A keresett címke: Pápai Perutz FC

2021. április 11.


Koós Gábor második félidei duplájára csak Kalász Milán tizenegyesből tudott válaszolni, így az Érdi VSE 2-1-re nyert a Pápai Perutz FC vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában.

(tovább…)

2021. április 9.

Április 11-én, 16.30-tól a Pápai Perutz FC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese múlt héten a Ménfőcsanak ellen törte meg nyeretlenségi sorozatát, melyet Pápán fokoznának Koós Gáborék.

(tovább…)

2020. szeptember 9.

Kiegyenlített, izgalmas mérkőzésen szerezte meg hetedik sikerét és őrizte meg veretlenségét az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában, hazai pályán győzte le 2-1-re a Pápai Perutz FC-t.

(tovább…)

2020. szeptember 8.

Már a kilencedik fordulóra kerül sor az NB III Nyugati csoportjában, szeptember 9-én, 16.30-tól, amikor a még mindig veretlen Érdi VSE a Pápai Perutz FC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2020. március 8.

Gólhátrányból hamar felállva, emberelőnyét kihasználva győzött 2–1-re a Pápai Perutz FC vendégeként a listavezető Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában.

(tovább…)

2020. március 6.

Hosszú, de sérülések miatt nem zökkenőmentes időszak után március 8-án, 14.30-tól a Pápai Perutz FC vendégeként kezdi meg a tavaszi idényt az NB III Nyugati csoportját négypontos előnnyel vezető Érdi VSE.

(tovább…)

2019. augusztus 18.

Küzdős mérkőzést vívott a forduló előtt éllovas Érdi VSE a második helyezett Pápai Perutz FC-vel az NB III Nyugati csoportjának harmadik fordulójában. A Pápa vezető találatára gyorsan reagáltak az érdiek, de újabb válasz már egyik oldalról sem érkezett.

(tovább…)

2019. augusztus 16.

Az NB III Nyugati csoportjának harmadik fordulójában a két meccs után egyaránt százszázalékos mérleggel álló felek csapnak össze egymással, ugyanis augusztus 18-án, 17 órától az éllovas Érdi VSE a második helyezett Pápai Perutz FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

(tovább…)

2019. május 12.

Miután az Érdi VSE végig dominálva győzött 3–1-re a Pápai Perutz FC vendégeként, a III. Kerületi TVE 3–0-ra kikapott a THSE vendégeként és a PAFC II gól nélküli döntetlent ért el, az érdiek előnye behozhatatlan lett a második helyért!

(tovább…)

2019. május 10.

A tabella nyolcadik helyén álló Pápai Perutz FC vendégeként lép pályára május 12-én, 17 órakor az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában.

(tovább…)