőként, valamint mentorként segíti a fiatalok fejlődését a világranglista 136. helyén álló tollaslabdázónk, Kőrösi Ágnes.

(tovább…)

2020. március 10.

Technikai okok miatt nem rendezi meg március 14-én Kard Ki Kard Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola.

(tovább…)

2020. március 5.

A március végi, balatonboglári országos diákolimpiai döntőre való felkészülés jegyében rendezi meg Kard Ki Kard Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola.

(tovább…)

2020. február 29.

Február 28-án, a Polgárok Háza közgyűlési termében adták át a 2020-as Érd Kiváló Sportolója, Érd Kiváló Sportcsapata díjakat.

(tovább…)

2020. február 24.

Egyéniben bronzérmet, férfi párosban az OSC-s Kollár Tamással aranyérmet nyert a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen rendezett Pesti Sport Kupán az Érdi VSE tollaslabdázója, Kis-Kasza Miklós.

(tovább…)