A keresett címke: Százhalombattai VUK SE

2019. szeptember 17.

Idén először az U14-es megyei háromnegyedpályás bajnokságban is szerepnek az Érdi VSE labdarúgói, akik a korosztálynál fiatalabb csapattal vesznek részt a pontvadászatban, hogy minél több rutinnal vágjanak neki a következő évadnak.

(tovább…)

2019. március 11.

Hiába adódott számos óriási lehetőség az Érdi VSE U19-es csapata előtt a Százhalombattai VUK SE elleni korosztályos rangadón, amíg Habos Gábor együttese nem élt a lehetőségekkel, addig a vendégek minden érdi védelmi hibát kihasználtak…

(tovább…)

2019. január 6.

A Bozsik-program szünetében sem tétlenkedtek az Érdi VSE és a Százhalombattai VUK SE legfiatalabb labdarúgó palántái, akik a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában gyűltek össze egy jó hangulatú tornára.

(tovább…)

2018. szeptember 12.

Hátrányból fordítva győzött 2–1-re az Érdi VSE U17-es alakulata a Százhalombattai VUK SE vendégeként a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának harmadik körében.

(tovább…)

2018. szeptember 11.

Sérülésektől tizedelve játszotta le első bajnokiját az új idényben az Érdi VSE U19-es csapata, amely kétgólos vereséget szenvedett a Százhalombattai VUK SE vendégeként a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának harmadik fordulójában.

(tovább…)

2018. április 13.

Térségi rangadót játszott az Érdi VSE U19-es csapata a Százhalombattai VUK SE ellen a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 17. fordulójában.

(tovább…)

2018. április 5.

Vereséget szenvedett a Százhalombattai VUK SE vendégeként az Érdi VSE U17-es csapata a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának 17. fordulójában.

(tovább…)

2018. február 10.

Mozgalmas napja volt az Érdi VSE utánpótláscsapatainak, hiszen négy együttes is hazai pályán játszott felkészülési mérkőzést.

(tovább…)

2017. szeptember 27.

Az Érdi VSE U17-es csapata hazai környezetben szenvedett vereséget a Százhalombattai VUK SE-től a korosztályos harmadosztály középnyugati csoportjának negyedik fordulójában.

(tovább…)

2017. szeptember 25.

Az Érdi VSE U19-es együttese a III. osztály Középnyugati csoportjának negyedik fordulójában a Százhalombattai VUK SE-t fogadta.

(tovább…)